Dell XPS 13 anyar bakal duwe model "mawar emas"

Dell XPS 13 mawar emas

Dell terus menehi taruhan ing macem-macem laptop XPS lan saiki wis ndemek upgrade dadi Xps 13 sing misuwur. Laptop iki diluncurake dadi saingan sing angel kanggo Macbook Air, sawijining pesaing sing nganyari paling anyar ora mung bisa ditemokake karo laptop Apple ing hardware nanging uga ing aspek desain.

Anyar Dell XPS 13 bakal nampilake prosesor Intel anyar nanging uga kemungkinan bisa milih kanthi warna "mawar emas", warna sing padha karo macbook paling anyar, duwe desain apik uga amarga teknologi sing ditrapake ing layar, layar tanpa wates.

Dell XPS 13 anyar bakal nampilake prosesor generasi sabanjure Intel, akeh memori ram (sing bisa disesuaikan), lan layar sentuh kanthi resolusi dhuwur. Nanging uga bakal duwe plabuhan gludhug 3 sing bakal, antara liya, ngidini laptop duwe layar tambahan. Otonomi bebarengan karo desain minangka salah sawijining poin paling kuat ing model anyar iki, nggayuh luwih saka 22 jam otonomi nalika aplikasi produktivitas lan nganti 13 jam ing browsing web, kabeh ora ilang pangukuran lan bobote sithik, soko sing mesthi wae nggambarake model Dell iki.

Dell XPS 13 anyar bakal nampilake port Thunderbolt 3 saliyane layar tutul

Nanging, Dell XPS 13 durung kondhang akhir-akhir iki amarga desain emas mawar utawa duwe prosesor Intel paling anyar, nanging amarga model pertama, model Pangembang yaiku laptop sing digunakake dening guru Linus Torvalds, kasunyatan sing narik perhatian wong akeh sing kepengin weruh.

Kaya dene sisa komputer Dell, Dell XPS 13 anyar bakal duwe customizer misuwur sing bakal ngidini pangguna milih komponen laptop tartamtu Rega dhasar $ 799 lan bisa nggayuh 1.300 dolar yen milih kabeh opsi premium.

Mesthi wae Dell XPS 13 wis nambah akeh, nawakake desain apik banget amarga warna emas mawar anyar, warna sing aku ora seneng nanging ora mandheg pas karo garis desain Dell XPS 13 Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.