Iki Galaxy Fit, gelang kegiatan Samsung anyar

Sansung Galaxy Fit Kab

Samsung wis njupuk kauntungan saka Acara sing ora dikemas, amarga saliyane nampilake telpon mewah anyar, Galaxy S10 lan Galaxy Fold, merek korea uga wis diluncurake sawetara piranti tambahan, uga dikenal minangka wasable. Bebarengan karo smartphone kasebut, lan smartwatch anyar, Galaxy Aktif, wis nyedhiyakake gelang gelang kegiatan anyar Galaxy Fit lan Galaxy Fit e.

Sanajan nganggo Galaxy Active, kita duwe sawetara bocor sadurunge acara kasebut, supaya bisa nyana apa sing bakal ditemokake dina iki ing Unpacked, ing kasus Galaxy Fit iku beda, amarga babagan piranti sing meh ora ana sing ngarepake, lan apa sing diarani ngganti sawetara Gear, nggabungake saiki kanggo kabeh pakean ing kisaran Galaxy.

Spesifikasi Galaxy Fit

Ing sawetara Galaxy Fit anyar, kita temokake, kanthi cara sing padha karo Samsung Galaxy S10, siji nomenclature anyar sing nemtokake versi sing disederhanakake saka produk. Yaiku, saliyane kanggo Galaxy Fit, ing Galaxy Fit e.

Bedane antarane versi loro ngapusi utamane ing layardadi wernane ing Galaxy Fit lan ireng lan putih ing Galaxy Fit e. Uga ditemokake, minangka bedane visual sing jelas, a macem-macem warna ing antarane versi loro gelang Samsung anyar, bisa milih antarane ireng lan perak ing model standar, nalika opsi nambah menyang ireng, putih lan kuning ing model paling murah, menehi tampilan sing luwih sporty lan informal.

Galaksi galaksi Sansung

Nanging jelas yen ing endi wae dheweke kudu nyuda supaya bisa nawakake produk kanthi rega sing luwih murah. Saliyane layar ireng lan putih saka Galaxy Fit e, kaya sing bakal dideleng ing tabel perbandingan ing ngisor iki, bisa ditemokake kerapatan piksel ngisor. Iki bisa uga ing layar cilik ora pati penting kaya ing smartphone, nanging detail sing kudu dipikirake.

Kanthi cara sing beda yaiku bedane RAM, kaping papat ing Galaxy Fit dibandhingake karo model e, lan batere nandhang nyuda meh 50% ing model paling anyar iki, teka nganti seminggu suwene antarane mbukak lan mbukak paling.

Bagan perbandingan Galaxy Fit

Galaxy Fit Galaxy Fit e
Werna Ireng-Perak Ireng-Putih-Kuning
Layar 0.95 "Werna Lengkap AMOLED 0.74 "PMOLED
Resolusi 120 x 240 - 282 ppi 64 x 128 - 193 ppi
Prosesor MCU Cortex M33F 96MHz + M0 16MHZ MCU Korteks M0 96MHz
Ukuran X x 18.3 44.6 11.2 mm X x 16.0 40.2 10.9 mm
Bobot nganggo tali 24 gram 15 gram
Ram 512KB + 2048KB 128 KB
Panyimpenan ROM 32MB ROM 4MB
Baterei 120 mAh 70 mAh
Sensor Pulsa + Akselerometer + Giroskop Pulsa + Akselerometer
Carga NFC Nirkabel Pogo
Resistencia 5ATM MIL STD 810G 5ATM MIL STD 810G

Tambahan kanggo sawetara Galaxy

Beda karo Samsung Gear Fit lan Gear Fit 2, ing Galaxy Fit duwe layar datar, ninggalake layar sudhut mlengkung sadurunge. Kanthi elemen desain iki menang kanthi kesederhanaan lan ngidini ngirit biaya sing pangguna pungkasan mesthi bakal ngurmati, preduli saka versi sing dipilih.

Samsung Galaxy Fit 2

Kanthi saingan anyar kanggo gelang ratu kegiatan, Xiaomi Mi Band, Samsung ngarep-arep bisa nggedhekake pasar niche, nawakake produk sing jenenge menehi jaminan kualitas, kayata ing sisa rentang produk Galaxy, kanggo pangguna sing ora bisa mbayar dhuwit luwih akeh kanggo tuku sing bisa dipakai, utawa sing nggoleki kanggo seri Fitur sing luwih gampang tinimbang sing ditawakake smartwatch, kaya sing anyar Galaxy Aktif.

Sanajan tanpa mangu-mangu, Galaxy Fit iku fokus ing ngawasi dhasar sajrone latihan olahraga, diwiwiti karo registrasi saben olahraga saben-saben kita miwiti nindakake, tanpa kudu nyetel utawa ngatur parameter apa wae ing gelang. Mesthi uga bisa ngawasi turu lan denyut jantung kita, menehi informasi babagan iki, uga tips kanggo nambah kesehatan.

Rega lan kasedhiyan

Senajan Samsung durung negesake rega resmi, kisaran rega samesthine antara udakara € 30 sing biaya Xiaomi Mi Band, pesaing utamane, lan luwih saka € 130 sing digunakake Gear Fit 2 saiki. Tanggal rilis uga durung dikonfirmasi., sanajan ora wajar yen mikir yen bakal kasedhiya wiwit tanggal 8 Maret ngarep, kaya sing bakal kedadeyan karo jam tangan pintar anyar kulawarga Galaxy, Galaxy Active.

Dadi kaya ngono, mengko kulawarga Galaxy bakal tuwuh kanggo adaptasi karo kabutuhan saben pangguna, lan kita ora sangsi manawa Galaxy Fit anyar, uga versi sing disederhanakake, Galaxy Fit e, bakal dadi model sing paling populer lan nyebar ing antarane para pembeli.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.