Crosscall Trekker-X4 minangka smartphone off-road

Kita lagi teka ing kene kanthi piranti "ruguerizado", yaiku salah sawijining piranti seluler sing dirancang kanggo nahan apa wae sing bakal ditindakake. Panggilan silang minangka perusahaan sing makarya ing sektor iki lan sadurunge wis nganalisa sawetara smartphone. 

Wektu iki, kita nerangake tabel analisis rilis paling anyar, ing Crosscall Trekker-X4, telpon sing kalebu aksi-cam supaya sampeyan bisa njaga memori sing apik ing kahanan apa wae. Temokake kabeh rincian babagan Crosscall Trekker-x4 anyar amarga tes jero iki sing bakal dideleng kabeh kekuwatan lan kekurangane.

Bahan lan desain

Kita miwiti karo tampilan njaba piranti, kepiye cara liyane rasane atos, kuwat lan abot. Iki minangka cara mung kanggo nggayuh level proteksi lan resistensi, sing ora bisa digayuh kanthi istilah liyane. Kita ngadhepi piranti kanthi pigura sing misuwur lan ukuran total 162,6 x 82 x 12,85 mm kanthi bobote ora kurang saka 250 gram. Mesthi wae ora dadi kanca plancongan paling apik saben dina yen sampeyan nggawa ing kanthong. Nanging, iki durung dadi titik negatif.

Apa sampeyan wis jelas? Tuku kanthi rega paling apik ing LINK iki!

  • Ukuran: X x 162,6 82 12,85 mm
  • Bobot: 250 gram

Kanthi akeh tombol lan bahan non-slip, kita bisa nggunakake tanpa wedi kesandhung lan jelas tanpa jinis pelindung. Telpon dirancang kanthi warna ireng matte sing nolak bekas driji ing sasis, nanging ora ing kaca ngarep. Rong tombol ing sisih tengen, salah sijine yaiku maca bekas driji, dununge apik. Kanggo sisih kiwa rong tombol volume liyane. Mesthi wae, desain sing sampeyan ngarepake saka piranti kanthi ciri kasebut, mula kita kudu ngerti apa sing diarani telpon standar ing kisaran iki.

Karakteristik teknis

We pindhah menyang ati, sepisan maneh, totoan Crosscall ing sawetara prosesor tengah saka Qualcomm, ing kasus iki Snapdragon 660 sing ninggalake piranti liyane perusahaan sing adoh banget. Pungkasane, perusahaan kasebut komitmen karo kinerja sing luwih padha, kita ngerti manawa dipeksa dening kabutuhan sensor sing diwenehake menyang kamera. Kita duwe 4GB RAM kanggo nutup loop lan GPU Adreno 512.

  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 2,2 GHz
  • RAM: 4GB LPDDR4X
  • GPU: Adreno 512
  • Panyimpen: 64 GB eMMC 5.1 (microSD sing ditambahi nganti 512GB)
  • Kamera:
    • Mburi: Sensor Dual 386MP SONY IMX12 lan 170º Wide Angle
    • Ngarep: 8MP
  • Baterei: 4.400 mAh kanthi sambungan Quick Charge 3.0 lan X-Link
  • Konektivitas: USB-C, Radio FM, WiFI NU-MIMO, Bluetooth 5.0, GPS lan NFC

Sing jelas wis cukup lengkap, kita kangen panyimpenan sing luwih maju, amarga leMMC 5.1 memori bisa ngatasi kinerja memori RAM sing apik lan prosesor sing apik, sanajan kita durung ngurmati saben dina. Kaya sing dakkandhakake, kinerja umume cukup apik, sejatine paling apik ing sawetara piranti Crosscall sing wis bisa dites nganti saiki, nanging ngelingi rega piranti sing ora bisa diarepake luwih sithik.

Konektivitas lan sensor

Ing babagan panyambungan, kita uga duwe ujung paling maju Crosscall nganti saiki, kita yakin yen NFC, WiFi 6, Bluetooth 5.0 lan GPS. Mesthi wae, kita ora bakal kejawab apa-apa, malah port USB-C sing nduweni kapasitas OTG, sanajan kasunyatane ora duwe output video. Sampeyan bakal luwih seneng yen Trekker-X4 duwe kamera aksi. Nanging dheweke ora mung sensor sing duwe, kita duwe akeh liyane:

  • Sensor gravitasi
  • Giroskop.
  • Kompas
  • Speedometer
  • Sensor cahya
  • Barometer
  • Thermometer.
  • Hygrometer.
  • Altimeter.
  • Sensor UV (sinar ultraviolet).

Mesthine, sawetara piranti sing bakal ditemokake ing pasar kanthi dhaptar sensor iki. Mesthi wae ditrapake kanggo wong-wong sing nindakake olahraga beboyo utawa ing kahanan sing ora apik, sing bisa dipikolehi jinis informasi kasebut sing bisa dipikolehi dening Crosscall Trekker-X4. Ya, aku bakal ora kejawab antarmuka sing bakal nyedhiyakake data iki kanthi cara sing luwih entheng lan luwih apik, piranti lunak sing luwih apik babagan iki, lan ora diwatesi karo taruhan sing ora dingerteni sing digawe Crosscall ing piranti iki kanggo Android 8.1 sing mlaku .

Kamera lan pengalaman multimedia

Kita ing sisih mburi nganggo sensor dobel. Sing pertama yaiku 386MP Sony MIX12 (f / 1.8 saka 88º) lan iringan 12MP liyane nanging nganggo Angle Wide nganti 170º, temtunipun dirancang kanggo njupuk mujur nengen lan sabisane informasi. Dheweke bisa ngrekam video kanthi resolusin 4K ing 60 FPS utawa gerakan alon FullHD ing 120 FPS. Kanggo liyane, kita duwe stabiliser elektronik ing zoom utama lan zoom digital 5x.

Sisih ngarep mung 8MP tanpa "pertunjukan". Pemotretan standar, tanpa diproses lan nyenengake.

Kanggo bagean kasebut, kita duwe Panel IPS 5,5 inci kanthi résolusi 1920 x 1080, mula kita rada ngluwihi FullHD. Iki nawakake total 401 PP Lan kepiye uga, layar iki duwe fitur umum liyane ing Crosscall kayata kamungkinan nggunakake nalika teles lan nganggo sarung tangan. Kita duwe swara rata-rata, lan padhang sing ngidini kita nggunakake ing njobo tanpa masalah, nanging uga ora bisa ditemokake. Panel wis disetel kanthi apik lan menehi warna sing jenuh lan beda banget.

Otonomi lan pendapat editor

Kita duwe batere 4.400 mAh sing ngidini kita a 24W pangisian daya cepet pangisi daya kalebu ing paket (bareng karo headphone IPX6 anti banyu). Iki menehi kinerja normal, muatan luwih saka cukup kanggo panggunaan antarane 12 lan 13 jam.

Minangka kanggo pendapat pungkasan, kita bakal ngadhepi piranti sing netepi apa sing dijanjekake nanging uga jelas rega kasebut, nalika nggunakake merek liyane. Rega kasebut minangka salah sawijining alesan kenapa ora logis yen nang Android 8.1 ing sistem operasi, sanajan dhaptar sensor lan perangkat keras bisa uga menehi ganti rugi. Sampeyan bisa entuk saka 646 euro ing Amazon (LINK).

Trekker-X4
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
650
  • 60%

  • Trekker-X4
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 60%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%

Pros

  • Dimuat karo sensor lan konektivitas
  • Jaminan ketahanan
  • Hardware sing wis kabukten

Contra

  • Kayane regane larang kanggo aku
  • Aku ora ngerti taruhan ing Android 8.1
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.