Cara ndhaptar ing Wallapop

wallapop-web

Ing jaman saiki, yen ana perkara sing nambah ora ngrugekake, yaiku aplikasi sing mbantu kita adol lan tuku produk bekas. Dina iki kita bakal nuntun sampeyan nggunakake situs web Wallapop lan aplikasi kanggo iOS utawa Andorid.

Karakteristik layanan iki yaiku sampeyan ora bisa ndhaptar yen ora duwe piranti seluler, yaiku kudu ndownload aplikasi kanggo iOS utawa Android, ngrampungake proses registrasi banjur wiwiti nggunakake platform. 

Ayo diwiwiti kanthi nerangake babagan cara kerja wallapop.com, yaiku portal internet nalika kabeh proses ditindakake. Sawise ngetik web sampeyan bakal bisa ndeleng produk kanthi bentuk kertu sing ditampilake foto produk, rega katrangan cilik lan pangguna sing adol. 

Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae, klik ing kertu lan sampeyan dialihake menyang kaca anyar yen diwenehi informasi luwih lengkap lan sampeyan bakal ngerti yen pengin tuku produk sing kudu didownload aplikasi Wallapop menyang piranti seluler sampeyan. 

wallapop

Saiki kita terus nuduhake kasus sing kudu sampeyan tindakake kanggo ndhaptar aplikasi seluler. Kita nuduhake proses ing aplikasi iOS, menehi informasi yen proses registrasi padha karo iOS lan Android.

Sawise ndownload aplikasi kanggo iOS lan ketik, sampeyan bakal weruh pariwara produk uga ditampilake. Apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo ndhaptar yaiku:

  • Klik ing pojok kiwa ndhuwur ing lambang kanthi telung baris sawise sampeyan bakal weruh manawa layar pindhah menyang sisih tengen lan Sampeyan ditampilake menu abu-abu ing endi item pertama yaiku Ndhaptar. 
  • Klik ing Registrarse lan sampeyan diwenehi pilihan kanggo nindakake karo akun Facebook utawa karo akun Gmail. Luwih, Sampeyan bisa ndhaptar kanthi cara tradisional jeneng lan jeneng kulawarga, email lan sandhi. 

Kaya sing sampeyan ngerteni, prosese gampang banget, sanajan rada beda karo platform liyane, sing versi web lan versi piranti seluler bisa tuku produk tartamtu. Ing kasus iki, ing versi web sampeyan ora bisa ngunggah produk menyang web, sing kudu sampeyan atur saka aplikasi seluler. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   cicero81254 ngandika

    Web Wallapop ora bisa digunakake. Bagean obrolan ora bisa digunakake, diblokir mbukak pesen.
    Dadi, sampeyan nggunakake aplikasi seluler utawa ora bisa nggunakake Wallapop.