Cara nggawe video ringkesan Facebook 2016 kanthi cara sing gampang

Facebook

Kalender 2016 mung kari siji kaca, lan sawetara dina nganti kita pamitan taun iki, kanggo mlebu ing taun 2017. Google utawa Apple wis wiwit nyedhiyakake game paling apik, buku sing paling diunduh utawa aplikasi sing paling akeh kaping pangguna ndownload saka macem-macem toko aplikasi. Facebook Iki uga wis siyap kanggo mungkasi taun lan maneh menehi kita kesempatan kanggo ndeleng maneh lan maneh kaya 2016.

Kanggo nindakake iki, ngidini kita nggawe video, salah sawijining jaringan sosial sing disenengi banget lan biasane sing disenengi para pangguna, ing endi kita bisa mriksa sawetara kenangan paling apik ing taun iki sing wis meh pungkasan. Yen sampeyan durung nggawe video lan ora ngerti babagan carane nggawe, aja padha sumelang amarga artikel iki bakal ditampilake Cara nggawe ringkesan video Facebook 2016 kanthi cara sing gampang lan tanpa nyusahake urip sampeyan.

Sadurunge miwiti lan sanajan wis jelas, kanggo nggawe ringkesan video sampeyan dhewe babagan kabeh kedadeyan ing 2016, sampeyan kudu ndhaptar ing Facebook, lan duwe minimal kegiyatan sajrone taun iki, sanajan ora preduli, video sing ditawakake jaringan sosial sing paling akeh digunakake ing donya, sampeyan bakal dadi mlarat.

Facebook

Apa sing bakal ditemokake ing video ringkesan Facebook?

Mesthi sampeyan wis ndeleng video sawetara kanca, sing nuduhake kanthi cepet, nanging yen durung kaya ngono, kita bisa menehi katrangan yen ing ringkesan iki Facebook nawakake kita bisa ndeleng sing paling apik kenangan diterbitake ing taun 2016.

Kaping kabeh Nalika njaluk video kita dhewe, sawetara informasi sing relevan dituduhake. Antarane, kita temokake kanca anyar sing wis digawe, papan sing wis didaftar lan reaksi sing diduweni. Contone, aku wis ndhaptar 17 panggonan, sanajan aku wedi banget yen durung duwe wektu kanggo ndhaptar ing Facebook kabeh puteran lan mlaku sing kudu daklakoni taun iki.

Facebook

Ing video kasebut ana macem-macem kenangan, sing mesthine sampeyan bisa ngowahi kanggo ngilangi sawetara kenangan sing ora nggawe sampeyan yakin utawa ngganti wong liya sing luwih seneng utawa sing duwe makna luwih gedhe.

Cara nggawe video ringkesan Facebook

Jaringan sosial kanthi pangguna paling akeh ing donya biasane ora rumit banget kanggo awake dhewe, lan Ing kesempatan iki, dheweke ora pengin nggawe rumit urip kanggo nggawe ringkesan video ing taun 2016.

Kanggo nggawe, alamat web kasedhiya kanggo pangguna apa wae sampeyan bisa njaluk digawe video sampeyan dhewe. Miturut Facebook, video sampeyan durung siyap, nanging sampeyan bisa nyepetake proses kasebut kanthi ngeklik tombol "Nyuwun video". Ing sawetara detik, video kita bakal siap bareng karo kanca lan malah nyunting supaya bisa dikarepake.

Gawe video ringkesan Facebook sampeyan Kene.

Cara nyunting video sampeyan

Ringkesan video Facebook

Sanajan umume pangguna ora nate nyunting video sing ditawakake Facebook, bisa uga ditindakake. Kanggo nindakake iki, kita kudu ngenteni jaringan sosial kanggo nggawe video lan ngirim kabar yen video wis siyap. Saka layar sing bisa nuduhake gaweyan, kita uga bisa nyunting, ngganti publikasi sing durung yakin kanggo ditampilake utawa kanca sing kita tingali ing video kasebut.

Sawise diowahi, kita mung bakal kudu nikmati video kasebut lan bisa dituduhake utawa disimpen kanggo awake dhewe tanpa ana wong liya sing bisa ndeleng. Ing jinis video iki, aku seneng nonton supaya ngelingi taun 2016 kepungkur, nanging aku luwih seneng ora nuduhake bareng wong liya, yen beda karo mayoritas sing diterbitake tanpa mikir babagan kabeh sing ditawakake Facebook kita

Apa sampeyan bisa nggawe video ringkesan Facebook 2016 tanpa kakehan masalah?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana. Uga lan yen sampeyan wani, sampeyan bisa nuduhake ringkesan taun iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)