Facebook bakal mbusak bagean tren

Speaker cerdas Facebook Juli 2018

Pangowahan bakal kedadeyan ing Facebook. Jaringan sosial ngumumake liwat blog ing Newsroom sing dheweke bakal mbusak bagean tren minggu ngarep. Bagean iki minangka sing mbantu pangguna nemokake masalah saiki. Nanging minggu ngarep bakal dadi bagean saka jaman kepungkur, patang taun sawise dikirim ing situs web.

Salah sawijining sebab yaiku Facebook dhewe nganggep manawa mupangate wis suda. Sawise riset dhewe, dheweke ngerti manawa alat iki ora sithik. Amarga iku, dheweke njupuk keputusan kanggo ngilangi kabeh.

Sanajan jaringan sosial durung kasebut babagan kontroversi lan kritik sing digawe ing bagean tren liwat taun. Amarga wis jelas manawa perusahaan ora nggunakake saringan sing tepat, mula kebak warta palsu. Saliyane menehi pinunjul kanggo sawetara konten tinimbang liyane.

Facebook

Dadi, wis akeh masalah babagan bagean tren iki ing Facebook. Dadi ing sawetara dina bakal dadi bagean saka sejarah jaringan sosial. Sing saiki ora dingerteni yaiku apa sing bakal teka ing panggonane. Jaringan sosial ujar manawa warta kasebut bakal terus penting.

Nanging saiki dheweke durung ngumumake alat sing bakal ngganti tren. Sanajan Facebook ngaku wis nggawe alat anyar babagan iki. Supaya pangguna bisa ndeleng warta lan kanthi upaya sing luwih gedhe kanggo nyegah konten sing salah nyusup.

Sanajan kita ora ngerti kapan tren penggantian iki bakal teka ing Facebook. Kita bisa uga kudu ngenteni sawetara wulan. Dadi, kita bakal nggatekake rencana jaringan sosial babagan iki. Lan yen rencana kanggo nglawan warta palsu pancen bisa sukses.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)