Sonos Roam, cilik nanging galak [ULANGAN]

Ana liyane lan liyane alternatif swara sing teka, luwih-luwih nalika ngomong babagan mobilitas, lan ora nate lara nalika mudhun menyang kolam renang utawa golek barbekyu karo speaker sing cerdas lan njupuk kauntungan kanggo urip sore uga bisa uga Sonos nyathet sukses Sukses kasebut lan wis pengin nggawe luwih cilik lan luwih apik.

Temokake kabeh fitur lan kenapa Sonos saiki milih tahta speaker portebel.

Kaya pirang-pirang acara liyane, kita wis mutusake ngiringi review iki kanthi video ing saluran YouTube sing bakal bisa ndeleng kothak kothak lengkap, langkah-langkah persiyapan lan sawetara fitur keren liyane kayata tes swara. Disaranake sampeyan liwat saluran lan njupuk kesempatan kanggo gabung karo komunitas Gadget Aktualidad, mula kita bisa terus nggawa konten sing paling apik lan mbantu sampeyan njupuk keputusan. Elinga yen kothak komentar bisa ngemot kabeh pitakon, aja ragu-ragu nggunakake. Apa sampeyan seneng? Sampeyan bisa tuku Sonos Roam ing INGKAH INGKANG.

Bahan lan desain: Digawe ing Sonos

Perusahaan Amerika Utara bisa nggawe piranti kanthi identitas dhewe, lan wis pirang-pirang taun digunakake. Ing kasus iki, Sonos Roam mesthi ngelingake babagan produk merek liyane, Sonos Arc. sing nembe dianalisis. Lan yen jujur, kaya salinan cilik desain iki sing apik banget lan akeh pujian sing bisa ditindakake ing perusahaan kasebut. Nduweni ukuran sing cukup kompak lan bahan merek dhewe, kanthi awak unik sing bisa nyingkirake nilon supaya bisa tahan luwih gedhe. Kita milih maneh rong warna, putih lan ireng kanthi finish matte.

  • Ukuran: 168 × 62 × 60 mm
  • Bobot: 460 gram

Temenan kasebut dudu piranti sing entheng, nanging ora ana pamicara sing mandhiri bakal bobot entheng, ing produk kasebut, cahya sing ekstrim biasane tegese kualitas audio sing kurang. Ora kedadeyan karo Sonos Roam, sing uga kalebu sertifikasi IP67, anti banyu, Tahan lebu lan bisa dicelupake ing banyu nganti jerone sak meter nganti 30 menit gumantung karo merek. Kita durung mriksa syarat kasebut amarga ana sebab sing jelas, nanging paling ora Sonos Move pancen wis negesake.

Karakteristik teknis

Kaya kedadeyan ing acara liyane, Sonos ngluncurake produk sing dirancang kanthi apik kanggo digunakake Wifi, mula kalebu kertu jaringan sing kompatibel karo router apa wae 802.11 b / g / n / ac 2,4 utawa 5 GHz kanthi kemampuan muter kanthi nirkabel. Iki menarik kanggo kompatibel karo jaringan 5 GHz, kita ngerti ora akeh speaker sing kompatibel, ing Sonos Roam iki ora kurang. Nanging, kita aja lali yen Sonos minangka komputer cilik kanthi bentuk speaker, ndhelik ing njero ati a 1,4 GHz kotak-inti CPU kanthi arsitektur A-53 sing nggunakake memori 1GB SDRAM lan 4GB NV.

  • Kompatibilitas Google Home
  • Kompatibilitas Amazon Alexa
  • Kompatibilitas Apple HomeKit

Kabeh iki ndadekake Sonos roaming piranti independen sing wis ganti Bluetooth 5.0 kanggo momen-momen sing nggawa kita adoh saka omah, lan kanggo apa dirancang kanggo Sonos Roam iki. Kajaba iki, kita uga bakal duwe Apple AirPlay 2 sing nggawe kompatibel karo piranti perusahaan Cupertino lan Apple HomeKit nalika nggawe acara multiroom kanthi cara paling gampang. Kabeh mau ngidini kita nikmati Spotify Connect, Apple Music, Deezer, lan liya-liyane.

TruePlay Otomatis lan Swap Sonos

Nilai tambahan Sonam Roam ora mung kasebut ing ndhuwur, sanajan bisa uga kontradiktif amarga Sonos sing paling murah ing pasar, kita nemokake loro fitur piranti lunak lan perangkat keras sing saiki Sonos durung kalebu ing pamicara cerdas liyane . Kita miwiti karo Sonos Swap: Yen disambungake menyang Wi-Fi lan tombol puter / jeda ing Roam wis dipencet lan ditahan, speaker bakal menehi sinyal speaker Sonos liyane ing jaringan sampeyan kanggo ngetokake swara frekuensi ultrasonik. Musik bakal ditransfer saka Sonos Roam menyang speaker paling cedhak sawetara detik.

Saiki kita ngomong babagan TruePlay OtomatisAkeh sing ngerti manawa TruePlay minangka sistem analisis lingkungan piranti Sonos sing ngidini kita entuk swara paling apik saben wayahe. Saiki kita bisa ngaktifake fungsi otomatis sing njamin manawa Sonos TruePlay tetep aktif kanggo nawakake audio paling apik sanajan wis nyambung liwat Bluetooth, ana sing eksklusif ing Sonos Roam.

Otonomi lan kualitas audio

Saiki kita tekan drum, tanpa spesifikasi ing mAh kita duwe port USB-C 15W (adaptor ora kalebu) lan dhukungan daya nirkabel Qi, pangisi daya sing kudu dituku kanthi kapisah udakara 49 euro. Sonos njanjeni puter maneh 10 jam, sing ing tes wis tekan udakara yen asisten swara ora nyambung lan volume luwih gedhe 70%. Kanggo ngisi daya, kita bakal njupuk luwih saka sakjam liwat port USB-C, kita durung bisa nyoba pangisi daya Qi.

  • Dual Class H Digital Amplifier
  • Tweeter
  • Speker tengah

Babagan kualitas swara, Yen mbandhingake karo produk liyane ing sawetara kayata Ultimate Ears Boom 3 utawa speaker JBL, kita bakal nemokake produk sing jelas unggul. Ya ora apa-apa kita duwe swara ing ndhuwur 85%, Katon ora bisa diendhani amarga ukuran produke, kanthi kualitas sing padha dhuwur banget, dhasar utamane disorot. Aku kaget karo kuat tenan piranti kasebut, kisaran mikropon terintegrasi. Kabeh iki ndadekake speaker portabel kompak paling kuat lan paling dhuwur ing pasar yaiku € 179., lan kaget ora ndhukung rega sing gedhe banget dibandhingake karo kompetisi.

Roaming
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
179
  • 100%

  • Roaming
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 3 April 2021
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 100%
  • Fungsi
    Penerbit: 100%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros

  • Bahan lan desain berkualitas tinggi
  • Konektivitas sing durung dingerteni ing speker kompak
  • Kualitas swara lan kekuatan Sonos
  • Spotify Connect lan liyane mupangat Sonos S2
  • Kompatibilitas Alexa, Google Home, lan AirPlay 2

Contra

  • Bobot iku akeh banget
  • Ora kalebu adaptor daya
  • Pangisi daya Qi ora klebu
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.