Cara entuk feed RSS paling apik karo JellyReader

JellyReader

Wiwit ilang banget saka Google Reader biyen, minat akeh wong kanggo nyoba golek alat liyane sing padha; kabeh nomer akeh alternatif wis diusulake nganti saiki, padha sanajan nuduhake apik efektifitas kerja babagan koleksi RSS feed, ora ana sing cedhak karo kabeh layanan Google sing ditawakake. Bubar, usulan tambahan wis diusulake, padha karo jeneng JellyReader Dadi siji opsi liyane kanggo njupuk akun.

Pangembang JellyReader nyaranake supaya pangguna bisa nggunakake layanan feed RSS iki kanthi ngubungake menyang Google Drive uga DropBox, kahanan sing akeh mupangate mupangat amarga mayoritas pangguna ing planet iki duwe 2 aplikasi hosting ing cloud. Ing artikel iki Kita bakal nindakake tes cilik babagan operasi JellyReader nanging disambung karo Google Drive.

Google Drive nggunakake feed RSS karo JellyReader

Kita wis milih Google Drive amarga kasedhiya kanggo akeh wong, amarga layanan kasebut ditambahake kanthi otomatis kanggo sing duwe email Gmail. Langkah-langkah sing padha karo saran ing mekanisme iki bisa ditindakake karo DropBox, soko sing migunani banget kanggo sing duwe layanan ing cloud.

  • Sing kudu dilakoni dhisik yaiku menyang situs JellyReader resmi, link sing bakal ditemokake ing pungkasan artikel iki.
  • Ing kana, kita bakal nemokake 2 pilihan sing bisa dipilih, yaiku kasus sing cocog karo kita, yaiku Google Drive.

Jelly Reader 01

  • Sawise ngeklik tombol biru sing cocog karo Google Drive, kita bakal nampa jendhela notifikasi.

Jelly Reader 02

  • Ing kono, kita bakal dielingake babagan akses sing kudu JellyReader kanggo informasi.
  • Saiki kita mung kudu klik tombol OK biru.

Kanggo wayahe, iki minangka langkah-langkah sadurunge sing kudu ditindakake link menyang layanan JellyReader karo Google Drive; yen wis mlebu manajer feed RSS sing menarik iki, kita bakal nemokake lingkungan sing kosong, amarga durung nambah jinis situs kanggo nututi kabar kasebut.

Kanggo entuk feed RSS situs web apa wae, kita mung kudu mbukak kaca web lan nyoba golek lambang sing nuduhake elemen iki; Kita wis mbukak item ing kaca resmi Vinagre Asesino, kanthi kita bakal entuk URL khusus kanggo feed RSS iki, sing kudu kita salin.

Jelly Reader 04

Sawise nyalin alamat RSS Vinagre Asesino, saiki kita kudu bali menyang tab sing dununge JellyReader; ing kana, kita mung kudu mbukak tandha (+) sing ana ing sidebar kiwa. Jendhela bakal nuduhake yen kita nambah menyang feed RSS sing wis disalin sadurunge.

Jelly Reader 05

Kita nyalin banjur klik pilihan "Kirim".

Kita bakal bisa sok dong mirsani manawa feed RSS Vinagre Asesino katon ing sidebar kiwa nalika, ing sisih ndhuwur papan sing tepat, saben warta sing digawe ing blog bakal ana.

Jelly Reader 06

Prosedur sing padha karo sing kudu kita lakoni tampilake kanggo macem-macem kaca web sing pengin diluncurake kabar sampeyan, nalika iku kabeh dhaptar feed RSS sing wis kita lengganan bakal katon ing sidebar kiwa. Kita kudu ngetutake prosedur sing padha karo DropBox, yen entuk langganan layanan kasebut ing cloud.

Sanajan ana akeh aplikasi web (utawa sing nginstal ing komputer) supaya bisa ngetutake warta RSS sing wis lengganan, sing saiki nawakake JellyReader minangka pilihan gratis sing apik banget, Sebagean kasebut, ora mbutuhake pengalaman hebat saka pangguna sing ora pengin kliwat warta paling penting sing nyebar ing web.

Informasi luwih lengkap - Google Reader teka ing Android, CommaFeed, sulih minimalis kanggo Google Reader, Cara ngatur folder ing Google Drive, Cetak nggunakake cloud DropBox

Sumber - JellyReader


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)