Elingi ing endi sampeyan tetep ing situs web nganggo Scrroll In

Gulung Ing

Google Chrome minangka browser sing kasedhiya kanthi ekstensi. Akeh ekstensi kasebut supaya urip kita luwih gampang, saengga nggunakake browser sing luwih nyenengake. Tumindak sing ditindakake kanthi rutin nalika maca ing kaca web yaiku nggulung (slide). Sanajan ana kalane kita kelalen ing papan dununge. Ing kahanan iki, ana ekstensi sing diarani Scrroll In.

Bisa uga sawetara sampeyan Scrroll In bisa uga katon kaya prekara. Ekstensi iki dadi populer ing kalangan pangguna ing Google Chrome. Thanks kanggo dheweke kita ora bakal lali karo papan sing wis ditemoni Ing situs web Kanthi cara iki, kita bisa terus maca ing endi sadurunge.

Gulung: Apa lan cara kerjane

Gulung Ing

Scrroll In minangka ekstensi sing kompatibel karo Google Chrome. Fungsi utamane yaiku simpen titik sing pas ing kaca web sing wis dienggoni utawa sepira tekane kita kanthi nggulung. Kanthi cara iki, yen pengin bali menyang situs web iki, kita bakal dijupuk menyang titik sing padha lan bakal bisa terus maca kanthi normal ing situs web kasebut.

Salah sawijining kaluwihan gedhe saka ekstensi iki yaiku malah bakal bisa digunakake sanajan kita wis nutup kaca web kasebut. Yen sampeyan wis nutup situs web, nanging suwe-suwe sampeyan nulis maneh, Scrroll In bakal nggawa kita menyang titik sing lagi ana ing wektu kasebut. Dadi, kita bisa terus maca kanthi normal. Fitur iki minangka fitur sing ndadekake ekstensi dadi nyaman kanggo pangguna.

Sanajan ya ngono duwe watesan sing ora bisa nutup Google Chrome. Yen kita nutup browser ing sawetara wektu, kita bakal kelangan proses sing wis digawe lan titik sing tetep ing situs web kasebut ora bakal disimpen maneh. Minangka aspek sing kudu dipikirake nalika bakal digunakake ing kasus kasebut. Nanging yen ora, saiki ora ana masalah panggunaan umume.

Kepiye cara nduwe ekstensi iki

Yen sampeyan pengin Scrroll In ing browser, langkah-langkah iku gampang. Amarga kedadeyan karo kabeh ekstensi sing ditemokake ing Google Chrome, Kita bisa ndownload saka toko ekstensi saka browser Google. Kita mung kudu goleki ing toko kasebut. Nanging yen sampeyan pengin cara paling cepet, sampeyan bisa ngetik link iki kanggo ngakses kanthi langsung.

Kaya biasane, ndownload ekstensi iki ing browser gratis. Dadi, sampeyan mung kudu ngeklik tombol biru kanggo nambah menyang Google Chrome lan sawetara detik sampeyan bakal kudu Scrroll In digunakake ing browser. Sampeyan bakal weruh manawa ing sisih tengen ndhuwur sampeyan bakal entuk lambang kasebut.

Gendera abu-abu, mula nuduhake manawa ekstensi wis bisa digunakake ing browser. Dadi, yen wis ngrampungake proses instalasi iki, kita bisa miwiti nggunakake biasane ing Google Chrome ing kabeh kaca web sing bakal dikunjungi.

Cara nggunakake Scrroll In ing Google Chrome

Sawise diinstal lan nalika ndeleng lambang ekstensi, kita wis bisa nggunakake ing browser sawayah-wayah. Operasi kasebut ora akeh komplikasi. Nalika browsing utawa maca ing kaca sing akeh teks, nanging sampeyan tetep tetep ing titik tartamtu lan pengin maca liyane mengko, banjur sampeyan kudu ngeklik ikon Scrroll In dununge ing sisih tengen ndhuwur layar.

Iki bakal ngidini kita ngirit poin iki ing kana kita tetep nalika maca ing kaca web iki. Kita banjur bisa nutup situs web kasebut, yen contone, kita bakal lunga utawa ora pengin nggunakake saiki. Ing wayahe kita bakal bali menyang situs web kasebut, kita bisa bali menyang titik ing endi kita wis nginep.

Nalika ngetik situs web sing dimaksud, sampeyan bakal weruh yen lambang Scrroll In ana ing warna abang, tegese kita wis nyimpen titik sing tetep ana ing kaca web iki. Dadi, yen kita klik ikon ekstensi, kita bakal entuk sawetara opsi. Salah sawijine yaiku Fetch Scroll, sing dadi minat kanggo kita. Amarga kanthi ngeklik, bakal nggawa kita menyang titik sing tepat ing kaca web iki. Dadi, kita bakal bisa nerusake maca kanthi normal sawayah-wayah.

Yen ing titik tartamtu rampung maca ing situs web iki, kita bisa mbusak panandha kasebut sing wis digawe kanthi ekstensi. Kanthi ngeklik maneh ing lambang Scrroll In, kita bisa ndeleng manawa ana pilihan Delete. Kita bisa nggunakake nalika ora pengin ngirit titik kasebut maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.