Cara ngganti jeneng pangguna Snapchat

Ganti jeneng Snapchat

Snapchat yaiku salah sawijining layanan sing paling populer kanggo ngirim foto sing banjur kanthi otomatis dibusak supaya gambar ora tetep ing memori internal telpon utawa tablet panrima. Iki bisa nggodha perusahaan liyane kanggo ngluncurake aplikasi dhewe kanthi fitur mbusak gambar otomatis sing menarik banget.

Snapchat uga a aplikasi sing ana gandhengane karo sing diarani sexting, lan amarga iki ngidini jeneng pangguna diganti, sanajan cara nindakake bisa dadi rada mbingungake, mula kita bakal nuduhake proses ing ngisor iki.

Cara ngganti jeneng pangguna Snapchat

  • Primero aplikasi Snapchat diluncurake
  • Klik logo Snapchat ing sisih ndhuwur layar kanggo ngakses profil sampeyan

Snapchat

  • Pulsa babagan ikon setelan ing sisih tengen ndhuwur
  • Saiki sampeyan kudu ngeklik "Tutup sesi" sing bakal takon yen sampeyan pengin nindakake

Snapchat

  • Sawise sampeyan wis metu, klik «Ndaftar»
  • Kita ngetik kabeh informasi sing gegandhengan lan klik ing dhaptar. Sampeyan kudu nggunakake akun email liyane. Sampeyan ora prelu kuwatir amarga mengko sampeyan bisa ngganti akun email menyang akun sing biasane digunakake

Snapchat

  • Klik ing «Tambah kanca»
  • Klik ing "Tambah saka alamat email"
  • Saiki klik terus ing sisih ngisor layar lan detik bakal katon
  • Saiki «OK» ing jendela pop-up kanggo ngidini akses menyang kontak
  • Nalika mbukak buku kontak, ana sing duwe jeneng pangguna Snapchat miturut jeneng telpon lan ora nambah nomer telpon, sampeyan pengin
  • Saiki kita mlebu karo akun Snapchat lawas banjur klik lambang Snapchat maneh ing sisih ndhuwur
  • Wektu iki kita menyang «Kanca-kanca»

Snapchat

  • Kita ngeklik pangguna apa wae lan jeneng Snapchat bakal ditampilake miturut jenenge. Saiki kita kudu nulis ing cathetan tinulis kanggo ngelingi jenenge pangguna sing durung aktif kanthi otomatis supaya ora ilang
  • Mlebu nganggo akun anyar
  • Klik ing lambang Snapchat
  • Saiki ing «Tambah kanca»
  • Banjur ing "Tambah nganggo jeneng pangguna"
  • Tambah kanca kanthi manual

Saiki kita bakal duwe jeneng pangguna anyar lan sing isih ana yaiku mbusak akun lawas banjur ganti alamat email. Minangka proses sing dawa, nanging pungkasane jeneng pangguna Snapchat diganti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ... ngandika

    IKI ORA GANTI NAMA PENGGUNA. KANGGO Gawe AKUN BARU LAN SING PALING SING TUA

    1.    Ag ngandika

      Sampeyan ora bisa nggawe informasi liyane, informasi

  2.   Sampeyan njijiki aku ngandika

    Senjata saya, kepiye yen polong kasebut nggawe akun liyane?

  3.   Adriana ngandika

    Iku logis! Banjur sampeyan ora bisa ngganti jeneng, coba mandheg mbeling!