Bristlecone, temokake prosesor kuantum anyar Google

Bristlecone

Kaya sing sampeyan ngerti saiki, ana sawetara multinasional sing saiki wis duwe prosesor kuantum sing fungsional. Titik negatif teknologi iki, saiki, bisa ditemokake amarga novel kasebut nganti saiki durung dingerteni kanthi jero njaluk komputer kasebut supaya bisa cepet kaya teori kasebut.

Minangka biasane kedadeyan, iki bisa uga mung sawetara wektu, ora dingerteni pira, nanging mesthine lan kanthi tingkat perusahaan kayata IBM, Microsoft utawa Google, kanggo sawetara jeneng, terus nandur modal kabeh jinis sumber daya ing pangerten lan berkembang. Ing jalur iki, dina iki aku pengin supaya bisa ngobrol Bristlecone, prosesor kuantum anyar sing dikembangake dening Google sing pengin nggawe balapan kanggo ngolah kuantum.

Kuantum

Britlecone minangka prosesor sing bakal dienggo Google merevolusi dunia komputasi kaya sing wis dingerteni

Dadi luwih rinci lan, kaya sing sampeyan waca ing rilis pers sing diterbitake Google dhewe, ketoke kanthi prosesor iki, mula-mula dheweke kepengin bisa entuk, kaping pisanan ing sejarah, kinerja komputer kuantum luwih unggul tinimbang komputer supercomputer tradisional nalika ngadhepi masalah sing wis ditemtokake.

Ide kasebut yaiku amarga Bristlecone, insinyur Google lan peneliti bakal bisa ngatasi masalah kanthi nggunakake luwih akeh sumber daya lan saka a cara sing luwih efisien. Ing wektu kasebut, bakal ana titik balik ing jagad teknologi sing diarepake kabeh wong, padha uga pungkasane bakal ditampilake yen komputasi kuantum pungkasane bakal luwih apik, yen babagan pemrosesan data, sistem lan platform sing kita kabeh digunakake dina iki.

Thanks kanggo Bristlecone, komputerisasi bakal entuk level anyar

Kanggo nyoba ngerti luwih akeh 'dingerteni'Kabeh iki, critakake manawa khusus ing Google sing diarani amarga Bristlecone, komputer kuantum saiki bisa digunakake kanggo ngrampungake masalah sing nganti saiki akeh kanggo sistem tradisional ora preduli sepira kekuwatane. Contone sing jelas banget yaiku, temtunipun, kabeh algoritma enkripsi saiki bisa rusak, padha karo saiki lan miturut teori, ora bisa dirusak.

Kanggo menehi idea babagan prosesor sing ana ing gambar, sanajan bagean kasebut, critakake babagan prototipe sing dilengkapi 72 qubit ing njero, jumlah sing, sanajan bisa uga katon sithik, luwih gedhe tinimbang prosesor liyane saiki. Saiki ana masalah utama, yen hardware jinis iki wis dikembangake, kita nemokake kanthi kabutuhan lan persyaratan nalika nggawe piranti lunak kanthi lengkap amarga bisa ngekstraksi kabeh kinerja menyang platform kaya sing sampeyan nembe nggawe Google .

soc

Insinyur Google saiki kudu ngupayakake pangembangan piranti lunak khusus kanggo prosesor anyar iki

Nemtokake topik piranti lunak kanthi lengkap, kanggo menehi ide babagan kahanan kita saiki, amarga Google wis resmi ngumumake ing sawijining publikasi anyar, mesthine dheweke bisa nggawe piranti lunak khusus sing bisa nggayuh angka kesalahan dikurangi dadi 0%, sabenere minangka salah sawijining masalah paling gedhe ing komputer kuantum lan amarga sensitif banget karo gangguan lan gangguan, ana sing nyebabake kesalahan kalkulasi.

Detil sing penting banget yaiku nyuda kesalahan sing ditindakake kanthi nggunakake gerbang loro-qubit. Saiki kabeh piranti lunak iki kudu diukur supaya bisa digunakake karo prosesor kaya Britlescone. Tujuane saiki yaiku entuk tingkat kesalahan dadi 49% kanthi 0 qubit, tingkat sing wis 'bisa ditampa' kanggo saingan lan bisa ngatasi supercomputer saiki.

Informasi liyane: Google


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.