Cara Download lan Instal Game Ponsel PUBG ing iOS

Yen sampeyan minangka salah sawijining pangguna sing kecanduan game PUBG, saiki kita nuduhake sampeyan carane ndownload game ing iPhone. Wiwitane PUBG Mobile game Game kasebut wis bisa ditemokake ing Android, nanging ing iOS game iki ora kasedhiya ing kabeh negara kanthi resmi lan mung kasedhiya ing China.

masalah ing iOS yaiku kita ora duwe file APK sing padha karo sing digunakake ing Android lan mulane instalasi jinis iki rada beda ing OS. Yen sampeyan pangguna iOS, kita bakal nuduhake langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake kanggo nginstal ing piranti, aja padha sumelang, iku gampang.

Ngelingake sadurunge, yen game kasebut ana ing basa Tionghoa, sanajan bener iki dudu masalah. Ngomong, ayo ndeleng langkah-langkah sing dibutuhake kanggo instalasi, sing bakal ngidini sawetara menit mainake PUBG ing iPhone.

  • Kaping pisanan, amarga aplikasi kasebut mung kasedhiya kanggo didownload ing China, sing paling penting yaiku ngganti lokasi / wilayah lan sijine China ing App Store. Pangowahan wilayah rampung saka lambang profil kita ing App Store.
  • Yen wis rampung apa sing kudu ditindakake yaiku papan alamat tagihan negara lan iki bisa ditindakake kanthi acak. Ing langkah sing padha iki, bakal njaluk cara pambayaran, apa sing kudu ditindakake tinggalake kosong.
  • Lan kabeh wis rampung, game bakal ana ing pucuk driji, mung kudu goleki lan download ing iPhone. Sawetara pangguna ujar njaluk njaluk akun WeChat, lan liyane ora.

Kanthi iki, kita wis bisa main salah sawijining game paling populer saiki. Ing kasus iki yen download wis rampung lan liya-liyane, apa sing bisa kita lakoni yaiku nyimpen App ing negara kita lan siyap. Iki minangka perkara sing biasane ditindakake kanggo aplikasi sing kasedhiya ing AS lan pirang-pirang taun kepungkur mandheg amarga larangane wis ora padha, nanging ing kasus iki kanthi game PUBG Mobile, kita bisa nindakake operasi iki .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.