Cara nggawe aplikasi Facebook anyar mbukak link ing browser

akses langsung menyang Facebook

Pangguna saka apps Ponsel Facebook bakal ngelingi a pangowahan pungkasan ing cara tumindak app nalika mbukak link. Ora ngirim menyang browser default sing disenengi saiki, link bakal mbukak ing aplikasi kasebut.

Ing Facebook, ujar manawa tautan kanthi cara iki mbukak luwih cepet, nanging ora kaya ngono. Mbok manawa ing piranti sing luwih alon katon luwih cepet mbukak amarga sampeyan ora prelu mlumpat ing antarane aplikasi, nanging kaca web (utamane sing paling abot saka segi konten) njupuk wektu ngisi daya luwih suwe apa regane dibukak ing Chrome utawa browser liyane.

Yen sampeyan pengin ngganti bukaan link menyang browser default, banjur tindakake langkah-langkah sederhana iki sing bakal diwenehake.

Bukak link ing Chrome

Facebook ngelingake fungsi anyar iki, nanging kajaba yen sampeyan nggatekake sampeyan ora bakal weruh. Peringatan kasebut ilang yen sampeyan miwiti browsing kaca, mula sampeyan ora prelu ngakoni manawa sampeyan wis ndeleng.

Sampeyan bisa bali menyang Chrome kapan wae, nanging iki ora ateges bakal dadi browser default kanggo link apa wae sing bakal dibukak mengko. Kanggo nindakake iki, nalika mbukak link, klik ing telung titik vertikal sing nuduhake pilihan. Kaya sing sampeyan deleng ing gambar, ditampilake pilihan sing kasebut "Bukak ing Chrome". Yen sampeyan ngeklik link sing pengin dideleng, mbukak ing browser Google.

browser seluler facebook 1

Nanging, cara iki ninggalake akeh sing dikarepake Amarga kita kudu njupuk langkah liyane sing bisa disimpen yen mbukak link ing Chrome utawa browser eksternal liyane wiwit wiwitan.

Pateni browser Facebook

Sampeyan bisa mateni browser Facebook lan bali menyang aplikasi sing disenengi. Ing app saka Facebook, klik ing tombol navigasi banjur gulung layar nganti tekan papan sing dikandhani Setelan aplikasi. Yen sampeyan duwe klik ing kana.

browser seluler facebook 2

Dhaptar pilihan bakal katon. Klik ing endi jarene Atansah mbukak tautan karo browser eksternal. Opsi kasebut bakal diaktifake, lan saka ing kono sampeyan bakal bisa metu saka pilihan utawa aplikasi kasebut lan saben-saben sampeyan pengin mbukak link, iku bakal ditindakake kanthi browser default.

browser seluler facebook 3

Muga-muga langkah-langkah sederhana iki migunani lan mbantu sampeyan bali menyang browser eksternal sing disenengi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

8 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Julio Cesar Laguna C. ngandika

    Iki kedadeyan ing Android nanging kepiye cara nggawe balung iOS ing iPhone

  2.   Richard Holdland ngandika

    Apik, sing paling apik yaiku mbukak tautan karo Chrome. Matur nuwun

  3.   Hilda solis ngandika

    Judhul kasebut ora katon maneh ing menu

  4.   Llu brossa ngandika

    pilihan iki kanggo iphone ora ana ing menu. !!!!
    Apa ana sing ngerti kepiye?

    1.    Ana ngandika

      Pilihan sing sampeyan komentar ing artikel ora katon.

  5.   Yenny ngandika

    Matur suwun, aku ora ngerti carane mbenerake iki.

  6.   Yenny ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo publikasi, aku wis cukup nyoba kanggo mbenerake iki. Aku duwe Android lan ora ana masalah kanggo mbenerake.

  7.   abraham ngandika

    Tego Facebook_142.0.0.29.92 ing konfigurasi aplikasi ora katon, tautan dibukak kanthi eksternal