Sales musim panas tekan PlayStation Store

playstation plus voting

Musim panas wis teka, lan adol uga ing toko sandhangan. Nanging hei, iki dudu blog sandhangan, iku blog teknologi lan elektronik konsumen, mula ayo dadi bisnis. Sales sing disenengi saiki yaiku video game, luwih khusus kanggo PlayStation 4. Sales musim panas tekan PlayStation Store kanthi warta sing enak, game premium, dikenal minangka Triple A, sing kasedhiya kanthi diskon signifikan sing bakal nggawe kita salivat. Apa sampeyan siyap seneng-seneng main musim panas iki? Kandhani manawa ibumu ngerti yen sampeyan bakal akeh mbayar AC, iki minangka penjualan musim panas ing PlayStation Store.

Ana game kanggo kabeh selera, nanging sing disepakati yaiku kualitas. Rega wis diturunake nganti € 20 ing pirang-pirang kesempatan, lan bakal ana luwih akeh kejutan lan game liyane sing bakal teka sajrone minggu, iki sing paling penting sing bisa ditemokake ing PlayStation Store:

Judhul Rega asli Rega suda *
Boten dicithak 4: Pungkasan Maling 69,99 € 49,99 €
Bloodborne: Game of the Year Edition 69,99 € 49,99 €
Koleksi Un Drartart The Nathan Drake 69,99 € 49,99 €
nganti Dawn 69,99 € 49,99 €
Pungkasan Kita Remasterasi 49,99 € 29,99 €
Bloodborne 49,99 € 29,99 €
Ordo: 1886 39,99 € 29,99 €
Ratchet & Clank 39,99 € 29,99 €
DRIVECLUB 29,99 € 19,99 €
Piyambak 39,99 € 19,99 €
Killzone Shadow Fall 39,99 € 19,99 €

Ing judhul saben game sampeyan duwe link langsung menyang PlayStation Store yen pengin njupuk kesempatan saka kemungkinan tuku langsung saka PC lan nyelehake download saka mbatalake ing PlayStation. Sejatine sawetara game kasebut wis katon kanthi rega sing padha utawa luwih murah ing penjualan liyane, nanging saben dina ora bisa dadi pesta. Bakal ana luwih akeh game sing bakal nggawa sampeyan menyang Gadget Aktualidad. Kita ngelingake sampeyan yen game bisa dituduhake ing rong konsol PlayStation sing beda.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.