Cara mateni McAfee: Kita nerangake kabeh cara

mateni mcafee

Antarane pirang-pirang antivirus sing bisa ditemokake ing pasar, McAfee mesthi salah sawijining sing paling kuat lan populer. Nanging, iku uga bener sing bisa nimbulaké kita sawetara masalah liyane karo nganyari Windows 10. Ana uga masalah liyane kanggo netepke, kayata rega. Kanggo alasan iki lan liyane, akeh pangguna mutusake kanggo nguripake antivirus lan solusi liyane. Nanging pisanan, sampeyan kudu mateni McAfee. Ing kirim iki kita nerangake carane nindakake kanthi bener.

Sadurunge kita menyang subyek, iku kudu ngandika sing McAfee iku piranti lunak pangayoman bintang lima, dikempalken karo macem-macem fitur keamanan. Iku produk mbayar, iku bener, nanging sing akeh kedhaftar mbayar banget gelem kabeh padha nampa ing bali.

Iku McAfee

mcafee

Senajan isi artikel iki revolves watara carane mateni McAfee, iku kudu nandheske sing iku bab salah sawijining antivirus paling apik apa kabar. Yaiku, paling ora, sing disimpulake saka laporan keamanan lan kinerja lan tes keamanan sing terus-terusan diterbitake ing Internet.

Artikel sing gegandhengan:
Antivirus Online: Alternatif kanggo nganalisa file kita

Iku apik aman marang virus, trojan lan malware. Uga nduweni a firewall majeng kanggo nglindhungi PC kita saka serangan komputer. Fungsi liyane kalebu: VPN majeng kanggo browsing web kanthi tentrem atine, dhukungan online, manajer sandhi lan mesin penghancur file.

Dadi yen apik banget, apa gunane ngilangi antivirus iki? Jawaban iki ana Alternatif liyane sing apik banget sing uga gratis. Tanpa luwih, ana akeh sing luwih seneng nggunakake Windows Defender, antivirus sing diinstal saka pabrik ing sistem operasi Microsoft, minangka misale jek luwih dipercaya. Nanging, kanthi objektif, kudu dingerteni manawa fungsi lan efektifitas antivirus McAfee luwih unggul tinimbang Windows Defender.

Ing kasus apa wae, sadurunge mateni McAfee, luwih becik nginstal panggantos kasebut siap, supaya komputer kita ora dilindhungi.

Cara kanggo mateni McAfee

Ayo saiki ndeleng apa cara sing kudu kita instal McAfee saka komputer kita. Sampeyan kudu kasebut ing titik iki sing lisensi bakal terus aktif nganti suwene (biasane setaun). Iki tegese yen sawise instal antivirus kita ganti pikiran lan pengin nginstal maneh, lisensi kasebut bakal tetep aktif.

Saka menu Setelan

instal mcafee

Cara paling gampang lan paling langsung kanggo instal McAfee ing Windows 10 yaiku nerusake kaya aplikasi liyane, tindakake langkah iki:

  1. Pisanan kita menyang menu persiyapan saka Windows 10.
  2. Ing kono, kita goleki pilihan "Aplikasi".
  3. Saiki kita arep "Aplikasi lan Fitur" lan kita goleki sing cocog karo McAfee.
  4. Pungkasan, mung ngeklik pilihan kasebut "Copot instal".

Pungkasan, supaya instal rampung, kita bakal miwiti maneh komputer.

Saka menu wiwitan

Sampeyan uga bisa mateni antivirus saka menu wiwitan, amarga, kaya kabeh aplikasi, McAfee uga duwe akses dhewe ing kana. Kanggo nerusake uninstallation, sampeyan kudu klik-tengen ing lambang McAfee banjur pilih pilihan «Nyopot".

 Banjur, kanggo ngrampungake proses kasebut, sampeyan kudu miwiti maneh PC.

Alat mbusak McAfee

alat mbusak mcafee

Katelu, sumber daya sing tansah bisa kita gunakake yen rong cara liyane ora bisa digunakake utawa yen kita pengin nindakake "mbusak" sing luwih jero. Alat mbusak McAfee iku alat digawe dening perancang padha McAfee khusus dikembangaké kanggo instal antivirus. Iki carane kita kudu nggunakake:

  1. Kaping pisanan, kita kudu download Alat Aman McAfee ing Link iki.
  2. Sawise nampa kabar keamanan sing cocog lan nampa syarat panggunaan, kita mlebu ing kode verifikasi sing ditampilake ing layar.
  3. Sawise iki, alat kasebut dhewe bakal ngurus proses kasebut instal antivirus McAfee. Yen wis rampung, komputer bakal urip maneh.

Masalah (lan solusi) nalika instal McAfee

Nalika nggunakake telung cara mbatesi ing bagean sadurunge, sampeyan kudu ora duwe masalah uninstall McAfee, kadhangkala sampeyan bisa nemoni sawetara masalah. kacilakan sing ora dikarepake sing nyebabake mateni antivirus ora rampung. Iki sawetara perkara sing bisa ditindakake kanggo ngatasi kahanan kasebut:

  • Kita kudu yakin manawa kita duwe idin administrator cocok ing PC kita, kanggo alasan keamanan.
  • Minangka aneh minangka muni, yen sampeyan ora bisa instal McAfee solusi apik instal maneh antivirus (supaya mbenerake kesalahan sing bisa ditindakake) lan nerusake instal maneh.
  • Yen sawise kabeh iki, kita isih ora bisa instal antivirus, sampeyan bisa nyoba maneh kanthi ngetik Windows ing mode aman.
  • Opsi pungkasan, lan sing paling radikal, yaiku ngakses Panel Konfigurasi lan nggunakake "Reset PC".

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->