Cara nyiyapake sistem pengawasan video ing omah nganggo webcam utawa kamera IP

webcam

Apa sampeyan lelungan utawa nyambut gawe, kadang penting sampeyan ngerti manawa kabeh ora ana ing omah. Sawetara solusi kaya kamera pengawasan Nest Cam (sadurunge dikenal minangka Dropcam) nggawe sampeyan luwih gampang, nanging ana cara kanggo nambah sistem ngawasi ing omah sampeyan.

Ing kiriman iki, kita bakal nerangake pilihan apa sing kudu sampeyan bisa nggawe sistem pengawasan video ing omah, nanging tanpa fokus karo sistem keamanan lengkap sing nggawa weker lan fitur canggih liyane, nanging mung ing kamera umum sing ngidini sampeyan nggunakake nindakake streaming langsung utawa nggawe rekaman video mbatalake.

Kamera pengawasan video plug-and-play

Akeh pabrikan nyoba nggawe luwih gampang kanggo pangguna lan wiwit nawakake "plug-lan-muter”Digandhengake karo layanan web lan aplikasi smartphone tartamtu. Kanggo nggunakake kamera kasebut sampeyan ora kudu nyambung menyang komputer utawa layanan liyane. Siji-sijine sing sampeyan butuhake kamera dhewe lan sambungan internet.

La Nest Cam Google bisa digunakake kanthi cara iki. Kanggo nggunakake, sampeyan mung kudu sambungake, link menyang akun banjur sampeyan bisa ngakses gambar langsung saka web utawa saka smartphone, saliyane bisa ngonfigurasi rekaman otomatis.

Google Sarang Cam

Google Sarang Cam

Nanging, tetep ngrekam kaya ngono, sampeyan regane paling ora 10 euro saben wulan, nanging nyimpen data ing méga tetep dadi kauntungan sing penting amarga yen ana wong sing nyolong peralatan sampeyan, sampeyan isih bakal bisa ngakses rekaman kasebut saka méga. Klik ing kene kanggo tuku Nest Cam kanthi rega paling apik saka Amazon.

Produk liyane sing padha karo Nest Cam kalebu HomeMonitor, ing Belkin Netcam HD utawa SimpliCam.

Kamera IP

Piranti ing ndhuwur luwih trep lan luwih gampang digunakake, nanging yen sampeyan ora pengin nyimpen rekaman ing server remot lan pengin ngakses sawetara setelan sing luwih maju wis siji pangaturan dhewe luwih lanjut, sampeyan bisa mbukak "kamera IP".

Kamera IP minangka kamera video digital sing bisa ngirim data liwat protokol internet jaringan. Sampeyan kudu nindakake sawetara setelan majeng yen pengin ngakses stream video liwat internet kanthi adoh utawa mung nyimpen kamera video ing piranti liya ing omah.

IP Kamera Amcrest IP2M-841B

IP Kamera Amcrest IP2M-841B

Sawetara kamera IP mbutuhake perekam video kanggo jaringan kasebut, dene liyane ngrekam video langsung menyang piranti NAS (panyimpenan terlampir jaringan) utawa ing PC sing sampeyan atur supaya bisa digunakake minangka server. Kamera IP liyane malah duwe slot kertu microSD dadi bisa ngrekam langsung menyang drive fisik kasebut.

Yen sampeyan pengin nggawe server dhewe, sampeyan kudu tuku kamera IP sing nggawa lunak khusus sing menehi kamungkinan iki. Biasane, piranti lunak iki malah ngidini sampeyan jaringan macem-macem kamera kanggo nduwe tampilan omah sing luwih lengkap.

Warta sing apik yaiku kamera IP biasane luwih murah tinimbang solusi plug-and-play kaya Nest Cam, sanajan sampeyan uga kudu mbayar biaya tambahan kanggo nggunakake piranti lunak sing sampeyan pilih.

Webcam

Ora nggunakake kamera IP, sampeyan bisa nggunakake webcam sing sederhana kanggo nyambung menyang komputer lan nggunakake piranti lunak rekaman.

Beda karo kamera IP, mesthine webcam kasebut sambung langsung karo komputer liwat USBNalika kamera IP bisa uga ing omah lan bisa digunakake liwat Wi-Fi.

Logitech C920 Pro

Logitech C920 Pro

Kanggo ngatur webcam kanthi bener, sampeyan kudu tuku video capture lan ngrekam piranti lunak dirancang kanggo nggarap kamera web lan ora mung kamera IP. Luwih, sampeyan kudu terus nganggo PC supaya webcam bisa digunakake ing mode pengawasan.

Yen sampeyan wis mikir babagan nunggang sistem pengawasan video kanggo omah sampeyan, rekomendasi sing paling apik yaiku investigasi adoh sadurunge sampeyan tuku kamera lan piranti lunak. Yen sampeyan arep tuku kamera plug-and-play, sampeyan kudu eling yen bakal dijaluk mbayar biaya saben wulan. Yen sampeyan bakal tuku kamera IP utawa webcam, goleki manawa ana kabeh fitur sing dibutuhake, umpamane kayata ora kabeh kamera duwe night vision utawa rekaman kualitas HD.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.