Cara mbusak jeneng operator saka layar kunci ing Android Lollipop

Nexus 6

Mesthi wae sawetara sampeyan kepengin weruh apa sing sampeyan butuhake supaya bisa ndeleng jeneng operator sedina muput nalika nguripake layar telpon. Sampeyan wis ngerti operator sampeyan sing duwe invoice sing teka saben wulan, mula ora prelu jeneng kasebut ana ing layar kunci.

Kanthi Android Lollipop, paling ora mung katon ing layar iki, mula tutorial cilik iki bakal mbantu sampeyan mbusak jeneng operator mula duwe kunci sing luwih resik lan sampurna kanggo jinis kebutuhan liyane, utawa kenapa ora, ora ana.

Cara mbusak jeneng operator ing layar kunci

Layar kunci Nexus 6

Tutorial mini iki yaiku digawe kanggo piranti sing duwe hak istimewa ROOT amarga kita ora bisa nginstal modul Xposer sing dibutuhake kanggo mbusak jeneng operator saka kunci layar.

Langkah pisanan

Langkah kapindho

Kita bakal nindakake langkah kasebut instal modul «Singidaken Label Carriers» saka pangembang Nadeem Sultan. Kita ndownload saka Link iki. Sawise instalasi rampung, sampeyan kudu nggawe manawa modul wis aktif.

 

Pas aku aktif sampeyan bisa mbukak layar kunci kanggo verifikasi yen wis ilang jeneng operator nganggo modul Xposed iki. Perlu dielingake yen modul iki ora mbutuhake modifikasi. Ing conto gambar cara kerja modul iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye judhul "Ora Ana kertu SIM - Mung telpon darurat" sing ilang, tegese Xposed aktif.

Salah sawijining detail sepele manawa kanggo pangguna tartamtu, bisa dadi repot yen ora duwe jeneng operator sedina muput minangka bagean saka iklan gratis sing diwenehake.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jaime Triana ngandika

    Sugeng dalu, aku duwe zte agul a410 nganggo lollipop 5.1 lan aku pengin mbusak logo operator nalika aku nguripake telpon, ing kasus iki digital venezuela, aku wis ngilangi bootanimasi lan aplikasi sing diinstal operator, aku ora nemokake cara kanggo mbusak iklan sing ngganggu iki, apa sampeyan bisa nulungi aku ???