Film Sonic the Hedgehog, tekan bioskop ing pungkasan taun 2019

Nintendo uga Mario lan Sega Sonic, umure ing 80-an lan 90-an referensi nalika ngenali pabrikan console. Mario wis luwih saka 30 taun karo kita duwe ensiklopedia dhewe. Nanging, maskot Sega, Sonic the Hedgehog, durung begja, amarga pabrikan kasebut ninggalake pasar konsol sawise peluncuran Sega Dreamcast.

Nalika Mario dadi elemen sing paling ngidhentifikasi konsol Nintendo, dheweke kudu main film, film kanggo lali. Sawetara taun mengko, maskot Sega bakal ngluncurake film dhewe, film sing bakal dibintangi bioskop ing pungkasan taun 2019.

Film Sonic the Hedgehog pancen dikarepake lan ora bisa ditindakake ing pirang-pirang taun kepungkur, nganti pungkasane Sega menehi kemajuan, bisa uga amarga teknologi wis cukup maju supaya asile bisa spektakuler, paling ora yen duwe alat sing pas . Saiki, kabeh katon apik sutradara bakal padha karo film Deadpool pertama, Tim Miller. Sanajan Sony sing njupuk langkah pertama kanggo nggawa ikon game video iki menyang layar amba, pungkasane Paramount Pictures bakal njupuk alih.

Tanggal rilis sing diarepake, kaya sing dilaporake dening The Hollywood Reporter, yaiku tanggal 15 November 2019, setaun sawise tanggal wiwitan sadurunge Sony rampung ngilangi produksi lan adol hak kasebut menyang Paramount. Saiki kita ora duwe data luwih akeh, nanging Kabeh kayane nuduhake manawa film kasebut bakal dadi campuran tumindak nyata kanthi animasi CGI.

Wiwit taun 1991 Sonic the Hedgehog tekan pasar kanggo ngganti Alex Kidd lan nyoba kanggo saingan kanthi istilah sing padha karo Nintendo Mario, landak umur 15 taun iki, dhuwure sak meter lan 35 kg, wis adol luwih saka 360 yuta kopi ing saindenging jagad, videone paling anyar yaiku Sonic Forces, game video sing kasedhiya kanggo Windows, PS4, Xbox One, lan Nintendo Switch.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.