Cara nggarap Vine ing komputer konvensional

VIne ing Twitter

VineClient minangka alat cilik sing bisa digunakake saiki, yen pengin nggarap fungsi Vine ing komputer konvensional, bisa uga hotspot utawa desktop lan platform apa wae sing ndhukung Google Chrome minangka browser Internet.

Babagan aspek pungkasan iki, Google Chrome ora perlu dadi browser default, nanging kudu diinstal ing komputer. Saiki, yen kahanan iki wis dijlentrehake, kita kudu nambah VineClient pancen dadi pelengkap browser iki, sing bakal nggampangake kita duwe lingkungan Vine kaya-kaya ndeleng ing piranti seluler. Nanging Napa ora bisa digunakake sawise kita instal lan mbukak? Sanajan wis ngaktifake add-on, akeh wong sing nemoni masalah sing durung diwiwiti layanan kasebut, kahanan sing gampang diatasi yen sampeyan mriksa artikel iki.

Instalasi lan konfigurasi VineClient ing Google Chrome

Supaya sampeyan bisa nginstal add-on VineClient iki, sampeyan mung kudu mbukak link sing gegandhengan karo browser Google Chrome, kudu ngaktifake add-on. Sampeyan bakal bisa ngerteni ana lambang anyar ing sisih tengen ndhuwur, sing nuduhake VineClient iki.

Ana ing Twitter 00

Sampeyan mung klik ing lambang iki kanggo mbukak tab anyar nganggo VineClient; Ing kana sampeyan bakal bisa ngujo rong lapangan unik sing bakal diisi, yaiku jeneng panganggo (utawa email sing bener) lan sandhi.

Ana ing Twitter 05

Apa sing digunakake wong minangka kredensial ing papan iki padha karo sing kasedhiya ing Twitter, ana kedadeyan sing ora nyata lan amarga iki, bakal ana pesen kesalahan sing nuduhake manawa data sing salah wis dilebokake.

Ing sisih ngisor jendhela iki dijelasake kanthi ringkes babagan cara operate nalika masang kredensial masing-masing; Iki kalebu langsung:

  • Miwiti layanan Vine ing piranti seluler.
  • Menyang profile.
  • Saiki bukak menyang Persiyapan.
  • Kita kudu pindhah menyang area email.
  • Kita bakal nyelehake email sing bener.
  • Banjur kita bakal milih mulihake sandhi.

Kanthi langkah-langkah sederhana sing wis kasebut, kita bakal bisa nggunakake VineClient saka komputer konvensional, nanging mesthi minangka komplementer khusus kanggo Google Chrome. Mula, umume fungsi sing disenengi ing versi Vine kanggo browser web iki padha karo apa sing bakal ditemokake ing piranti seluler.

Nggarap VineClient ing browser web

Sawise mlebu menyang akun Vine karo VineClient ing Google Chrome, sampeyan bakal duwe fungsi sing padha biasane katon ing piranti seluler; prelu browser Internet mbukak ing layar lengkap dadi sampeyan bisa ngujo macem-macem pilihan sing ana ing sisih tengen ndhuwur.

Ana ing Twitter 06

Gambar sing wis dilebokake sadurunge nuduhake browser Google Chrome mung setengah mbukak, pilihan sing wis dituduhake ora katon; gambar sing bisa sampeyan tresnani ing sisih ngisor, yen sampeyan bisa nggawe lambang iki kanthi bentuk omah katon. Sawise milih, sampeyan bisa milih salah sawijining fungsi sing bakal digunakake karo VineClient.

Ana ing Twitter 07

Mungkin salah sawijining fungsi sing paling penting sing bakal dipilih saka lingkungan iki Upload lan Jelajahi; Kanthi sing pertama, sampeyan bakal bisa ngunggah video anyar menyang akun Vine, nalika nganggo pilihan nomer loro, sampeyan bisa browsing profil publik sing beda-beda supaya bisa nemokake video sing menarik sing mengko bisa didownload ing komputer.

Kanthi fungsi pungkasan iki, yen sampeyan wis nemokake video sing disenengi saka profil liyane, sampeyan wis bisa seneng sawetara, menehi komentar ing video, nggawe reVine, ndownload video kasebut lan bisa uga nuduhake. Karo kanca-kanca.

Ana ing Twitter 08

Kanggo download video kasebut liwat VineClient, ing kene sampeyan mung bisa njupuk format MP4; Yen sampeyan pengin ngunggah video menyang akun Vine liwat klien iki, sampeyan bisa milih format tambahan liyane (3GP, MP4, WMV, MKV, MOB), anggere ora ngluwihi 5 MB utawa 6,8, XNUMX detik.

Web - VineClient kanggo Google Chrome


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.