Iki minangka kisaran Halyx Aluminium USB Hubs sing diwenehake dening Trust

Komputer, umume laptop, duwe sithik lan sithik sambungane. Lan manawa manawa merek paling misuwur kanthi fleksibilitas USB-C, ya, mesthine ora akeh banget pelabuhan kasebut. Ora preduli, saiki akeh periferal, uga sumber panyimpenan, sing terus dienggo liwat port USB standar. Kanggo iku Kepercayaan, spesialis aksesoris, ngluncurake kisaran Halyx Alumium, USB Hub sing ngidini sampeyan nggedhekake kemungkinan USBC ing laptop sampeyan. Kita ngadhepi produk sing wis bola-bali dibaleni para pemasok liyane, nanging ing prekara iki katon gampang banget lan kualitas konstruksi.

Desain lan bahan

Kita miwiti karo konstruksi, kita nemokake Hub cilik sing kompak lan entheng sing digawe saka aluminium, Iki menehi bobot 45 gram kanggo pangukuran 1,4 cm x 3 cm x 10 cm, yaiku, portabilitase ora dadi masalah, meh kabeh kanthong tas ransel standar, mula sejatine, kita kabeh kudu duwe salah sawijining prekara kasebut yen bisa nganggo laptop sing mung duwe koneksi USBC kaya biasane saka Kisaran MacBook Apple. Ora mbutuhake jinis pasokan listrik eksternal.

Kita kudu ora lali Hub iki duwe LED indikator sing bakal ngelingake yen wis nyambung lan operasi kasebut bener (paling ora ing versi USB-C). Perlu dielingake, kajaba model sing sampeyan tingali ing foto, Trust uga ngasilake versi USB standar, kanthi karakteristik sing padha. Siji sisih duwe papat port USB 3.2 biru kasebut, sejajar karo indikator LED. Ing ujung liyane, kita duwe kabel USB-C kanthi dawane 10 sentimeter. Ora akeh, nanging mbantu nggawe kompak lan gampang digunakake. Sambungan iki nuduhake kualitas lan mandap sing apik, ana sing kudu dipikirake yen nggunakake produk sing bakal diwenehake.

Karakteristik teknis

Wayahe ngringkes ciri teknis. Kita nemokake port USB-C sing bakal dadi sambungan matriks, nalika ing Hub sing ana papat sambungan USB 3.2 sing nawakake kacepetan transmisi data nganti 5 Gbps, sing babar pisan ora ala. Contone, bakal ngidini kita njupuk keuntungan kanggo nyunting foto lan malah bisa nyambungake hard drive eksternal kanthi kecepatan tinggi. Elinga yen aku durung nemokake penurunan kinerja ing MacBook Pro Retina 13 ″ kanthi kabeh sambungan simultan.

Sambungan iki ora mung kanggo nyambung port USB utawa sumber panyimpenan, kita uga bakal bisa nyambung contone mouse liwat USB lan kita wis verifikasi manawa bisa digunakake kanthi bener. Liyane panggunaan sing luar biasa yaiku ngidini kita nyambung liwat USB - OTG menyang ponsel apa wae sing nganggo Android sing kompatibel karo transfer file iki (dites ing Huawei Mate 30 Pro), uga iPad Pro sing uga duwe port USBC. Tegese, nduweni fleksibilitas lan kompatibilitas lengkap karo piranti sing paling akeh.

Kompatibilitas

Piranti iki kompatibel karo macOS, Chrome OS lan Windows, nanging sanajan ora kacathet ing spesifikasi kasebut, kompatibel karo iPadOS lan Android 10 nalika ngakses data kanthi cepet lan universal. Ora perlu dielingi, Trust wis ngkatalog iki Halyx Alumium Kab minangka produk Plug & Play, yaiku, preduli saka sistem operasi sing nyoba diakses, bisa digunakake kanthi bener. Ing tes wis, kajaba ing OS Chrome yen durung bisa nyoba kanthi lengkap.

Ing kene kita pengin nyorot maneh kasunyatan manawa Hub dadi papat sambungan cepet, ora mbutuhake pasokan listrik eksternal. Iki minangka kauntungan saka port USB 3.2 lan port USBC sing cocog kanggo transmisi daya. Temenan, ing piranti sing nganggo batere, bakal ngonsumsi luwih saka biasane. Kepercayaan uga njamin kita miturut spesifikasi produk sing bisa dilindhungi saka kakehan.

Pendapat editor

Pros

  • Bahan sing apik lan konstruksi "premium"
  • Desain kompak sing bisa nggawe portabel banget
  • Perang sistem keamanan sing apik

Contra

  • Bisa uga kalebu luwih akeh port jinis liyane
  • Kabel bisa uga kaku banget
 

Iki mesthine minangka salah sawijining alat sing kudu nggawa tas ransel, ing kasus iki bisa uga digunakake kanggo Android lan uga macOS lan ngatasi masalah akeh tanpa nggayuh papan sing relevan ing tas ransel, soko Ya , Hub port USB sadurunge nindakake, sing uga mbutuhake pasokan listrik. Kajaba iku, kanggo sing nggunakake piranti sawetara tartamtu, rampung lan bahan saka seri kasebut Halyx Alumium Kab dheweke bakal ora mung kenal, nanging uga kepenak lan ora ngganggu desain piranti liyane sing ana. Ora ditemokake produk lan kanthi jaminan perusahaan kayata Trust.

Yen sampeyan butuh sistem port USB portebel ukuran sing apik, Iki minangka pilihan sing apik yen sampeyan golek unsur kanthi kualitas tartamtu, sanajan bisa ditemokake kanthi luwih murah, nanging ora padha desain lan fungsine.

Iki minangka kisaran Halyx Aluminium USB Hubs sing diwenehake dening Trust
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
19,99 a 29,99
  • 80%

  • Iki minangka kisaran Halyx Aluminium USB Hubs sing diwenehake dening Trust
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Bahan
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.