Cara nyetel video dadi wallpaper ing Windows 7

atur video minangka wallpaper ing Windows 7

Sijine video minangka wallpaper ing desktop Windows 7? Iki bisa dadi salah sawijining tugas sing paling angel, sanajan kanggo wong-wong sing wis ngetutake sejarah sistem operasi sing beda sing diusulake dening Microsoft, iki ora bakal dadi perkara anyar.

Kasunyatane yaiku ing Windows Vista Microsoft entuk fungsi sing apik sing disenengi wong akeh, padha karo jenenge DreamScene menehi kamungkinan bisa nyelehake video minangka wallpaper ing desktop; sayangé, Microsoft mutusake ngilangi fitur iki saka versi sabanjure, amarga bisa ngganggu stabilitas lan fungsi sistem operasi. Mupangate, ana alat cilik sing bisa ditrapake ing Windows 7, sing ora bisa nggunakake akeh sumber daya sistem.

Download lan jalanake DreamScene Windows 7

DreamScene minangka alat cilik sing sampeyan bisa download saka link ing ngisor iki, sing kebeneran kanggo akeh, ora prelu dipasang nanging kudu dieksekusi. Iki amarga alat kasebut bisa hotspot, tegese kita bisa mbukak malah saka tongkat USB. Ana trik tartamtu sing kudu digunakake kanggo nggayuh tujuan, soko sing bakal kasebut ing ngisor iki supaya ora ana kerusakan sistem operasi lan kebingungan nalika muter video ing wallpaper desktop Windows 7.

Gawe titik pulihake ing Windows 7

Alat sing diarani DreamScene iku hotspot, sing gumantung karo pandhuan tartamtu sing bakal ngowahi Registri Windows 7; amarga iki, sampeyan kudu nindakake titik mulihake sistem operasi yen ana prekara sing ora stabil; DreamScene bisa mbukak ing versi Ngarep, versi profesional lan versi Ultimate miturut pangembange, sanajan saiki kita ora bisa mesthekake yen bisa digunakake ing Windows 8.1 amarga kita durung bisa nyoba alat ing versi kasebut.

 Idin Administrator nganggo DreamScene

Babagan liyane sing kudu dipikirake yaiku DreamScene ora mbukak "klik kaping pindho" sing gampang, amarga pangowahan sing bakal digawe ing "Windows 7 Registry" bisa dibalekake; amarga iki, yen wis mbukak zip DreamScene, sampeyan kudu milih nganggo tombol mouse nengen lan mbukak nganggo "ijin administrator". Jendhela cilik bakal katon langsung, sing mung bisa milih 2 pilihan, yaiku:

  1. Aktifake DreamScene
  2. Pateni DreamScene

aktifake DreamScene 01

Pilihan pertama bakal ngaktifake fitur, layar "kelip-kelip" cilik (murup) bisa dideleng. Yen sampeyan mateni fitur iki kanthi tombol liyane, sampeyan bakal bisa ngerteni efek sing padha, sanajan ana pangowahan ing "Windows 7 Registry" bakal dipulihake dadi normal.

Puter video kasebut kanthi ngaktifake DreamScene

Yen sampeyan nuduhake titik mouse menyang papan kosong ing desktop Windows 7 banjur klik-tengen, sampeyan bakal weruh fungsi anyar wis digabungake menyang menu konteks, sing nuduhake DreamScene iki.

Saiki, DreamScene bakal katon tanpa kemungkinan dipilih, kudu nggunakake trik cilik sing disaranake ing ngisor iki:

  • Sampeyan kudu mbukak Windows Explorer.
  • Lunga menyang endi wae video ing format MPEG utawa AVI.
  • Pilih video kasebut kanthi tombol mouse sisih tengen.
  • Saka menu konteks, pilih «Setel minangka Desktop Bakcground".

aktifake DreamScene 00

Sawise rampung langkah pungkasan, sampeyan bisa langsung ngujo video kasebut bakal ditampilake minangka wallpaper ing desktop Windows 7; Yen sampeyan wis milih film lengkap, film bakal diwiwiti wiwit wiwitan nganti pungkasan, sanajan tanpa swara.

aktifake DreamScene 02

Yen sampeyan klik tengen ing desktop maneh (kanthi muter film) sampeyan bisa ngujo DreamScene ngidini sampeyan ngaso video kasebut. Tanpa mangu-mangu, iki fitur sing apik banget sing bisa diduweni yen ing wektu tartamtu kita pengin duwe animasi utawa video apa wae minangka wallpaper ing Windows 7.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->