Cara gampang kanggo nggawe disk virtual ing Windows

Dataram RAMDisk

Kemungkinan bisa nggawe disk virtual ing Windows bisa dianggep minangka perlu banget nalika kudu dadi host file sementara; Jinis elemen kasebut ora mung kalebu ing folder gawan saka sistem operasi Windows kita, nanging bisa uga pangguna kudu menehi informasi sawetara jam maneh utawa paling ora, nganti komputer sabanjure diwiwiti maneh.

Kanggo nggawe a disk virtual ing WindowsKita mung butuh aplikasi khusus, sing kudu duwe ciri hosting tartamtu sing ora kudu mikir babagan papan fisik ing hard drive. Aplikasi sing kita bakal nganalisa ing artikel iki kanthi jeneng Dataram RAMDiskKita bisa ndownload kanthi gratis, menehi sumbangan kanggo pangembang utawa tuku versi premium, yen kudu nggunakake ruang disk virtual sing luwih gedhe.

Konfigurasi Dataram RAMDisk nalika nggawe disk virtual ing Windows

Yen wis ndownload lan nginstal Dataram RAMDisk, tugas sabanjure yaiku ngatur, kanggo duwe Dataram RAMDisk sing wis disesuaikan kanggo kabutuhan. Jendhela lan antarmuka sing padha banget karo gambar sing wis diselehake ing ngisor iki yaiku sing bakal ditemokake, sing kudu sampeyan jelasake:

  • Ukurane ing megabyte. Ing kene kita bisa milih ukuran cilik utawa gedhe, kanthi maksimal 4 GB sing bisa digawe, sanajan iki, kita kudu mbayar pambayaran tambahan kanggo panggunaan lisensi kasebut.
  • Jinis pemisahan (FAT 16 utawa FAT 32). Pangembang nyebutake yen iki minangka siji-sijine format sing bisa digunakake, ora bisa duwe NTFS amarga ora kompatibel karo RAM.
  • Gabungake sektor boot sing kompatibel karo Windows. Sangat migunani yen kita bakal dadi host multi-boot ing disk virtual iki.
  • Gambar disk. Yen sampeyan ora pengin kelangan konten disk virtual iki, sekaligus bisa disimpen ing gambar ing ruang fisik hard disk kita.

Dataram RAM Disk 01

Sawise ngatur aplikasi iki kanggo nggawe disk virtual ing Windows, kanthi otomatis bakal nggawe kita katon ing unit anyar iki, nuduhake pamuter media sing umume ana nalika masang pendrive USB menyang komputer; saben-saben kita nguripake komputer utawa urip maneh, disk virtual iki bakal katon resik kajaba kita nggawe gambar serep sing dituduhake ing langkah sadurunge.

Utilitas praktis kanggo nggawe disk virtual ing Windows

Nanging Apa gunane kanggo nggawe disk virtual ing Windows? Kanggo nggambarake jawaban kanggo pitakonan iki, kita bakal nyebutake conto sing gampang. Ayo ngucapake, amarga sawetara alasan, kita ngaturake download nomer akeh gambar kumpulan nggunakake browser Google Chrome kita; Yen gambar kasebut mung perlu sedhela kanggo proses desain grafis tartamtu, kita mengko bisa mbusak saka hard drive. Dadi, tanpa kudu mbusak gambar kasebut kanthi manual, kita bisa ngatur browser Internet supaya undhuhan kasebut ditindakake ing disk virtual anyar sing digawe.

Pangembang app iki uga nyebutake alesan liyane nggawe a disk virtual ing Windows, wani ujar manawa file sementara saka sistem operasi bisa dialihake menyang lokasi anyar iki, saéngga disk sistem (C :) ora bakal nduwe file sementara sing umume katon ing saben tumindak lan karya kita.

Saiki, sampeyan kudu nganggep kapan nggawe a disk virtual ing Windows Ruangan sing bakal dipikirake piranti anyar iki ora kudu nganti 50% memori RAM kita, amarga sumber daya iki sing digunakake kanggo nggawe lingkungan virtual kasebut. Contone, yen kita duwe RAM 8 GB, ora logis yen nggunakake ruangan sing padha nggawe a disk virtual ing WindowsAmarga iki, mung bakal digunakke, ora stabil kabeh sistem.

Informasi luwih lengkap - Review: Cara ndownload gambar nganggo Downloader Gambar kanthi gampang


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)