Iki bisa uga dadi Samsung Galaxy S8 sabanjure

El Samsung Galaxy S8 meh mesthi bakal ditampilake ing Kongres Dunia Seluler sabanjure sing bakal dianakake ing Barcelona, ​​sing isih ana sawetara wektu. Nanging, lan sanajan kasunyatane Samsung fokus ing promosi Samsung Galaxy S7 lan ing presentasi sabanjure Galaxy Noyte 7, kayane sawetara pangguna wis wiwit debat kepiye kapal penggedhe anyar perusahaan Korea Selatan.

Contone, ing TechRadar, kita nemokake video sing bisa dideleng ing sisih ndhuwur artikel iki, lan dheweke pengin ngeculake kreativitas, nuduhake kaya apa Galaxy S8 sing sampurna.

Mesthine Samsung ora bakal ngluncurake Galaxy S8 sing katon padha karo rendering iki, nanging pancen narik kawigaten kanggo ndeleng apa sing bisa dibayangake sawetara pangguna lan mesthine sawetara perusahaan ponsel bisa mbantu golek ide kanggo mbesuk. Antarane dheweke bisa uga njaga Area speaker 3D pengalaman pengalaman, dual kamera utawa keluwesan awak terminal.

Sawetara fitur sing bisa dideleng ing video iki babagan Samsung Galaxy S8 pancen menarik. Sawetara kayane cukup gampang kanggo digayuh lan liyane pancen mokal, nanging muga-muga bisa ndeleng ora mung ing unggulan Samsung anyar, nanging uga ing perusahaan liyane, sawetara supaya smartphone sing teka ing pasar terus maju lan nawakake kita warta menarik.

Apa pendapat sampeyan babagan pandhuan Samsung Galaxy S8 iki?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   carlos achitte ngandika

    Sadurunge njupuk model liyane sing perusahaan luwih sadurunge mula ing kene kita ora bisa komunikasi, mung ana sinyal, ana bencana pribadi

  2.   antoniojgp13 ngandika

    Martin, Samsung, kaya kabeh perusahaan, nampilake terminal saben 1 taun ing galaksi normal lan 6 wulan maneh kanggo cathetan kasebut, sing bakal dadi 1 taun kanggo saben terminal anyar, lan kayane sampeyan ora ngandhani kanthi apik

bool (bener)