Cara tuku Bitcoin ing Coinbase (menang $ 10 gratis)

regane sepira bitcoin

Bitcoin, cryptocurrency sing paling populer lan populer saiki, wis dadi model sing kudu diikuti, lan saiki ing pasar, kita bisa nemokake macem-macem cryptocurrency, mata uang kripto sing duwe regane luwih murah tinimbang sing saiki bisa ditemokake ing Bitcoin, Bitcoin sing ing pungkasan taun 2017 duwe regane luwih saka 13.000 euro.

Prakiraan sing paling optimis negesake manawa mata uang kripto iki bisa uga didagang luwih saka $ 100.000, regane sing gedhe banget lan ora bisa diduga hipotesis, nanging amarga tuwuh ing saindhenging taun 2017, sawetara prekara sing bisa nggumunake. Sanajan regane dhuwur, yen kita nggatekake pangarepan sing tuwuh, saiki bisa uga ana wektu kanggo tuku Bitcoin, Coinbase minangka salah sawijining platform paling apik. Ditambah maneh yen ndhaptar link iki sampeyan bakal entuk $ 10 GRATIS nalika nggawe setoran pertama € 100.

Liwat Coinbase, kita ora mung bisa tuku Bitcoin, nanging uga bisa nandur modal ing cryptocurrency liyane kayata Eter y Litecoin, sing ing taun-taun pungkasan, uga tuwuh lan dadi alternatif kanggo Bitcoin, sanajan isih akeh dalane.

Cara ndhaptar kanggo tuku Bitcoin ing Coinbase

Pisanan, disaranake sampeyan tuku jinis mata uang utamane amarga fleksibilitas sing diwenehake layanan iki, ora mung kanggo tuku, nanging uga kanggo ndeleng apa regane kanthi nyata, liwat situs web utawa liwat aplikasi kanggo piranti seluler.

Entuk $ 10 gratis kanggo registrasi ing Coinbase

Klik ing kene kanggo menang $ 10 ing Coinbase

 

  • Kita mbukak web www.coinbase.com lan kita mbukak akun. Kanggo nindakake iki, kita kudu pindhah menyang sisih tengen ndhuwur layar lan klik ing Ndhaptar.

  • Sabanjure, kita kudu ngetik jeneng, jeneng kulawarga, email sing bener banjur pilih sandhi. Ing pangertene iki, kita kudu mandheg nggunakake tembung sandhi khas 123456789, tembung sandhi, sandhi lan liya-liyane sing saben taun terus digunakake paling akeh dening pangguna, sing nggawe akun luwih rentan tinimbang pangguna liyane. Kajaba iku, log akses bakal nuduhake manawa tembung sandhi sing wis dikatutake aman utawa, kanthi nalisir, kita kudu ngganti. Nomer minimal karakter yaiku 10, ing antarane tokoh, huruf lan tandha.
  • Pungkasan kita tandhani kothak Aku dudu robot lan kothak sing dikonfirmasi manawa kita wis luwih saka 18 taun lan Kita nampa kontrak pangguna lan kabijakan privasi.

  • Ing langkah sabanjure, kita kudu mbukak akun email sing wis digunakake kanggo ndhaptar lan konfirmasi email verifikasi apa sing nembe ditampa.

  • Saiki kita kudu ngetik nomer telpon kanggo ngubungake akun sing digawe ing nomer telpon, mula kapan wae kita bakal nindakake transaksi, kita bakal dikirim kode konfirmasi sing kudu dilebokake ing web.

  • Sawise ngetik nomer telpon, kita bakal nampa SMS kanthi kode verifikasi, kode sing kudu kita lebokake ing jendhela sabanjure.

  • Saiki yen wis ngrampungake proses, mula bakal ditampilake data portofolio kita karo kabeh cryptocurrency sing kita duwe, bebarengan karo pethikan kasebut nalika semana.

Cara tuku Bitcoin ing Coinbase

  • Sadurunge miwiti tuku pisanan, kita kudu ngrampungake registrasi kanthi ngenali awake dhewe lan nambah cara pambayaran. Kanggo nindakake, kita pindhah menyang sisih kiwa ngisor layar lan bagean kasebut Rampungake akun sampeyan  banjur klik dhisik Verifikasi identitas sampeyan.

  • Banjur kita milih Jinis ID kita pengin nggunakake: paspor, SIM, utawa ID foto. Ing kasus iki, kita milih identifikasi foto.

  • Banjur kita bakal nampa pesen teks kanthi alamat web ing smartphone, sing kudu dituju kirim foto dokumen identitas kita, foto sing bakal dijupuk minangka panjaluk, utawa bisa nggunakake foto sing wis disimpen ing piranti.
  • Yen wis ngonfirmasi identitas, mula kudu nambahake akun sing arep ditukuSalah siji kertu kredit utawa akun bank.

  • Yen wis ngrampungake kabeh formalitas, kita kudu pindhah menyang sisih ndhuwur layar banjur klik Tuku Jual, kanggo miwiti tuku Bitcoin, Ether lan Litecoin. Wektu iki, kita bakal tuku Bitcoin, mula kita kudu pilih Bitcoin ing tab Tuku.
  • Banjur kita milih cara pembayaran sing sadurunge wis mlebu.
  • Pungkasane, kita kudu ngenalake jumlah euro sing pengin kita investasi ing Bitcoin, jendhela kanthi otomatis bakal nganyari regane Bitcoin miturut jumlah sing bakal nandur modhal, miturut rega saiki.
  • Kanggo konfirmasi tuku, kita mung kudu klik Tuku Bitcoin kanthi cepet.

  • Ing kolom sisih tengen, bakal ditampilake ringkesan operasi, ing ngendi kita bisa nemokake cara pambayaran sing digunakake, nalika wis tuku lan ing endi kita wis setor Bitcoin sing dipikolehi, sing ing kasus iki minangka dompet akun sing wis dibukak ing Coinbase.
  • Pungkasan, nuduhake jumlah Bitcoin sing wis dituku, komisi sing Coinbase dikenani biaya kanggo layanan kasebut lan total dhuwit sing wis diinvestasikan ing transaksi.

Lan kabeh iku. Eling ngono yen sampeyan ndhaptar ing Coinbase kanthi ngeklik ing kene Sampeyan bakal oleh hadiah $ 10 gratis nalika sampeyan mbayar paling sethithik $ 100.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.