Cara ngetik Mode Aman ing Windows

Ketik Mode Aman ing Windows

Nalika komputer pribadi Windows wiwit kacilakan, alternatif kanggo dicoba pulih menyang sistem operasi ing "Safe Mode".

Kanggo akeh wong, kahanan iki dadi salah sawijining sing paling angel ditindakake amarga periode wektu kasebut sampeyan kudu pencet tombol F8 kaping pirang-pirang kanggo ngetik Safe Mode biasane cilik banget. Amarga kahanan iki, fungsi kasebut ora ditanggepi kanthi efektif lan mulane Windows diwiwiti maneh ing mode konvensional. Sabanjure, kita bakal nyebutake telung alternatif sing ana kanggo bisa nindakake tugas iki.

1. Cara konvensional kanggo ngetik Mode Aman ing Windows

Wis kasebut kanthi cetha ing sisih ndhuwur, yaiku ngetik "Mode Aman" ing Windows sing kudu dilakoni pencet tombol F8 kaping pirang-pirang; trik supaya bisa nindakake tugas iki mung ing ngisor iki:

  • Urip komputer.
  • Ngenteni logo pabrikan supaya katon (biasane disambungake karo motherboard).
  • Mencet tombol F8 kaping pirang-pirang sanalika logo iki ilang.

Wiwit wayahe komputer diuripake nganti wayahe kita kudu menet tombol iki kaping pirang-pirang ngirim ora ngluwihi luwih saka 3 detik; Yen wektu iki ora ana ing tangan kita, komputer mesthi bakal diwiwiti karo Windows.

Mode Aman ing Windows kanthi F8

Yen bisa entuk target, kita bakal langsung ngujo layar sing padha banget karo sing wis digawe ing ndhuwur. Ing kana, kita mung kudu nggunakake tombol panah (munggah utawa mudhun) kanggo pilih "Mode aman", karo komputer sing ngetik versi sistem operasi sing suda.

2. Nggunakake alat BootSafe

Cara sing disaranake ing ndhuwur yaiku cara konvensional, yaiku, saben spesialis komputer nggunakake kapan wae sing dikarepakeKetik "Mode Aman"; yen kita ora duwe kabeneran nalika pencet tombol F8 kaping pirang-pirang, mula bisa menyang alat jeneng Bootsafe., sing bisa hotspot lan gratis.

sepatu bot

Nalika nglakokake, kita bakal nemokake antarmuka sing padha karo tangkapan sing wis diselehake ing sisih ndhuwur. Ing kana, kabeh opsi sing kudune kita tingali bakal ditampilake nalika kita menet tombol F8 kaping pirang-pirang sanajan, kanthi antarmuka grafis sing luwih apik. Ing kene, kita mung kudu milih pilihan nomer loro, sing kalebu «Mode Aman» iki.

Nalika ngetik «Mode Aman» iki, sampeyan bisa ngowahi, modifikasi utawa ndandani Windows; siji-sijine masalah yaiku nalika urip maneh komputer, maneh mlebu «Mode Aman». Amarga alasan iki, kudu mbukak alat maneh nanging wektu iki, kanggo milih opsi pisanan, yaiku sing siji Bakal ngidini kita nindakake "Wiwiti maneh Normal".

3. Ketik Mode Aman nganggo BootSafe

Yen sampeyan ngira yen kita nggawe kesalahan karo jeneng kasebut lan kita mbaleni informasi sing kasebut ing ndhuwur, coba sebutake iki app eponymous, tegese duwe jeneng sing padha.

sepatu bot

Saliyane duwe jeneng sing padha, alat iki uga menehi kamungkinan kanggo ngetik Windows "Mode Aman" kanthi cara sing gampang lan gampang banget. Bedane karo alternatif sadurunge yaiku sawise nindakake jinis perbaikan ing sistem operasi, pangguna bisa urip maneh komputer tanpa kudu mbukak aplikasi iki kanggo ngurutake tugas kasebut. Iki tegese kita mung kudu ngirim tim kanggo miwiti maneh saengga "Mode Normal" ana ing Windows.

Sebab sampeyan nggunakake "Mode Aman" iki ing Windows yaiku supaya sistem operasi bisa mlaku kanthi cara minimalis, tegese akeh pengontrol ora bakal diaktifake lan mulane, pangguna bisa instal Instalasi sapa wae sing nyebabake masalah. Sampeyan uga bisa instal aplikasi lan malah ngilangi jinis ancaman kanthi kode angkoro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.