Crosscall Core-T4 tablet kabeh-terrain [Analisis]

Kita bali menyang Gadget Aktualidad kanthi konten sing disenengi, kanthi analisis sing paling apik supaya sampeyan bisa mutusake dhewe yen kudu tuku produk tartamtu, lan wektu iki kita fokus ing pasar sing khas banget, yaiku piranti. tahan Ultra-tahan kanggo kabeh jinis wilayah, aja nganti lali.

Sing anyar entuk tabel analisis Crosscall Core-T4, tablet sing kompleks banget, kebak aksesoris lan utamane resisten. Temokake karo kita ciri khas sing paling menarik lan yen bisa tuku jinis produk iki sing fokus karo resistensi lan daya tahan, apa sing sampeyan pikirake?

Kaya dene acara liyane, kita mutusake ngiringi analisis anyar iki kanthi video sing bakal bisa sampeyan nikmati ing saluran YouTube lan sing nganakake analisis iki. Ing kono sampeyan bakal nemokake busak kothak Croscall Core-T4, uga serangkaian tes khusus sing ditindakake supaya sampeyan bisa ngerti babagan kinerjane umume, amarga luwih gampang ndeleng kanthi mripat dhewe tinimbang dikandhani. Aja lali langganan lan tinggalake Seneng kanggo mbantu terus berkembang.

A desain panginten kanggo nolak

Babagan desain, Croscall duwe garis sing kuat supaya kita bisa ngerti produke, mula Core-T4 ora bakal kurang, lan garis kasebut bisa dingerteni, apa maneh yen mbandhingake karo produk liyane saka kamera. Kita duwe desain campuran sing kalebu bahan logam lan uga plastik sing kaku lan fleksibel kanggo nglindhungi kita. Kanthi cara iki dheweke entuk Sertifikasi IP68 kanthi anti banyu nglelebke banyu nganti 2m sajrone telung puluh menit, uga panyegelan total marang bledug.

Ing ngarep kita duwe Gorila Kaca 3, sing menehi resistensi sing diakoni kanggo rusak. Minangka kauntungan, kita duwe bingkai sing penting lan kaca sing rata. Jaminan tes gulung kasebut tahan dhuwur 1,5 meter ing lantai konkrit lan miturut teori saka kabeh sudhut. Kajaba iku, suhu ekstrem antara -25º lan + 50º ora bakal mengaruhi kinerja umume. Kajaba iku, tahan udan lan uga banyu uyah, dadi ideal, kayata GPS ing prau. Eksternal, kayane ora kekurangan apa-apa, nanging ... apa omah sing ana ing njero? Ayo goleki.

Salah sawijining perkara sing bakal nggawe kita kaget yaiku bobote gedhe tenan Ngelingi kompak piranti, nanging yen fokus ing toleransi, kita uga ora kaget.

Karakteristik teknis

Minangka kanggo prosesor, sepisan maneh ditemokake ing kene bisa uga salah sawijining poin sing paling negatif bebarengan karo RAM, lan yaiku Crosscall totoan ing sawetara input Qualcomm Snapdragon 450, paling ora, ya, dheweke durung bisa milih MediaTek. Kenangan Ram sing bakal ngiringi prosesor iki yaiku 3GB, sanajan kita ora duwe data pas jinis memori sing digunakake.

Ing level konektivitas, kita duwe port DualSIM sing bakal ngidini kita nggunakake Crosscall T4 minangka siji-sijine piranti. Yen ngono, kita duwe konektivitas 4G LTE kanthi jangkoan sing cukup miturut analisis. Kita duwe bagean liyane sing nggawe kita adhem, lan iku kaya saiki WiFi ac tradisional lan Bluetooth 4.1.

  • Radio FM
  • Mode Senter
  • Panyimpenan 32GB bisa diupgrade liwat microSD nganti 512GB
  • Android 9 Pie
  • A-GPS, Glonass, Beidou lan Galileo

Minangka kauntungan, kita duwe NFC dadi kita malah bisa nggunakake metode pambayaran tanpa kontak, uga port USB-C, sing durung bisa njupuk video ing tes. Minangka bagean, kita duwe headphone sing kalebu ing paket lan port Jack 3,5mm

Bagean Multimedia lan kamera

Kita duwe panel LCD IPS 8 inci kanthi resolusi WXGA, sethitik ndhuwur HD lan tanpa Full HD, ana prekara ukuran layar sing angel dingerteni. Mesthine, panel kasebut menehi tingkat padhange sing cukup dhuwur lan warna sing disesuaikan kanthi cukup, nanging resolusi ing ngisor FHD ing piranti kanthi rega iki bertentangan. Swara kasebut minangka bahan sing apik kanggo ngelingi siji-sijine pamicara sing ana ing sisih ngisor. Tuku kanthi rega paling apik ing Amazon yen sampeyan wis nggawe percoyo.

Kanggo kamera, kita duwe 5MP ing sisih ngarep, luwih saka cukup kanggo nahan telpon video ing lingkungan sing cukup normal, lan ing kamera mburi kita duwe 13MP kanggo panggunaan sporadis, kinerjane kurang ing kahanan sing ala lan duwe aplikasi kamera sing cukup sederhana, kita menehi conto:

Yen jarene, pengalaman multimedia bisa diarani cekap, nanging kanthi cetha ora ana swara stereo lan resolusi layar sing sithik, sanajan uga duwe aspek padhang lan bisa dinikmati ing njobo tanpa masalah.

Keuntungan piranti lan otonomi Crosscall

Ing kasus iki, paket kasebut kalebu adaptor mburi X-Blocker sing kompatibel karo Konektor magnetik X-Link tertutup Crosscall. Kita duwe batere nganti 7.000 mAh tanpa ngisi daya sing cepet, nawakake otonomi luwih saka cukup kanggo panggunaan normal lan uga kanggo nikmati konten multimedia tanpa masalah sing gedhe banget.

Kita negesake ing produk iki kaya ing kabeh Crosscalls kemampuan "off-road" luar biasa, Sampeyan ora bakal nemokake piranti sing luwih tahan lan serbaguna kanthi jaminan sing ditawakake Croscall. Nanging, kaya biasane ing jinis produk iki, kita kudu ngencengi perangkat keras banget amarga rega kasebut, paling ora kejawab resolusi FHD ing layar, panyimpenan luwih saka 32GB sing katon sethithik banget lan memori RAM 3GB sing ringkes.

Uga kalebu X-Strap: supaya tablet tetep cedhak. Tali pundhak, sing wis dirancang kanggo ndandani tablet CORE-T4, uga dilengkapi gagang puteran 360 ° sing dirancang kanggo adaptasi karo kabeh panggunaan kanthi wektu lan saengga bisa mbatesi risiko cilaka. Kajaba iku, amarga tali non-slip lan empuk, sampeyan bisa nganggo tas bahu X-STRAP kanthi sedina.

Sampeyan bisa tuku Crosscall Core-T4 anyar saka 519,90 euro ing situs web resmi, utawa gunakake diskon sing ditawakake ing Amazon sing bisa ditemokake saka 471 ing LINK iki. Muga-muga sampeyan seneng karo analisis lan nuwuhake pitakon ing kothak komentar, kanthi seneng bakal mangsuli.

Inti-T4
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
519 a 479
  • 60%

  • Inti-T4
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 31 Maret 2021
  • Desain
    Penerbit: 88%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Kamera
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%

Pros

  • Kapabilitas ketahanan
  • Isi paket
  • Fungsionalitas sing ditambahake

Contra

  • Piranti sing dikendhaleni
  • Rega sing rada dhuwur

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.