ILIFE A11, alternatif kanthi akeh fitur lan rega sing apik [Review]

KANGGO duwe kulawarga pembersih vakum robot lan jinis piranti liyane sing dirancang kanggo mbantu tugas rumah tangga sing, amarga manufaktur lan kinerja sing apik, wis dadi standar industri, referensi sing apik nalika sampeyan nggoleki hubungan antara kualitas lan kualitas. regane.

Carane bisa digunakake, Carane bisa digunakake, kita nggawa sampeyan analisis ing-ambane saka ILIFE A11 anyar, robot vakum luwih resik karo fitur dhuwur-mburi lan rega Moderate. Temokake karo kita kabeh karakteristik ILIFE A11 iki lan ngapa dipanggonke minangka alternatif sing menarik banget ing pasar.

Desain lan bahan: Ing dhuwur saka premium

Kanggo desain, ILIFE mutusake kanggo terus njaga pola desaine, sing umume dienggo bareng karo mayoritas piranti saka jinis iki. Ing kasus iki kita ngadhepi karo piranti saka 350 x 350 x 94,5 milimeter kanggo bobot total sing ngluwihi 3,5 kilogram, ing standar industri.

Ing sisih ngisor, ana rong roda kanthi bantalan, roda multidirectional ing ngarep lan rol silikon campuran lan sikat nilon kanggo menehi reresik kanthi lengkap ing kabeh jinis permukaan. Bagian mburi kanggo sistem kopling mop lan sikat puteran siji ing sisih kiwa ndhuwur. Luwih saka cukup.

Apa sampeyan kepengin tuku ILIFE A11? saiki sampeyan bisa entuk rega paling apik saka kene

Ing sisih ndhuwur kita duwe sensor LiDAR sing mrentah piranti kasebut, rong tombol ON / OFF lan bali menyang stasiun pangisi daya lan permukaan ireng piano sing bakal nyenengake para penggemar bledug lan bekas driji. Ora eccentricity ngluwihi sistem charging sing khas.

wetan, adoh saka gadhah lencana ing dhasar piranti, dumunung ing ngarep karo rong zona metalik elongated sing bakal pas karo padha ing basis pangisi daya, disambungake menyang arus listrik. Aku ora ngerti impact sing bisa duwe ing tingkat resiko electrical, sajujure, aku luwih seneng lencana klasik dumunung ing dhasar piranti.

Karakteristik teknis

ILIFE A11 iki nduweni sertifikasi ROHS uga daya nyedhot maksimal nganti 4.000 Pa gumantung saka mode reresik sing wis dipilih. Kanggo nindakake iki, dilengkapi baterei 5.200 mAh sing menehi reresik udakara 180 menit. kanthi mode nyedhot paling irit. Kita durung bisa verifikasi ekstrem iki amarga ukuran omah sing digunakake kanggo review luwih cilik tinimbang kapabilitas reresik ILIFE A11, yaiku, kita durung bisa nguras luwih saka 50% baterei.

  • Kita duwe sistem pemetaan multi-lumahing

Wis teknologi LiDAR 2.0 kang nindakake sawetara pemetaan cantik menarik lan cepet, njupuk kira-kira 3.000 sampel per detik kanggo sawetara maksimum 8 meter. Algoritma CV-Slam wis nuduhake asil sing apik ing analisis sing ditindakake, pemetaan alangan kayata kasur, sofa lan malah meja kanthi apik. Minangka reresik kapindho, iku banget ngoptimalake kinerja lan nyepetake prosedur kanthi cara sing berdaulat, soko sing banget dihargai ing lantai, ing ngendi piranti kasebut ora bisa ditinggalake ing piranti dhewe.

Mode reresik lan sistem 2-in-1

Kita nyorot kasunyatan manawa ILIFE mesthekake yen ing model A11 kita duwe sistem scrub lan vakum loro-ing-siji sing bener. Senajan iki kasunyatan sing kudu njlentrehake, kita duwe tank siji kanggo banyu lan rereget, 500ml kanggo reruntuhan lan mung (nanging cukup) 200 kanggo banyu. Ing kasus iki, iku striking sing wis sistem "scrubbing" sing simulates latihan manual kanthi obah rada, iki ndadekake iku luwih efisien lan ngindhari fogging. Nanging, kaya sing biasane dakkandhakake, mops iki luwih dirancang kanggo menehi sentuhan kanggo lantai parket utawa kayu, lan padha banget karo jubin keramik sing ninggalake akeh tandha banyu.

  • Tangki kotoran: 500ml
  • Tank Campuran: 300ml + 200ml

Iku saged mopping lan vacuuming ing wektu sing padha, kita bakal nyetel iku liwat aplikasi seluler sawijining. Ing iki, Gratis kanggo Android lan iOS kita bisa nyinkronake ILIFE A11 lan malah nyambung menyang Alexa, Asisten virtual Amazon manut instruksi sing tepat babagan tugas reresik.

Ing siji, kita duwe cara pindho nggunakake manual, liwat kontrol programmable klebu karo piranti, uga sistem kontrol virtual klebu ing aplikasi. Sawise kita mindhai kabeh omah kita bakal bisa:

  • Nggawe sistem reresik area
  • Nggawe sistem reresik zonal
  • Nindakake jadwal reresik
  • Nindakake reresik saka ends utawa «Spot Mode»

Antarane fungsi khas liyane, kayata kamungkinan nyetel telung daya nyedhot.

Kita ora duwe, Nanging, informasi sing tepat ing decibel antarane kang iki ILIFE A11, Nanging, iku adoh saka siji sing paling sepi ing pasar. Nanging, duwe sistem reresik "bisu" sing nyuda daya, nanging kanthi alasan sing jelas, uga bisa nyuda swara sing dipancarake.

Pendapat editor

Este ILIFE A11 biaya 369 euro minangka aturan umum, sanajan ana akeh tawaran ing AliExpress, sanajan pengiriman saka wilayah sampeyan, sing bakal ngidini sampeyan seneng ing rega sing luwih diatur. Iki minangka salah sawijining alesan kanggo elinga yen ILIFE A11 iki minangka alternatif sing kebak fitur dhuwur kanthi rega sing luwih murah. Sampeyan wis ngerti manawa kapasitas scrubbing minangka aturan umum adoh saka sing ditawakake sistem scrubbing manual, nanging nyedhot, mindhai 3D lan daya nyedhot ndadekake pilihan menarik banget.

ILIFE A11
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
369
  • 80%

  • ILIFE A11
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Nyedhot
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • aplikasi
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Potencia
  • Rega

Contra

  • Mung karo Alexa
  • Sistem pengisian aneh

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.