Facebook bakal ngaktifake swara ing video iklan kanthi otomatis

facebook_like-730x291

Kabeh layanan gratis sing kasedhiya ing internet ora bisa dilalekake. Server lan wong sing ana ing mburi kudu dibayar supaya bisa kerja. Umume wong urip ing data sing dipikolehi saka kita, data sing digunakake kanggo target iklan utawa adol menyang pihak katelu sing nawakake pariwara miturut selera lan pilihan.

Facebook nambahake sistem pariwara anyar sawetara taun kepungkur kanthi otomatis muter video ing garis wektu kita, ya, tanpa swara, swara sing bisa diaktifake mengko kanthi ngeklik video kasebut. Masalah pertama sing ditawakake layanan pariwara iki yaiku tarif data bisa rampung sawetara dina yen video diaktifake kanthi otomatis, pilihan sing bisa dipateni ing konfigurasi.

Nanging kaya sing bisa diwaca ing Web Sabanjure, Facebook nyoba karo pangguna Australia cara anyar kanggo nampilake pariwara kanggo narik kawigaten pangguna, kanthi otomatis ngaktifake puter maneh lan swara iklan, fungsi sing banget ngganggu, paling ora miturut pendapatku, manawa akeh pangguna ora bakal seneng. Mesthine, Facebook bakal menehi pilihan kanggo mateni swara iklan kanthi otomatis, kajaba sampeyan pengin wong wiwit mandheg nggunakake platform olahpesen iki.

Pariwara ing internet minangka perkara sing ala kanggo masarakat, nanging siji-sijine cara kanggo nawakake konten tanpa kudu mbayar langganan. Nanging sampeyan kudu nggatekake jinis pariwara sing ditambahake ing web, yen banget ngganggu lan mbutuhake sawetara klik kanggo ngakses konten, sing paling penting yaiku pangguna bakal mandheg ngunjungi, nanging uga ditampilake ing sisih tanpa prelu interaksi, cara sing ora ngganggu, pangguna bakal ngurmati lan terus ngunjungi kaca. Semono uga kedadeyan ing Facebook, amarga kadang-kadang pariwara ora repot, gumantung saka jinis, nanging sing ngganggu yaiku cara ditampilake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.