Cara mbukak aplikasi ing Windows tanpa nginstal

aplikasi sing bisa dieksekusi portebel

Yen ing wektu tartamtu kita pengin mbukak aplikasi tartamtu tanpa kudu nginstal, mula kita kudu nyoba goleki alat sing padha ing versi portebel; Kahanan iki wis umum kanggo akeh wong sing nggunakake Windows, sing kanthi alasan sing beda-beda ora pengin nginstal aplikasi sing bakal digunakake utawa pungkasane, kudu nyoba entuk laptop.

Iki bisa dadi masalah gedhe, amarga yen ing wektu tartamtu pangembang saka piranti lunak tartamtu ngusulake versi supaya diinstal ing Windows, alat sing padha meh ora bisa ana ing versi portebel; Ing artikel iki, kita bakal nyebutake 2 alat menarik sing bisa mbantu mbukak aplikasi sing miturut teori ora portable amarga kudu diinstal miturut pangembang.

Nggunakake Universal Extractor ing Windows

Universal Extractor minangka alternatif pertama sing bakal digunakake kanggo jinis kahanan iki; Kaya ironi, app iki nuduhake kemungkinan mbukak alat kaya portebel, kudu diinstal ing sistem operasi kita Windows.

Ing kasus apa wae, yen alat kasebut mbantu kita ora nginstal aplikasi tartamtu ing WindowsKita wis wis entuk akeh, mula luwih becik nginstal Universal Extractor; Ing sistem operasi kita, menu kontekstual bakal ditambahake menyang sing wis ana ing Windows.

uniextract_context 01

Nanging Kepiye cara kerja Universal Extractor Windows? Sawise nginstal, kita mung kudu golek aplikasi sing wis didownload saka Internet, sing kudu ana ing kahanan murni (kaya ngono).

Sawise ditemokake, kita mung kudu ngeklik aplikasi sing wis didownload, kanthi tombol tengen mouse; ing wektu kasebut, kita bakal nemokake 3 opsi tambahan sing ditampilake ing menu kontekstual, yaiku:

  1. Ekstrak ing kene.
  2. Ekstrak menyang sub-folder.
  3. Ekstrak karo Universal Extractor.

Pilihan kasebut sing ditampilake ing menu konteks mirip banget karo sing dituduhake WinRAR; Kanggo keamanan panggunaan sing luwih gedhe, luwih becik nggunakake alternatif kaping 2, amarga kanthi iki, kabeh file bakal dibukak zip ing folder sing bakal nggawa jeneng alat sing wis diproses.

Ekstraktor Universal 02

Sanajan kasunyatane pangembang nyebutake efektifitas alat sing cukup dhuwur iki, ana kahanan sing aplikasi sing wis diproses ora bisa dileksanakake kanthi cara portebel, amarga dibutuhake sawetara perpustakaan sing dipasang Windows.

Ekstraktor Universal 03

Nggunakake Lessmsi ing Windows

lessmsi minangka alat menarik liyane sing bisa digunakake kanggo jinis tugas sing padha sing wis kasebut sadurunge; bedane yaiku lessmsi khusus kanggo file eksekusi jinis msi. Beda karo sing sadurunge, aplikasi iki pancen nduwe prilaku portebel, mula prelu dipasang ora prelu Windows.

Sawise mbukak alat kasebut, antarmuka sing ramah banget bakal katon, ing endi kita kudu ngeklik kaping pisanan, ing «areafile«, Iki kanggo bisa nemokake direktori utawa folder sing ana ing jinis file iki.

kirang 01

Sawise nemokake file msi, kita mung kudu milih kanggo lessmsi kanggo miwiti nganalisa isine.

Kanthi ngeklik tombol sing ujar «extract«, Jendhela liyane bakal langsung dibukak; nuduhake manawa kita nggawe folder anyar, papan sing kabeh file sing dadi bagean saka folder sing sadurunge wis dipilih bakal dibukak zip.

Kita wis ngluncurake 2 alat keren sing bisa digunakake ekstrak konten aplikasi sing bisa dieksekusi, padha sing kudu diinstal ing Windows nanging, dheweke bisa duwe prilaku portebel yen kita ngolah karo tumindak sing wis kasebut.

Efektivitas gumantung banget karo alat kasebut; contone, yen kita proses aplikasi sing duwe file bisa digunakake ing sistem operasi kanthi 32 bit utawa 64 bit, kita bisa salah milih versi sing salah kanggo mbukak minangka aplikasi portebel. Ing kasus apa wae, 2 alternatif iki bisa digunakake kanggo aplikasi dhasar, amarga bisa uga ora ana masalah yen perpustakaan tartamtu ora ana ing Windows.

Informasi luwih lengkap - WinRAR 4.0

Unduhan - Ekstraktor Universal, lowmsi


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.