Cara nggunakake Instagram Stories lan dadi ahli sejati

Kisah Instagram

Instagram Stories minangka gerakan paling anyar sing digawe dening Instagram utawa sing padha karo Facebook, sing duwe layanan sing kondhang, lan meh ora ana sing kliwat prakteke padha karo Snapchat. Sing terakhir ngidini pangguna nerbitake video cilik, sing bisa diowahi nganti akeh, sing ngasilake sukses banget, sing durung dingerteni dening para pria ing Instagram.

Alat Instagram anyar iki dilebokake ing aplikasi kasebut, sing terus bisa digunakake kanthi cara normal, sanajan nggunakake kemungkinan anyar iki kanggo pangguna, sing sanajan wis diwenehi label salinan mentah, kita nggunakake saben-saben luwih akeh.

Ngerti Kisah Instagram ora rumit banget kanggo kabeh pangguna sing wis nggunakake Snapchat, nanging bisa uga rumit kanggo sing durung nate nggunakake. Pramila dina iki kita mutusake nggawe pandhuan cilik kanggo njlentrehake kabeh seluk beluk layanan Instagram anyar.

Cara nggawe konten kanggo diterbitake

Kaping pisanan kita kudu ngerti manawa kanggo ngakses Kisah Instagram sing kudu diakses liwat lambang sing diselehake ing sisih kiwa ndhuwur layar Instagram utama, utawa gaya Snapchat kanthi nggeser layar ing sisih kiwa.

Sawise mlebu ing layanan anyar iki, kita mung kudu miwiti nggawe konten sing pengin diunggah supaya bisa dideleng saka kontak. Kita bisa ngunggah foto, sing bakal dijupuk kanthi mencet tombol tengah. Yen terus ditekan terus, kita bakal ngrekam video sing durasi maksimal 10 detik. Mesthi wae, crita sampeyan bisa uga kalebu pirang-pirang video kanthi durasi maksimal utawa kurang.

Kisah Instagram

Sawise nggawe konten sing pengin diterbitake, kita bisa nyimpen supaya bisa nerbitake kapan wae, ngunggah langsung utawa mbusak. Opo maneh Ing gaya Snapchat paling murni, kita bisa nyunting kanthi nambahake, kayata, teks, nanging adoh banget saka suntingan sing bisa ditindakake ing aplikasi memedi kuning sing populer.

Saiki kita ngerti penting kanggo ngrampungake Kisah Instagram lan nggawe konten kanthi cara sing gampang, kita bakal nuduhake sawetara trik supaya bisa nggawe gaweyan sing paling apik lan nyenengake.

Gunakake filter menyang foto utawa video sampeyan

Instagram adhedhasar filter lan mesthine Instagram Stories ora bakal absen. Sawise potret utawa video sampeyan dijupuk, lan sepisan sadurunge nerbitake sampeyan kudu geser layar nengen utawa ngiwa kanggo navigasi ing antarane 7 filter sing kasedhiya kanggo aplikasi kanggo konten sampeyan.

Saiki filter ora akeh banget, nanging kaya sing diumumake dening sawetara manajer Instagram, kita bakal duwe warta babagan iki, mbayangno kanthi filter anyar lan kanggo dekorasi liyane kanggo foto utawa video.

Gambar bisa uga gampang banget

Filter sing kasedhiya kanggo nyunting konten saiki ora akeh, nanging kasedhiya kamungkinan kanggo nggambar foto lan video, sadurunge diterbitake. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu pencet sikat sing katon ing sisih tengen ndhuwur.

Kisah Instagram

Ing layar bakal katon sawetara sikat (spidol, sorotan utawa mencorong) lan akeh warna sing kasedhiya sing bisa digunakake kanggo nggambar utawa nyakup pesen ing konten sing bakal diterbitake.

Nguripake utawa mateni swara video

Kanthi gawan, video Instagram Stories apa wae wis diaktifake, nanging kapan wae sampeyan bisa mateni kanthi cara sing gampang. Sampeyan mung pencet lambang speaker sing katon ing pojok kiwa ndhuwur. Kanthi iki sampeyan bakal duwe video tanpa swara sing bisa migunani banget.

Print uga bisa digunakake kanggo ngirim pesen

Kaya sing wis sampeyan deleng sadurunge, kita wis nggambar gambar, ngirim pesen nganggo sawetara surat sing bisa uga ora pati jelas. Instagram wis mikir meh kabeh perkara lan gambar utawa video apa wae, kita bisa ngemot pesen nggunakake surat blok, sing bakal katon maneh lan ing pirang-pirang kesempatan bakal nggawe pesen bisa diwaca kabeh pangguna.

Kisah Instagram

Nggunakake typeface iki kita kudu ngeklik lambang "Aa" sing bakal ditemokake ing sisih ndhuwur layar lan kothak teks bakal dibukak ing ngendi sampeyan bisa nulis apa sing pengin dilebokake ing gambar utawa video sing bakal diterbitake. Kanggo nggedhekake teks, sampeyan mung kudu nggedhekake lan muter, sampeyan kudu mencubit.

Cara masang emoji ing Instagram Stories

Salah sawijining obyek wisata Snapchat sing apik mesthine bisa nambah koleksi emoji sing gedhe banget ing macem-macem publikasi sing digawe. Ing Kisah Instagram emoji iki uga ora ilang, sanajan ora kasedhiya kanthi cara sing asli, nanging kita kudu ngetik liwat keyboard sing kalebu pilihan iki. Yen keyboard sing wis diinstal ora ngidini kita nyakup emoji liwat, kita ora bakal bisa nyakup ing publikasi.

Kanggo masang, cukup pilih ing keyboard kita, lan sing luwih penasaran yaiku supaya kita bisa mindhah, muter utawa nggedhekake mung kanthi nutul. Mbok manawa Instagram wis mikir kalebu kalebu kanthi cara sing asli lan mutusake kanggo ngaktifake kemungkinan nyunting emoji sing kita lebokake amarga keyboard.

Tanpa mangu-mangu, emoji sing bisa kita lebokake ing publikasi Stories Instagram adoh banget karo sing ditawakake Snapchat, sanajan kita ngarepake bakal nambah babagan iki ing wektu sing cedhak.

Kirim crita lan sunting privasi sampeyan

Sawise rampung nyunting foto utawa video kita, saiki wayahe nerbitake supaya bisa dituduhake dening pangguna liyane. Kanggo iki, bakal cukup kanggo kita nerbitake kanthi ngeklik lambang kanthi panah munggah. Publikasi kita bakal disimpen ing sejarah sajrone 24 jam pungkasan lan bakal ditampilake kanthi urutan kronologis.

Ora kaya kedadeyan ing Instagram, ing Instagram Stories ora mungkin ngirim komentar, sanajan sampeyan bisa ngirim pesen pribadi. Mesthine, sapa wae sing ndeleng crita kita, sanajan ora bisa menehi komentar, bakal didaftar minangka pamirsa. Sampeyan bisa mriksa kabeh wong sing wis nate nerbitake publikasi wiwit crita tartamtu, kanthi nggeser layar mudhun.

Kajaba iku Sampeyan uga bisa ngowahi privasi saben crita sing diterbitake. Kanggo nindakake iki, cukup geser layar ing crita sampeyan lan tandhani pangguna karo sing pengin "Sembunyikan crita." Sampeyan uga ngidini utawa ora ngidini ngirim pesen pribadi dening pangguna liyane.

Kisah Instagram isih kurang prekara nanging bakal nambah

Snapchat pancen layanan paling apik kanggo nerbitake foto utawa video cendhak, kanthi kemungkinan nyunting, nanging Instagram wis ndeleng bisnis lan mutusake nggawe Crita Instagram, sing isih akeh prekara sing kudu ditambah lan tekan level Snapchat, soko sing mesthi bakal entuk.

Kanggo saiki, kita kudu nikmati Kisah Instagram, ngenteni perbaikane teka.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)