Cara ngetutake #Unpacked Samsung Galaxy S9 lan S9 Plus saiki

Miwiti MWC sadurunge, kita wis ndeleng kabar babagan Huawei awan iki lan saiki giliran Samsung kanthi khusus # Unpacked saben taun. Pungkasan taun iki, dheweke janjian karo MWC lan ing taun iki dheweke ora pengin nglirwakake acara telephony paling gedhe ing saindenging jagad lan saiki wis kasedhiya, kanthi siyap-siyap kanggo miwiti.

Kanggo sampeyan sing pengin ngetutake presentasi perusahaan Korea Selatan kanthi langsung, lan sing dudu salah sijine sing begja duwe undhangan kanggo akses langsung ing Barcelona, aja padha sumelang lan sampeyan bisa ngetutake kanthi sawetara cara lan salah sawijine yaiku saka jaringan sosial kita Twitter.

Nanging sampeyan uga bisa ndeleng iki #Unpack Samsung Galaxy S9 lan S9 Plus anyarsaka Samsung.com y Samsung Mobile Press. Sampeyan uga bisa ndownload aplikasi resmi Samsung kanggo piranti Android lan iOS lan nonton presentasi kanthi langsung (kita ninggalake tautan menyang app ing pungkasan artikel).

Acara kasebut bakal diwiwiti dina Minggu wiwit jam 17:XNUMX sore.lan kabeh katon jelas babagan piranti merek anyar iki, sanajan mesthine bakal nuduhake sawetara warta sing durung bocor ing jaringan sajrone dina-dina sadurunge.

Dadi, saiki sampeyan ngerti, yen sampeyan pengin ndeleng acara kasebut langsung, sampeyan ora duwe alesan, sanajan kabeh utawa meh kabeh spesifikasi piranti merek anyar iki wis disaring sawetara dina sadurunge presentasi, nuduhake rincian. Kayata prosesor Snapdragon 845 kanggo Amerika Serikat lan Exynos 9810 ing Eropa, batere 3.000 mAh utawa tekane emoji 3D ing antarane liyane.

 

UNPACK 2018
UNPACK 2018
Pangembang: Samsung Mobile Events
Price: free
Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)