Cara ngirim file gedhe liwat email

ngirim file gedhe

Es umum banget, wis meh ing profesi apa wae, bukak ngirim file email, foto, dokumens ... Tinimbang nyithak, dhukungan elektronik saka dokumen bener kanggo nindakake akeh tugas. Nglulusake file menyang memori USB, lan luwih-luwih, kobong menyang CD kayane wis ora ana gayane. Teknologi nggawe kita berkembang dadi kepraktisan ing wektu sing padha karo nyimpen kertas sing dibutuhake.

Nanging iki ora mesthi gampang kaya kayane. Y salah sawijining masalah utama sing ditemokake nalika pengin nindakake tugas iki yaiku ukuran file. Minangka aturan umum, yen dokumen minangka teks, biasane ora ana masalah. Nanging nalika kudu ngirim file sing luwih gedhe, sawetara akun email durung siyap kanggo iku. Salah sawijining pilihan yaiku ora ngirim kabeh ing email sing padha. Nanging kepiye yen ana file siji sing ora pas karo email?

Dadi, kita bisa ngirim file gedhe liwat email

Saben panyedhiya layanan email duwe watesan ukuran file kanggo ngirim. Yen kita nggarap akun email saka Outlook kita bakal duwe ukuran file gabungan maksimal nganti 20 MG. Ukuran sing dikurangi dadi setengah karo akun email «Exchange«. Lan nganti tekan 25 MB yen kita bisa saka akun email google.

Saka akun saka gmail, nalika file sing dilampirake ngluwihi ukuran minimal, sistem kanthi otomatis nggawe tautan Google Drive sing bisa dituduhake. Sing nampa bakal nampa email kanthi tautan sing kudu menehi wewenang kanggo ngakses. Kanthi cara iki sampeyan bisa ndownload file sing pengin dikirim menyang komputer. Ya tenan, link sing dikirim sah seminggu sawise kadaluwarsa lan kita ora bakal bisa nggunakake aplikasi iki kanggo ndownload file kasebut.

Senajan alat google iki pancen migunani, kadang kita kudu ngirim kabeh file, tanpa tautan undhuhan. Malah ukuran file sing kudu dikirim gedhe banget kanggo nggunakake gmail. Lan uga duwe kemungkinan nuduhake liwat aplikasi layanan panyimpenan cloud, ana opsi liyane sing menarik. Dina iki kita ngomong babagan pilihan sing paling apik kanggo ngirim file gedhe kanthi kabeh jaminan.

Situs web paling apik kanggo ngirim file gedhe

WeTransfer

wetransfer

Mesthi maca tulisan iki luwih saka siji wis mikir babagan WeTransfer sing kondhang. Mesthi wae salah sawijining situs web sing nawakake layanan sing luwih lengkap kanthi gratis. Lan reputasi apik sing diwenehake antarmuka sing pancen sederhana kanggo nggarap cara sing gampang. Tanpa kudu duwe ilmu komputer sadurunge, sapa wae bakal bisa ngunggah file lan ngirim menyang sing nampa sawetara langkah kanthi gampang, kanthi cepet lan aman.

Operasi kasebut mirip banget karo gmail. Web nggawe link sing bisa dituduhake karo sing nampa. Saka link iki, sapa wae sing ngakses bakal bisa ndownload file sing dikirim ing komputer lan nggunakake. Kanthi cara sing padha, link iki uga duwe tanggal kadaluwarsa, lan sawise 7 dina bakal mandheg operasional.

Masalah kasebut kedadeyan nalika file sing pengin dikirim ngluwihi kapasitas maksimum sing diduweni WeTransfer. Kita kudu ngerti Kita duwe bobot maksimal 2 GB kanggo file sing pengin dikirim liwat WeTransfer.

MyAirBridge

MyAirBridge

Ing situs web iki, saiki, kita temokake kapasitas transfer liyane data tinimbang ing WeTransfer. Saliyane opsi pembayaran liyane sing ditawakake, gratis kita bisa milih sing ngirim file liwat link, kaya sing ditindakake karo Google. Utawa, kita bisa milih opsi kanggo ngirim file kasebut liwat email. Sing penting yaiku ngerti manawa kita bakal bisa ngirim file sing luwih gedhe. Nganti 20GB gratis, lan kanthi versi mbayar nganti 100 GB.

Antarmuka sing gampang banget sing bakal ditemokake, kayata kanthi gratis, pilihan kanggo kalebu email pangirim, lan papan kanggo kalebu file sing pengin dikirim. Bedane liyane babagan WeTransfer sing ditemokake yaiku wektu sing bakal kasedhiya link sing digawe, sing ing kasus iki dikurangi dadi 3 dina. Saliyane aja nglindhungi tautan kasebut nganggo tembung sandhi.

Filemail

FileMail

Aplikasi liyane kanggo tujuan sing padha karo terus saya mundhak kanthi ukuran file sing bisa kita upload sing ing kasus iki teka nganti 50 GB. Kaya WeTransfer, Filemail uga antarmuka panganggo sing gampang banget digunakake. Kita duwe rong kemungkinan kanggo nuduhake file kasebut. Salah sijine yaiku aja liwat email ing ngendi kita bisa nunjuk email sing pengin dikirim. Kita uga bisa nuduhake saka alamat email sing dikirim, utawa nuduhake subyek pesen kasebut.

Minangka bedane karo pilihan liyane, nggunakake FileMail, kita bisa ngirim file kanthi individu utawa yen kita luwih seneng, kirim folder lengkap. Pilihan liyane sing kasedhiya sing bisa nylametake nyambut gawe lan nggawe kiriman siji lan ora sawetara saurutan. Bedane liyane yaiku kita bisa mutusake keputusan suwene bakal file kita dikirim kasedhiya kanggo diunduh. Pilihan sawetara antara 1 dina nganti seminggu, opsi sing ditambahi ing versi mbayar.

mbanting

mbanting

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing kudu ngirim file gedhe minangka aturan. Lan sampeyan ora duwe wektu kanggo ngubengi mriksa yen sampeyan bisa utawa ora bisa gumantung saka ukurane karo siji utawa liyane. Smash kanggo sampeyan. Utamane amarga yen sing sampeyan goleki yaiku kapasitas pengiriman sing gedhe ing kene, sampeyan ora bakal duwe watesan. Semono uga, Smash ora duwe watesan ukuran maksimum kanggo ngirim file apa wae.

Pilihan sing menarik kanggo nuduhake file sing uga menehi kemungkinan iki kasedhiya saka 1 nganti 14 dina. Antarmuka sing paling apik sing bakal ditemokake, nanging uga paling gampang yen bisa kita mung kudu nyeret lan nyelehake file sing dipilih. Kita uga duwe pilihan kanggo ngatur latar mburi pesen tunggu sing bakal ditampa sing bakal ditampa. Lan karo kamungkinan saka nambah tombol kanggo kuoso download file kasebut


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.