Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Browser Chrome, Ekstensi kanggo Chrome, ekstensi paling apik kanggo Chrome

Pangembang browser nawakake alat sing dibutuhake kanggo surfing internet lan biasane kalebu fungsi sing padha karo prakteke. Nanging yen pengin ngatur cara interaksi karo browser, mesthine kudu gunakake ekstensi.

Google Chrome minangka browser sing nawakake ekstensi paling akeh, amarga iku browser sing paling akeh digunakake ing jagad iki. Ing artikel iki, kita bakal nyoba nglumpukake ekstensi paling apik sing bisa digunakake karo browser menyang Chrome, diklasifikasikake ing macem-macem kategori: produktivitas, jaringan sosial, blocker iklan, retouching gambar ...

Ekstensi Chrome kanggo nambah produktivitas

OneTab

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Tab kasebut minangka piala sing penting saben dina nalika browsing internet, nanging kedadeyan karo kabeh perkara sing apik, pungkasane dheweke dilecehke. Yen kita miwiti nindakake telusuran internet, mesthine kita bakal entuk tab mbukak sing akeh nganti kita nemokake sing dikarepake lan terus nutup sisane tanpa mriksa isine.

Nanging matur nuwun kanggo OneTab, kita bisa klompok ing bentuk dhaptar kabeh tab sing mbukak supaya ora usah mriksa siji-siji isine. Dhaptar menehi URL lan judhul web supaya bisa cepet nemokake tab sing pengin dibukak maneh. Kajaba iku, iki uga ngidini kita nyimpen memori ing piranti supaya bisa digunakake kanggo tujuan liyane. Tab browser minangka item paling akeh sumber ing sistem operasi desktop.

Dhaptar Blokir Pribadi

Yen saben-saben nindakake telusuran ing internet, kaca web sing padha mesthi ditampilake, nanging konten sing nuduhake kita mesthi akeh sing dikarepake, amarga Dhaptar Blokir Pribadi sampeyan bisa ngonfigurasi krom dadi aja nuduhake asil saka kaca kasebut maneh, kajaba sampeyan mbusak URL saka konfigurasi ekstensi.

Lazarus

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Nalika ngisi formulir web, arep nggawe akun email, tuku, utawa ndhaptar layanan, Lazarus minangka alat sing paling apik sing bakal nulungi kita isi kolom kanthi otomatis sing sadurunge wis ditemtokake lan kita bisa nompo kanthi klik kaping pindho.

Google Remote Desktop

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Thanks kanggo alat Google sing apik iki, kita bisa ngontrol komputer saka jarak adoh sing sadurunge wis sah. Ekstensi iki becik yen kita dadi teknisi komputer kulawarga utawa sanajan kita ngurus ngatur sawetara komputer. Desktop Google Chrome Iki menehi kontrol mutlak babagan komputer sing kudu dikontrol lan menehi latensi sing sithik banget, dadi salah sawijining pilihan paling apik kanggo jinis tujuan kasebut kayata TeamViewer tanpa kudu luwih maju.

Offline Gmail

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Akeh pangguna sing nggunakake akun Gmail, nanging kanggo ngakses layanan mail online iki, kita butuh koneksi internet, koneksi internet bisa uga ora kasedhiya ing sawetara wektu. Thanks kanggo Offline Gmail, kita bisa ngatur email, arsip utawa ngirim email anyar tanpa sambungan internet. Kabeh pangowahan sing digawe karo Gmail Offline karo akun Gmail bakal disinkronake kanthi otomatis nalika nyambung menyang internet.

Pengeditan Kantor kanggo Dokumen, Geser lan Lembar

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Yen sampeyan ora biasane nggawe dokumen teks, spreadsheet utawa presentasi, mbayar langganan Office 365 utawa nggunakake Kaca, mesthine ora kalebu rencana, amarga Google Docs nawakake suite kantor, suite sing bisa, liwat iki extension, ora mung nggawe dokumen, nanging uga ngidini kita ngowahi dokumen sing digawe karo suite Microsoft Office.

StayFocusd

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Yen ngentekake pirang-pirang jam ing ngarep komputer, bisa uga luwih saka siji kesempatan pungkasane kelangan awake dhewe ing jaringan sosial, blog kaya iki, layanan surat ... sing bisa ngilangi wektu sing penting. Kanthi StayFocusd tundha mandheg dadi masalah ing produktivitas Wiwit nginep, kita bisa matesi wektu sing ilang ing situs web sing sadurunge digawe.

Google Drive

Layanan panyimpenan Google uga nawakake ekstensi kanggo Chrome sing bisa ngakses layanan kanthi cepet kanthi ngeklik ekstensi. Google Drive Iki dirancang kanggo pangguna sing kudu nindakake sedina muput ngakses layanan panyimpenan Google ing pirang-pirang kesempatan.

Ekstensi Chrome kanggo jaringan sosial

Emotikon Twitter

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Kaya jenenge, Twitter Ecomitons nawakake kita nomer akeh emoticon kanggo nggawe pribadi publikasi kaya sing ditindakake saka piranti seluler.

penyangga

penyangga minangka ekstensi sing kudu diduweni saben pangguna sing ngatur jaringan sosial, sing dikenal minangka Manajer Komunitas ngidini kita gawe jadwal kabeh postingan ing Twitter lan Facebook saengga kanthi cara iki disebar sedina muput lan bisa nggayuh pangguna sing luwih jembar.

Facebook Messenger

Iki minangka tambahan sing cocog yen sampeyan pengin ketinggalan esuk utawa sore kerja. Thanks kanggo ekstensi iki, kita bisa kontak karo kanca utawa kulawarga kanthi cepet tanpa kudu ngakses layanan olahpesen tanpa mbukak tab anyar. Facebook Messenger Iki minangka ekstensi sing beda lan ora ana gandhengane karo Facebook.

Hootlet

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Thanks kanggo ekstensi Hootlet Kita bakal ngirit akeh wektu nalika nuduhake kaca ing jaringan sosial, amarga kita aja nganti mbukak tab anyar ing browser nganggo jaringan sosial favorit lan copy and paste teks liwat postingan utawa tweet.

Tag Ritus

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Yen kita pengin tweet supaya luwih maju, salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo nggayuh iki yaiku nggunakake hashtag. Nanging ing pirang-pirang acara, kemungkinan kita ora ngerti apa kasebut minangka hashtag sing cocog. Ekstensi Tag Ritus Bakal mbantu kita tugas iki kanthi cara sing gampang lan cepet banget. Piye carane Nganalisa tag utawa hashtag sing pengin digunakake. Yen katon ing warna abang, tweet kita bakal cepet ilang saka kusut tweet sing ana ing wektu kasebut. Nanging, yen katon ijo, tweet kita bisa nggayuh pamirsa sing luwih gedhe amarga ora jenuh.

panda

Manajer warta apik sing ngidini kita klompok kabeh informasi sing relevan ing tab siji ora mung saka jaringan sosial, nanging uga saka kaca web sing biasane kita tindakake. Kajaba iku, kabeh konten layanan iki ditampilake tanpa pariwara, sing nggawe alat paling apik yen kita pengin ndeleng kanthi cepet lan ndeleng situs web lan jaringan sosial sing paling disenengi.

Ekstensi Chrome supaya bisa digunakake nganggo gambar

Panguwasa Kaca

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Ekstensi sing apik banget yen kita kudu nindakake kanthi rutin gambar kaca web, luwih-luwih yen kita pengin ngerti manawa gambar sing ana nduweni dimensi sing digoleki. Kanthi Page Ruler, kita mung kudu klik ekstensi kanggo ngaktifake meter lan pindhah menyang gambar sing dimaksud.

Telusuri miturut Gambar

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Yen biasane kudu telusuran gambar ing Google, ekstensi kasebut Telusuri dening Gambar bisa uga ekstensi kita. Ngeklik ekstensi iki bakal mbukak kanthi otomatis bagean Google sing bisa digoleki gambar.

Panelusuran Gambar Reverse TinyEye

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Este extension bakal ngidini kita nemokake kanthi cepet asale gambar saka endi, sing uga bakal ngidini kita nggoleki kanthi resolusi sing luwih dhuwur uga mbantu kita nemokake obyek sing mung duwe gambar.

Gambar Awesome

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Gambar Awesome Iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik sing kasedhiya ing aplikasi lan ekstensi yen kita kepeksa njupuk screenshot, amarga sawise njupuk, kita bisa nambah anotasi utawa tokoh kanggo nyorot konten sing nyebabake njupuk.

Aku wong lanang

Senajan Aku wong lanang nambah produktivitas, aku mutusake bakal diklasifikasikake ing kategori iki amarga ngidini nyimpen gambar saka kaca web kanthi cepet. Kanggo nindakake iki, kita mung kudu klik tombol Alt lan klik-tengen ing gambar supaya disimpen kanthi otomatis ing folder download, utawa ing ngendi sadurunge wis digawe.

Resizer Cilik Sederhana

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Ing wektu ngowahi résolusi gambar kita, kita bisa nggunakake aplikasi panyuntingan asli sing ditawakake sistem operasi sing digunakake, utawa bisa nggunakake ekstensi Resizer Cilik Sederhana, ekstensi sing ngidini kita ngowahi resolusi miturut angka sing ditemtokake.

Ekstensi Chrome kanggo nambah keamanan lan mblokir pop-up

Adblock kanggo YouTube

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

Sanajan wong-wong saka Google ngerti manawa iklan YouTube cukup ngganggu, dheweke nindakake kabeh cara supaya cukup ngganggu, tanpa ngilangi amarga sampeyan kudu njaga platform video paling gedhe ing donya. Nanging yen sampeyan duwe irung, sampeyan bisa nggunakake Adblock kanggo YouTube, ekstensi sing bakal mblokir kabeh iklan sing ditampilake ing platform video Google.

Adblock pro

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

99,99% blog, kaya iki tanpa kudu dilanjutake, dijaga amarga penghasilan sing digawe dening pariwara sing ditampilake. Sanajan sejatine kadhang sawetara iklan ngganggu banget, apa maneh iklan kasebut ditampilake ing layar wutuh utawa sing muter video kanthi swara kanthi otomatis, iku ala yen bisa nggunakake konten kanthi gratis. Yen sampeyan pengin mblokir iklan sing ditampilake ing web, supaya sampeyan bisa kalebu ing dhaptar putih supaya ora mengaruhi kita, sampeyan bisa nggunakake Adblock Pro, blok iklan sing tanggung jawab ngilangi popup sing kasebut , Pariwara YouTube, iklan video ...

Klik & Bersih

Thanks kanggo Klik & Bersih sing tanggung jawab nganalisa kegiatan ing internet liwat browser Chrome, kita bakal aman saka kemungkinan serangan utawa infeksi, amarga uga tanggung jawab nganalisis kabeh file sing didownload, yen ngemot jinis piranti lunak angkoro apa wae.

VPN Gratis Tanpa wates

Ekstensi paling apik kanggo Chrome

cunt VPN Gratis Tanpa wates kita bakal bisa ngakses konten sing diblokir geografis, kanthi kabijakan privasi utawa hak emisi (Contone Netflix). Kanthi ekstensi iki, kita bakal bisa navigasi kanthi tenang tanpa mbukak identitas, amarga kita bakal nggunakake IP saka negara liya sing konten sing pengin diakses kasedhiya tanpa watesan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.