Bentenipun Nintendo Switch lan Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch lan Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite wis dikenalake cara resmi awan iki. Iki minangka versi Switch sing luwih entheng lan luwih cilik, salah sawijining kasuksesan paling gedhe ing pasar konsol taun kepungkur. Diramal sawetara wulan kepungkur manawa versi anyar iki bakal diluncurake, amarga pungkasane wis kedadeyan. Versi anyar iki menehi pangowahan tartamtu.

Ora mung pangowahan ukuran minangka salah sawijining hal anyar sing ana ing Nintendo Switch Lite babagan model asli. Ngisor sampeyan kita ngetung beda sing ditemokake antarane rong konsol kasebut. Supaya sampeyan bisa ngerti apa sing dikarepake saben wong.

Desain lan ukuran

Nintendo Ngalih lan Lite

Pangowahan pisanan sing ditemokake ing antarane loro yaiku ukuran. Nintendo Switch Lite teka kanthi layar 5,5 inci, luwih cilik tinimbang sing asli, ukurane 6,2 inci. Sanajan ing kalorone kasus iki, panel LCD ditemokake kanthi resolusi sing padha, 1.280 × 720 piksel. Bedane ukurane jelas lan bisa dideleng ing foto.

Desain umume durung ngalami pangowahan gedhe, mung ing kasus iki kita ora duwe kamungkinan kanggo misahake Joy-Con, kayadene kedadeyan ing asli. Dadi opsi diwatesi luwih sithik lan rancangane tetep tetep wae. Sanajan wis dingerteni nalika sawetara kedadeyan kasebut bakal kedadeyan.

Batere lan panyambungan

ngalih

 

Nintendo wis menehi komentar ing presentasi manawa batere tetep dijaga. Sanajan posteriori wis kasebut manawa kita sejatine duwe otonomi sing luwih gedhe ing konsol anyar iki. Nintendo Switch Lite nyedhiyakake otonomi antarane 3 lan 7 jam, sing ngluwihi sing asli (2,5 nganti 6 jam). Sanajan luwih cilik, kita duwe otonomi sing luwih gedhe. Sanajan ora diwenehi rincian spesifik babagan batere kasebut.

Konektivitas utama tetep tanpa owah-owahan, karo Bluetooth, WiFi lan NFC. Mung ing kasus iki, kita ora nemokake kabel HDMI, paling ora ing kothak console, kaya sing wis dingerteni mengko. Saliyane, kaya sing wis dingerteni, console ora bisa digunakake karo dermaga saka Switch asli. Kita ora bisa nyambung maneh menyang dermaga kanggo muter ing TV.

Game game

Nintendo Switch Lite

Salah sawijining pangowahan paling gedhe sing ditemokake ing konsol yaiku mode game. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Nintendo Switch Lite bakal menehi watesan tartamtu babagan fungsi, mula luwih murah. Ana watesan tartamtu sing kudu dipikirake, utamane yen ora ragu-ragu babagan sing bakal tuku. Iki minangka aspek sing paling penting:

  • Ora bisa nggunakake mode TV ing console iki
  • Kontrol terpadu lan ora bisa dipisahake saka sing padha
  • Ora duwe output video, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur
  • Ora kompatibel karo Nintendo Labo
  • Uga ora ana kompatibilitas karo dermaga konsol asli
  • Ora bisa nggunakake mode desktop tanpa Joy-Con eksternal

Kaya sing sampeyan ngerteni, Nintendo Switch Lite luwih winates ing babagan pilihan ing kasus iki. Nanging umume kita bisa seneng katalog game console tanpa kakehan masalah. Wiwit kabeh wong sing bisa diputer ing mode portebel kompatibel karo console anyar. Yen sampeyan wis tuku Joy-Con kanthi kapisah, sampeyan uga bisa ngakses game kasebut ing mode desktop, sanajan bisa uga ana sawetara watesan.

Aksesoris

Nganti saiki Ora ana aksesoris sing diumumake kanggo Nintendo Switch Lite. Kaya konsol asli wis kasedhiya sawetara aksesoris, kayata Switch Pro utawa Poké Ball Plus, sing uga bisa digunakake karo versi anyar, saiki uga ora ana sing diumumake kanggo versi anyar iki. Saiki kita ora ngerti apa ana sawetara sing sauntara, lan yen console kasebut nggegirisi pasar ing wulan September, aksesoris pertama bakal diluncurake, utawa yen Nintendo duwe komitmen ora bakal menehi presentasi.

Rega

Warna Ngalih Lite Nintendo

Bedane liyane yaiku rega, sanajan ana prekara sing wis bisa dingerteni sadurunge. Nintendo Switch diluncurake kanthi rega 319 euro utawa 299 dolar, gumantung karo pasar. Suwe-suwe lan sawetara promosi, biasane kita bisa tuku sing luwih murah. Nanging iki regane umume.

Nintendo Switch Lite bakal diluncurake ing Amerika Serikat kanthi rega 199 dolar. Saiki rega kasebut durung dikonfirmasi ing Eropa, sanajan diarepake udakara 200 euro utawa mung luwih saka 200 euro. Nanging kita ngenteni sawetara konfirmasi saka Niantic babagan iki. Dadi bakal teka kanthi rega 100 euro luwih murah tinimbang pasar, yaiku penghematan penting kanggo kanthong pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.