Cara mbusak riwayat batang telusuran ing Firefox

mbusak riwayat saka garis telusuran

Jaman biyen ing Vinagre Asesino, kita menehi saran babagan artikel sing menarik sing dituduhake, kemungkinan pangguna kudu bisa busak kabeh riwayat google. Tanpa mangu-mangu, iki minangka salah sawijining pitulung paling apik sing diwenehake wong-wong, sing ora pengin direkam apa-apa telusuran, khusus ing mesin telusuran. Trik kasebut bisa digunakake kanthi sampurna kanggo Firefox, Google Chrome, Internet Explorer utawa liyane sing digunakake ing sembarang wektu.

Saiki, yen kita kuwatir banget karo apa sing kacathet ing browsing saben dinane, Kepiye panel telusuran browser? Sampeyan bisa uga ora ngerteni, nanging saben sampeyan miwiti ngetik URL kaca sing pengin gampang ditemokake, sawetara saran katon ing sisih ngisor garis telusuran, sing bisa uga padha karo sing nyoba ditemokake. Yen sampeyan nggunakake Mozilla Firefox, kita bakal mulang sampeyan carane ngilangi sapisan, ramalan sing digawe browser babagan "mesthine pengin ditemokake."

Cara mbusak siji utawa luwih saka pilihan sampeyan ing Firefox

Sanajan bener yen teks prediktif ing ponsel nalika miwiti nulis bab sing migunani banget, kahanane bisa beda banget yen ngomong babagan browser Internet. Nganggep yen kita duwe pilihan kanggo ngunjungi kaca tartamtu sing dadi minat kita, bisa uga jeneng homonim katon ing ramalan kasebut sing ora dikarepake, nanging kanthi ora sengaja milih. Iki mung ngganggu amarga kita bakal ngetik kaca kanthi cara sing salah lan mengko, kita kudu nggolek maneh kaca sing mula kepincut.

Amarga alasan iki, saiki bakal menehi saran, liwat sawetara langkah sing gampang ditindakake, cara sing bener kanggo nggunakake kanggo ngilangi siji utawa luwih opsi prediktif kasebut; Kita bakal menehi saran prosedur kasebut kanthi langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Kita mbukak browser Mozilla Firefox.
  • Saiki kita klik ikon "hamburger" cilik (kanthi 3 baris) sing ana ing sisih tengen ndhuwur.
  • Saka opsi sing ditampilake, kita milih «Sejarah".
  • Pilih opsi sing ujar «Tampilake kabeh sejarah«

mbusak riwayat saka garis telusuran 01

 

Kanthi langkah-langkah sederhana sing disaranake, kita bakal nemokake jendela anyar sing bakal mbantu nggayuh target sing ditemtokake. Kita pengin nyebutake aspek sing penting banget ing wektu iki, lan ikon hamburger (3 baris) sing katon ing sisih tengen ndhuwur browser mung bakal kasedhiya ing versi Firefox sing ngluwihi 29. Yen ana digunakake Kanthi versi lawas, kita kudu nemokake nggunakake tombol "Firefox" ing sisih kiwa ndhuwur.

mbusak riwayat saka garis telusuran 02

Sawise njlentrehake kahanan kaya ngono, saiki kita bakal bisa miwiti goleki kaca sing ditampilake minangka «ramalan» lan manawa kita ora kasengsem ngunjungi. Ing jendhela pungkasan sing ditampilake kanthi proses sing disaranake sadurunge, kita uga bakal bisa ngerteni ana ruang cilik kanggo "telusuran" ing sisih tengen ndhuwur.

Ing kana, kita mung kudu nyelehake jeneng situs web (sabisa, domain lengkap) banjur pencet tombol «Entrar«; Gumantung saka jumlah kaca sing wis dibukak ing situs web kasebut, asile bakal katon langsung. Kita bisa milih salah sawijine lan banjur ngilangi kanthi mandiri, kanthi ngeklik tombol mouse tengen banjur milih pilihan «lali situs web iki»Saka menu konteks.

mbusak riwayat saka garis telusuran 03

Yen pengin ngilangi kabeh sejarah sing katon ing dhaptar iki, kita mung kudu:

  1. Pilih asil pisanan.
  2. Tahan tombol Shift.
  3. Pindhah menyang pungkasan dhaptar.
  4. Pilih asil pungkasan (isih kanthi tombol Shift dipencet).

Sawise rampung, kita bisa ngeculake tombol Shift lan milih asil apa wae kanthi tombol mouse nengen, kudu milih pilihan wektu iki sing ujar «mbusak kaca iki«, Iki tegese kabeh asil bakal langsung diilangi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.