Elon Musk nutup kaca Facebook Tesla lan SpaceX

Speaker cerdas Facebook Juli 2018

Skandal Facebook lan Cambridge Analytica ora bakal rampung kapan wae. Jaringan sosial terus ngalami konsekuensi pelanggaran privasi lan pengaruh sing bisa ditindakake marang pilihan sing ditindakake. Amarga alasan iki, dheweke ngerti kepiye saham kasebut ambruk lan pira pangguna sing arep ninggalake jaringan sosial. Sing pungkasan yaiku Elon Musk.

Sanajan ketoke guyon, lanPencipta Tesla lan SpaceX njupuk keputusan kanggo nutup kaca ing jaringan sosial kaloro bisnis kasebut. Dheweke nindakake sawise pangguna ing Twitter ujar manawa dheweke ora wani nglakoni. Nanging tenan, Elon Musk wani.

Sawetara menit mengko bisa dingerteni kepiye kaca loro Tesla lan SpaceX ilang saka Facebook. Kalorone duwe luwih saka rong yuta pengikut. Nanging saiki dheweke ora ana maneh. Pangguna mung bakal ndeleng pesen yen kaca kasebut ora ana.

Sanajan jaringan sosial duwe pilihan sing ngidini sampeyan mateni sawijining kaca nanging ora bakal kelangan publikasi utawa pandherekipun. Dadi bisa uga Elon Musk milih opsi iki. Nanging kasunyatane sampeyan ora bisa ndeleng kaca Tesla lan Space X ing Facebook.

Intine, iki bakal dadi tumindak cilik. Nanging, luwih akeh wong penting sing melu boikot jaringan sosial. Ing Twitter, hashtag #DeleteFacebook wis dadi topik sing tren wis pirang-pirang dina. Kita ngerti manawa ewonan wong kesel karo jaringan sosial lan nutup akun. Uga sawetara bisnis.

Tanpa mangu, Gambar Facebook wis rusak banget amarga skandal iki. Uga, tanggapan Mark Zuckerberg wis kasep lan durung cukup. Dadi, kita kudu nggatekake kepiye crita kasebut berkembang. Amarga jaringan sosial saiki ngalami masa sing paling kritis. Apa dheweke bakal uwal saka iku?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)