Senapan submachine PlayStation VR bakal teka ing wulan Mei

Sony PlayStation pungkasane ngumumake awake dhewe dadi pimpinan hiburan realitas virtual sajrone 2016, wis dikandhani sawetara dina kepungkur kepiye PlayStation VR dadi alternatif utama kasunyatan virtual, nganti luwih saka 900.000 penjualan, sing ngejutake malah Sony dhewe. Dadi, saiki wayahe memanjakan pangguna sing wis mutusake ngadhepi meh luwih saka 400 euro sing dibayangke kacamata realitas virtual iki, wis ngumumake yen "senapan submachine" pisanan sing bakal ngidini kita seneng FPS nganggo PlayStation VR Dheweke bakal teka ing wulan Mei 2017.

Kanthi aksesoris iki sing bakal teka ing tanggal 16 Mei, kita bisa seneng judhul kayata Farpoint, game njupuk sing teka ing PlayStation VR supaya pangguna seneng banget. Aksesoris katon apik tenan, sanajan ora duwe desain sing agresif banget, lan duwe «werni warna» klasik sing duwe piranti gerakan PlayStation (kaya Pindhah), nanging fungsi kasebut bakal bisa ditrapake kanthi bener, dhasar amarga ora bisa ndeleng gegaman simulasi iki nalika lagi main, kita bakal bisa ndeleng versi sing diwenehake ing game tartamtu

Ing sisih mburi, kita bakal duwe istirahat pundhak lan pemicu klasik lan seri tombol sing dianggep bisa nambah fungsi. Ing endi nyelehake tangan, kita bakal duwe Joystick lan crosshead klasik, sing bakal mbantu nalika navigasi ing antarmuka pangguna lan muter-muter. Uga duwe jinis saklar sing cukup gedhe, sing kayane milih mode motret, kanthi otomatis lan semburan utawa nembak siji. Tanpa mangu-mangu, iki bisa dadi masa depan game kaya Telpon saka tugas sing njaluk adaptasi karo Realitas Virtual.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)