Cara terus muter video YouTube

muter-otomatis-youtube-baleni-video-youtube

Ora ana sing kangen YouTube minangka platform utama sing bisa ditemokake kanthi praktis apa wae jinis video sing digoleki. Yahoo wis suwe nggawe platform anyar, narik kawigaten para gamer supaya platform kasebut kanthi cepet entuk popularitas, nanging saiki, sanajan wis tuku sawetara perusahaan, nanging isih sukses.

Sawetara minggu kepungkur, kita nerangake carane mbaleni video ing YouTube kanthi 1 langkah. Ing kiriman iki, kita bakal menehi alternatif alternatif kanggo sampeyan supaya bisa terus mbaleni video kita favorit ing YouTube. Ing ngisor iki, kita menehi alternatif liyane

Opsi 1. Gawe dhaptar lagu.

Sing apik kanggo nambah video menyang dhaptar lagu khusus yaiku ngidini kita nambah mode baleni utawa puter maneh acak. Ora dadi masalah yen sampeyan mung duwe siji video sing ditambahake ing dhaptar sampeyan, fungsi mode puter maneh terus padha. Nanging kabeh bisa ditemokake lan kudu nggawe dhaptar kanggo saben video sing pengin terus diputer bisa dadi rada abot.

Opsi 2. Gunakake ekstensi browser.

Ekstensi browser ngidini kita nambah fungsi ekstra sing sacara default ora nggawa lan ngidini nambah fungsi sing migunani banget. Bisa gunakake ekstensi pihak katelu kanthi otomatis muter video YouTube. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu tindakake langkah-langkah sing rinci ing ngisor iki:

  • Bukak browser Chrome lan download ekstensi Replay Otomatis kanggo YouTube.
  • Sawise diinstal, ekstensi bakal nambah tombol menyang YouTube sing diarani Replay, sing bakal sampeyan temokake ing antarane About lan Share options.
  • Sawise kita klik Replay, menu bakal ditampilake ing endi Kita bisa ngatur manawa pengin muter bagean video kanthi terus-terusan utawa rampung. Sawise milih opsi sing dikarepake, klik ing Loop.
  • Banjur video bakal diwiwiti kanthi otomatis, lan sawise rampung bakal wiwit muter maneh.

Kita uga bisa nggunakake trik sederhana iki kanggo ngrungokake musik sing kasedhiya ing ribuan video musik ing YouTube. Elinga yen ekstensi iki mung kasedhiya kanggo Chrome. Alternatif sing apik yaiku download video YouTube.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.