DJI nyedhiyakake kamera stabil anyar, OSMO +

DJI OSMO + rinci

Kurang saka setahun kepungkur, perusahaan drone unggulan kasebut DJI nampilake versi genggam kamera sing dipasang ing kamera kasebut, DJI OSMO. Ora mung tongkat selfie liyane lan nambah gimbal utawa gimbal menyang kamera, stabil ing telung sumbu sing nggawe rekaman sensor sing wis dipasang ing kamera bisa njupuk gambar sing nyengsemake nggayuh resolusi 4K ing 30 fps.

Kamera stabil iki dipasang ing gagang sing nduweni mikropon lan kontrol kanggo mbukak kamera kanthi gampang. Saiki, sadurunge setaun wiwit presentasi OSMO pisanan, DJI wis nampilake versi sing luwih apik, DJI OSMO +. Dheweke wis nggawe kamera anyar sing wis ditambahake kemampuan kanggo nggawe zoom, saiki nggabungake lensa 3,5x sing wis dibagi dadi 2x optik lan XNUMXx digital lossless.

Yen ndeleng OSMO + sing anyar, kita bakal bakal weruh manawa bentuke meh padha sanajan nggabungake fitur-fitur anyar sing nggawe luwih lengkap. Dene mangga sing nyengkuyung gimbal utawa cardan, setir sisih wis ditambahake kanthi zoom ing gambar nalika kita yakin cocog saliyane kasunyatan manawa kapasitas batere OSMO asli wis apik lan bisa uga wis wiwit saka 980mAh nganti 1225 mAh ing batere sing cerdas, nggawe masalah otonomi sing ana ing model kapisan minimal.

DJI OSMO + seluler

Kapindho, kita bisa ngomong babagan gimbal utawa gimbal sing dipasang ing OSMO + lan motor ndhuwur nomer telu wis diowahi dadi loro. Saiki kamera dhewe dilabuh ing gimbal kanthi nggunakake rong motor lateral sing nggawe kontrol luwih pas. Anyar iki wis diwarisake saka kamera Phantom 4.

DJI OSMO + ngarep

Dene kanggo karakteristik video sing bisa direkam, ora ana pangowahan cilik lan yaiku rekaman maksimum yaiku 4K UHD kanthi 25 frame per detik maksimal, dene ing kualitas 1080, tekan 100 fps, kanggo nggawe video ing gerakan alon (Ing kasus iki, sebab kenapa 20 fps diturunake ora dingerteni lan OSMO asli nyathet 1080 lan 120 fps kanggo gerakan alon). Foto kasebut isih dijupuk ing format sing padha lan ing kualitas sing padha, JPEG lan DNG (RAW), ndhukung nganti 64 GB liwat slot microSD terintegrasi.

Aksesoris DJI OSMO +

Pungkasan, kita ngomong babagan fitur bintang sing wis diwarisake saka kamera paling anyar sing diluncurake DJI kanggo drone, DJI Zenmuse Z3. Sing anyar DJI Osmo + nggabungake zoom optik 3,5x (22-77mm f2.8-5.2) sing nggawe kamera luwih lengkap. DJI uga nggabungake zoom digital 2x menyang kamera sing ora ngasilake kerugian sajrone njupuk video nanging kualitas Full HD. Osmo + anyar kasedhiya liwat situs web DJI kanthi rega 750 euro. Yen sampeyan pengin ndeleng warta liyane babagan model anyar iki Wektu-wektu nalika pindhah, disaranake sampeyan ngetik web sing wis dihubungake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.