BLUETTI nampilake stasiun tenaga inovatif ing IFA 2022

ifa 2022 bluetti

Saben taun, kabeh penyayang teknologi duwe tanggal sing ora bisa dilalekake ing pameran sing misuwur IFA Berlin, sing paling penting sing dianakake ing Eropa ing segmen iki. Ing edisi taun iki, salah sawijining atraksi gedhe saka acara iki yaiku presentasi produk BLUETTI, perusahaan anjog ing industri panyimpenan energi resik.

BLUETTI temtu salah siji saka jeneng gedhe ing donya energi ijo lan kelestarian. Perusahaan iki, kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun, wis entuk prestasi penting babagan solusi panyimpenan energi, kanggo interior lan eksterior. Nduwe jutaan klien lan ana ing luwih saka 70 negara ing saindenging jagad.

Iki minangka tampilan ringkes babagan apa sing bakal ditindakake BLUETTI ing pameran IFA Berlin 2022, sing bakal ditindakake ing antarane 2 nganti 6 September taun iki. Sorotan telung produk majeng panyimpenan energi minangka asil saka komitmen merek kanggo R&D ing solusi energi solar:

AC500+B300S

bluetti ac500 kab

Gambar: bluettipower.eu

Produk paling anyar saka BLUETTI. stasiun daya A500 iku insurance marang mati listrik. Iku mbantu kita supaya kabeh bisa digunakake ing omah sampeyan tanpa perlu nyambung menyang jaringan listrik, utawa mung kanggo entuk penghematan sing signifikan ing tagihan listrik.

 Bisa ngirim output gelombang sinus murni saka 5.000 W sing bisa tahan puncak mundhak nganti 10.000 W. Stasiun ngisi daya nganti 80% mung sak jam.

Iku satus persen modular, kang tegese iku bisa nambah nganti enem batre expansion B300S utawa B300 tambahan. Sing nerjemahake dadi akumulasi nganti 18.432Wh, cukup kanggo nyukupi kabutuhan listrik ing omah kita nganti pirang-pirang dina.

AC500 Bluetti Kab

Gambar: bluettipower.eu

Uga penting yaiku kamungkinan ngakses AC500 saka aplikasi BLUETTI resmi lan ngontrol saka kana kanthi nyata, konsumsi energi sing diadaptasi, nganyari perangkat kukuh lan aspek liyane.

BLUETTI nawakake garansi 3 taun lan njamin umur stasiun sing migunani kira-kira 10 taun. Bakal didol ing Uni Eropa tanggal 1 September.

EB3A

Iki minangka pembangkit listrik sing kompak, prasaja lan entheng (bobot 4,6 kg), nanging kanthi kapasitas gedhe: 268 Wh. Thanks kanggo teknologi pangisi daya cepet 330W, ngidini pangisian daya 80% mung sajrone 40 menit. Kajaba iku, ana sangang port input kanggo nyambungake piranti kita lan tetep bisa digunakake sajrone pemadaman luwih utawa kurang suwe utawa sajrone lelungan.

Ing cendhak, stasiun pangisian daya EB3A Iki dirancang supaya gampang diangkut lan kanggo nutupi kabutuhan energi sing paling penting ing kahanan sing ora becik.

EP600

IFA 2022 uga bakal ndeleng presentasi pembangkit listrik teknologi gangguan paling anyar BLUETTI: EP600, disetel kanggo dadi salah siji saka tonggak sejarah gedhe ing industri minangka pokok kabeh-ing-siji, stasiun daya pinter lan aman.

Sanajan spesifikasi kasebut ora bakal dicethakaké nganti rapat September ing Berlin, bisa dianggep bakal nambah karakteristik sing wis luar biasa saka model EP500 sadurungé, kalebu kamungkinan sumber daya liwat panel surya lan kemampuan kanggo nguwasani sawetara peralatan ing Sanalika. Pabrikan ngarepake bisa nggawa stasiun listrik EP600 menyang pasar ing pertengahan 2023.

Babagan IFA Berlin 2022

IFA 2022

La Internationale Funkausstellung Berlin (IFABerlin) Wis dianakake saben taun wiwit 2005 lan saiki dianggep minangka pameran Eropa sing apik kanggo presentasi kabeh jinis teknologi inovatif. Edisi taun iki bakal ditindakake wiwit dina Jumuah, 2 September 2022 nganti Selasa, 6 September 2022 ing papan kasebut. pusat pameran Berlin saka ibukutha Jerman.

Saliyane pengunjung pribadi, pameran iki nglumpukake saben edisi anyar akeh wartawan khusus, perwakilan internasional industri elektronik, informasi lan komunikasi, uga pengunjung komersial sing penting.

Produk BLUETTI (Ngadeg 211ing Aula 3.2 saka Messe Berlin fairground) bakal dipamerake saben dina acara saka 10 am kanggo 18 pm.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->