Cara ngubungake komputer kanthi otomatis menyang Dropbox

Dropbox

Wingi aplikasi Dropbox kanggo Android dianyari, lan ing versi iki ngidini fitur sing apik kanggo ngirit wektu nalika ngubungake komputer menyang Dropbox liwat sawetara langkah-langkah sederhana sing saiki bakal dakcritakake.

El layanan cloud hosting klasik Mesthine saka Dropbox, sanajan Google wis nurunake rega kanggo rencana saben wulan, Dropbox wis bisa cocog karo apa sing dibutuhake para pangguna biasa sing duwe smartphone utawa tablet.

Fungsi anyar iki ngidini sampeyan ngubungake komputer karo akun Dropbox tanpa prelu mlebu, ngirit kerumitan sing ateges. Liwat nggunakake kamera sampeyan bisa mindhai kode QR sing bakal ngaktifake fungsi iki kanthi otomatis, ngakoni sampeyan kanthi cepet lan sing bakal nyebabake download aplikasi ing desktop kanggo nginstal lan duwe Dropbox ing komputer kanthi cepet.

Cara ngubungake komputer kanthi otomatis menyang Dropbox

  • Babagan pisanan sing kudu kita lakoni yaiku menyang link iki www.dropbox / sambung saka komputer sing pengin diinstal ing Dropbox
  • Saiki kita kudu mbukak telpon menyang aplikasi Dropbox. Saka setelan, sampeyan bakal nemokake pilihan "Link komputer"

Preferensi Dropbox

  • Nalika mini tutorial katon, sampeyan kudu nggayuh pilihan 2 kanggo mindhai kode QR sing bakal katon sadurunge saka tautan www.dropbox / nyambung
  • Arahkan kode QR lan bakal ngerti sampeyan kanthi cepet kanggo pitunjuk supaya ndownload file kanggo nginstal Dropbox ing komputer tanpa prelu mlebu log.

Cara ngirit wektu sing apik sing ngidini sawetara langkah sederhana kudu mlebu menyang komputer utawa sing pengin sampeyan tautan kanggo nggunakake akun Dropbox. Elinga yen sampeyan kudu nginstal versi Dropbox paling anyar ing smartphone utawa tablet Android.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.