Facebook Messenger Lite ngenalake panggilan video

Facebook Messenger Lite

Facebook Messenger Lite minangka versi ringan saka aplikasi obrolan jaringan sosial. Iki minangka versi sing digawe khusus kanggo piranti sing paling endhek, sing cenderung kurang daya lan kurang RAM. Kanthi cara iki, versi aplikasi iki njupuk papan sing luwih sithik lan kurang nggunakake sumber daya ing piranti. Nanging pangguna seneng aplikasi kasebut.

Kadhangkala sawetara fungsi biasane disingkirake, dadi aplikasi kasebut entheng. Nanging, Facebook Messenger Lite ora mandheg nggabungake fungsi anyar. Sing pungkasan paling ora penasaran. Wiwit aplikasi obrolan mlebu ing panggilan video.

Fungsi anyar iki wis tekan pangguna sing wis nginstal aplikasi. Umume, sampeyan wis duwe utawa bakal tekan sawetara dina sabanjure. Dadi, sampeyan bakal bisa nindakake panggilan video sajrone ngobrol ing aplikasi kasebut.

Telpon video Facebook Messenger Lite

Telpon video bisa migunani, sing ora bisa ditolak, nanging rada aneh yen Facebook Messenger Lite bakal nggunakake. Amarga iku aplikasi sing dirancang kanggo njupuk papan sing luwih sithik lan nggunakake sumber daya sing luwih sithik tinimbang aplikasi normal. Mula, ngenalake fungsi kayata panggilan video sing akeh ngenteni, iku ora mokal.

Facebook duwe jenis obsesi kanggo ngenalake fungsi sing padha ing kabeh aplikasi. Amarga sampeyan bisa nelpon video ing WhatsApp, saiki ing Facebook Messenger Lite lan uga Instagram arep nambah mode iki.

Kita kudu ndeleng kepiye cara kerja panggilan video kasebut ing aplikasi kasebut. Sanajan ing kertas ora katon ide sing apik banget. Amarga kemungkinan konsumsi sumber daya aplikasi bakal tambah akeh nalika digunakake. Operasiane gampang banget. Kaya sing sampeyan tingali ing gambar, lambang telpon video saiki katon ing sisih tengen ndhuwur obrolan. Apa sampeyan mikir babagan fungsi iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)