DARPA kasengsem komunikasi ing jero banyu

DARPA

La Agensi Proyèk Panaliten Lanjut Pertahanan, sing luwih dikenal kabeh minangka DARPA, nembé ngumumake manawa salah sawijining klompok peneliti wis bisa ngembangake proyek, sing saiki lagi dites, bisa entuk sing dikarepake komunikasi ing jero banyu akhire kayektenan. Tanpa mangu-mangu, advance anyar sing bisa ngirim gelombang elektromagnetik ing ngisor banyu, paling ora nganti saiki, pancen mokal.

Kaya sing wis diterbitake, jebule peneliti iki sing dibiayai dening DARPA, mesthi bisa nggawe seri pemancar cilik ombak elektromagnetik bisa liwat banyu saengga bisa tekan meh kabeh titik ing planet iki. Kaya sing diarepake, agensi kasebut kanthi cepet komentar manawa, amarga proyek pangembangan iki kanggo komunikasi ing jero banyu, misi pencarian lan penyelamatan sing luwih efektif bakal digawe.

DARPA njupuk langkah pertama ing pangembangan komunikasi ing jero banyu.

Ing tembung saka Tory Olsson, salah sawijining pangembang lan peneliti sing wis nggarap proyek sing apik iki:

Yen kita bener lan nindakake kanthi apik, ing wulan mbesuk kita bakal mesthekake, kayata, wong sing ana ing kapal selam kanggo kerja bisa ngirim lan nampa pesen saka kulawargane.

Saka DARPA, kita ora pengin teknologi pigeoned kanggo tujuan militer, sing dikarepake yaiku kabeh wong bisa seneng komunikasi ing jero banyu lan duwe efek positif sing padha karo dharatan.

Minangka rincian pungkasan, aku ora pengin pamit tanpa nyebutake, amarga para pejabat sing duwe pangembangan proyek iki menehi komentar, manawa sistem komunikasi ing jero banyu sing diusulake DARPA durung cukup diwasa supaya bisa tekan pasar wiwit , wayahe, ana ing tahap sing wiwitan banget. Sanajan mangkono, tanggal 6 Januari dheweke ngrencanakake nindakake tes lapangan pertama kanggo teknologi anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.