Cara nemokake jaringan Wi-Fi cedhak komputer

golek jaringan Wi-Fi gratis

Saiki ana akeh telpon seluler sing bisa duwe sambungake menyang Internet kanthi nirkabel nggunakake jaringan Wi-Fi, bakal mesthi ana kebutuhan kanggo nemokake sing cedhak banget karo kita kanggo surfing web kapan wae.

Yen lunga menyang Pusat Belanja (Mal), taman utawa mung mlaku-mlaku ing dalan nganggo ponsel, bisa uga ngerti yen ana sawetara jinis jaringan Wi-Fi gratis ing papan kasebut. Kanthi nggunakake alat sing menarik, kita bakal bisa ngerti informasi iki, soko sing bakal nguntungake banget yen kita ngerti babagan kabar sing tekan telpon seluler.

Aplikasi web kanggo nemokake jaringan Wi-Fi sing apik

RottenWiFi minangka jeneng aplikasi web iki, sing miturut pangembang kompatibel karo nomer akeh piranti seluler lan platform; Kanthi cara langsung, iki bisa uga melu telpon seluler nganggo sistem operasi Android, iOS, Windows Phone, lan mesthine ing macem-macem komputer sing bisa mbukak browser sing apik, bisa uga ana ing Windows, Mac lan Linux. Sawise mbukak situs web resmi pangembang, kita bakal nemokake antarmuka sing lengkap lan kompleks ing wektu sing padha.

golek jaringan Wi-Fi gratis 01

Sekilas, kita bakal bisa ngujo pirang-pirang elemen kanthi macem-macem warna, kaya sing katon apik ing kawitan lan mbingungake yen ora ngerti carane menehi interpretasi kanggo nomenclature karo aplikasi web iki wis dikembangake dening manajer.

Kaping pisanan mbukak alat web iki kita bakal nemokake ing peta sing bisa uga ora nggambarake lokasi sing ana; Nalika miwiti ngatasi saben fungsi alat online iki, bakal disaranake "nuduhake lokasi" ing papan sing ana. Penting, kita nampa undhangan kaya ngono, amarga siji-sijine cara alat kasebut bisa mbantu ngenali manawa ana jaringan Wi-Fi sing bisa digunakake kanggo nyambung menyang Internet. Yen wis rampung, peta bakal diwiwiti kanggo nuduhake saben dalan sing ngubengi lokasi kita.

Ana pirang-pirang elemen sing bisa digunakake ing wiwitan, sing kudu dipilih kanthi tertib supaya ora bingung nalika navigasi.

Contone, ing sisih ndhuwur, kita bakal nemokake 3 tombol utamane, yaiku:

  • Jaringan. Tombol iki bakal nuduhake kabeh jaringan sing kasedhiya ing wilayah kita lan liyane ing planet iki.
  • kacepetan test. Fungsi iki bakal ngukur kecepatan jaringan Wi-Fi sing wis dipilih.
  • Scanku. Kabeh jaringan Wi-Fi sing wis dianalisis bakal didaftar ing kothak iki.

Meter kacepetan bisa uga nuduhake sawetara kahanan sing ora stabil, amarga ora nganalisa jaringan Wi-Fi sing kita minat, bisa uga nuduhake kacepetan sing nyambung nalika semana. Apa yen bakal nggunakake cara sing apik, yaiku saben lambang Wi-Fi sing ditampilake ing sacedhake papan sing ana.

Bakal ana sawetara warna kuning, sing ana sing abang lan uga sing biru tuwa (padha karo ireng). Werna kasebut gegandhengan karo sing katon ing sisih tengen meter cepet. Contone, lambang Wi-Fi abang bakal makili sambungan internet sing cukup sithik.

Menyang sisih kiwa ndhuwur, ana sawetara opsi sing bisa digunakake minangka filter, amarga ing kana kita bisa ndeleng jinis jaringan sing nyoba ditemokake (Wi-Fi, 3G utawa kabel). Ing sisih ngisor pilihan iki, ana sawetara liyane, sing bakal mbantu kita nemokake jaringan Wi-Fi gratis, sawetara gratis nganggo kunci akses, sawetara sing mbayar uga sawetara pribadi.

Thanks kanggo pangembang sing wis ujar manawa kompatibilitas aplikasi iki akeh, mula kita kudu nyoba aplikasi web iki dadi host ing tetenger kanggo nggunakake kapan wae, mula, ngerti manawa ana jaringan Wi-Fi sing kudu digunakake nalika metu saka omah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.