MateBook D15, portabilitas lan desain kanggo saben dinten gesang [ANALISIS]

Cabang konsumen Huawei terus ngupayakake nawakake produk meh kabeh kisaran lan jinis. Wektu iki, kita melu inovasi paling anyar ing sektor komputer sing diluncurake perusahaan Asia lan acara presentasi sing kita tindakake langsung sawetara minggu kepungkur. Ing artikel kasebut, kita ndeleng loro produk anyar, Huawei MateBook D14 lan Huawei MateBook D15. Ing kesempatan iki, kita wis nganalisa kanthi jero babagan Huawei MateBook D15 anyar lan bakal ngandhani kabeh ciri produk lan pengalaman sing digunakake, Yen sampeyan pengin ngganti laptop, aja lali analisis iki.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan yaiku ngelingake sampeyan yen sampeyan tuku Huawei MateBook D15 ing INGKAH INGKANG sampeyan bakal entuk hadiah tas ransel, mouse nirkabel lan sawetara fantastis Huawei FreeBuds 3 kaya sing wis dianalisis sadurunge, sapa sing menehi luwih akeh?

Desain: Bahan kesederhanaan lan «Premium»

Ing kesempatan iki, sanalika Huawei miwiti, dheweke negesake detail penting, kita ngadhepi laptop paling murah kanthi sasis unibody aluminium ing pasar. Lan kita duwe alternatif hibrida ing antarane plastik lan aluminium, nanging Huawei MateBook D15 iki digawe saka aluminium, sing menehi kesan sing apik banget. Kita duwe desain sing rada wani, konstruksi sing cukup apik ing level finish plastik (keyboard, bingkai layar ... lan liya-liyane) lan finish sing menehi rasa kuat lan kualitas. Aluminium mesthi dadi alternatif paling apik kanggo komputer.

Kita duwe keyboard sing cukup kompak, trackpad sing misuwur, lan proporsi logis. Iki ora katon amarga entheng utawa tipis, nanging ana ing watesan panggunaan sing nyaman lan dipercaya. Minangka kanggo sisih kiwa, kita duwe port USB-C, port USB lan HDMI. Sisih tengen kanggo rong port USB liyane lan Jack 3,5mm. Kita madhep keyboard kanthi lelungan sing apik lan tombol sing amba, uga layar kanthi efek matte sing nutupi 87% permukaan. Kesan umum babagan materi lan desain MateBook D15 iki cukup apik.

Karakteristik teknis: Huawei ngemot AMD

Ing kesempatan iki Huawei mutusake kanggo masang proses tandha tangan AMD, milih sawetara konsumsi sing sithik kanthi tujuan supaya bisa entuk kinerja sing apik kanthi nyopot batere nganti maksimal. Kosok baline, kita nemokake suhu dhuwur, sing kudu dakkandhakake, ora mengaruhi kinerja laptop, mula adheme kepenak.

Brand HUAWEI
Model MateBook D15
Prosesor AMD Ryzen 5 3500U
Layar IPS 15.6 inci - Resolusi FullHD - Brightness 249 nits - 60Hz
GPU AMD Radeon Vega 8 Graphics (integral)
Memori RAM 8 GB DDR4
Panyimpenan 256 GB NVMe SSD disk
WebCam Résolusi HD
Pamaca sidik jari Ya
Baterei 42 Wh nganggo pangisi daya USBC 65W
Sistem operasi Windows 10
Konektivitas lan liya-liyane WiFi ac - Bluetooth 5.0 - NFC - Huawei Share
Pelabuhan 2x USB 3.0 - 1x USB - 1x USBC - Jack 1x 3.5mm - 1x HDMI
Bobot 1.53 Kg
Kandel 16.9 mm
Rega 699 €
Link tuku Tuku Huawei MateBook D15

Produk kasebut apik banget ing bagean teknis, Kita ora ketinggalan apa wae babagan konektivitas, luwih-luwih saiki manawa pabrikan umume milih USBC, lan aku seneng ngormati port HDMI, sing penting kanggo aku.

Multimedia: Layar lan swara

Kita miwiti karo panel IPS sing menehi sudut pandang sing apik, kita duwe 15,6 ″ sing cukup kompak 87% panggunaan. Kita duwe padhang sing standar nanging cukup, ing ngisor uga ing ndhuwur. Sawetara bocor cahya ing sisih ngisor, ora ana sing nguwatirake lan ora biasane ing panel IPS saka laptop sing tipis kasebut. Layar katon minangka salah sawijining bagean paling apik ing produk kanthi kontras lan resolusi sing cukup (FullHD) kanggo menehi pengalaman sing apik kanggo nggunakake multimedia lan bisa kerja amarga wis rampung "matte".

Swarane kuat lan jelas, bass sing apik tanpa nglirwakake pemain tengah lan tenaga volume stereo sing cukup dhuwur. Cukup kanggo ngonsumsi konten utawa muter musik sing ana gandhengane, minangka bagean sing akeh merek ora preduli lan ing endi Huawei nindakake tugas sing apik. Tanpa mangu-mangu, pengalaman multimedia karo Huawei MateBook D15 iki kayane cukup marem, bagean sing cenderung ora dikarepake ing laptop kanthi kisaran rega sing padha ing merek liyane. Khusus nyebutake kamera "popup" sing didhelikake ing kunci, becik kanggo pamer dobel ing Skype.

Konten kekuwatan lan pribadi

Huawei MateBook D15 iki nduweni perangkat keras AMD sing kanggo sing kurang diwenehake ing jagad iki bisa uga ora dingerteni nanging cukup pelarut. Ing istilah angka wis kabukten, nanging laku minangka sing cocog. Bisa digunakake kanthi sampurna ing level pandhu arah lan Suite 365, sing nggunakake SSD mbantu akeh. Kita durung nemu masalah nalika mbukak suite pangolahan foto Adobe. ing endi obah kanthi gampang. Ing bagean game video kita wis entuk asil sing stabil saka 30 FPS main kualitas dhuwur karo Fortnite,  lan konsumsi sing luwih dhuwur, nanging kinerja sing bener muter Kutha Skyline kanthi kabeh setelan ing ndhuwur, ing endi FPS rada mudhun nanging ora nggawe pengalaman (isih game statis)

Kanggo bagean kasebut, Huawei kalebu konten tartamtu sing bisa ditemokake. Sing pertama yaiku HuaweiShare, sing ngidini kita bisa komunikasi langsung karo smartphone Huawei kanthi nyedhaki stiker tandha telpon, kita bisa kanthi gampang nangani smartphone (sampeyan bisa mriksa ing video ing header). Sing nomer loro yaiku PC Manager, tuntunan sing njaga update driver lan terus mriksa MateBook, merek liyane kudu gabung karo inisiatif kasebut.

Pamaca sidik jari lan otonomi

Aku pengin nyebutake cara Huawei nggabungake pembaca bekas driji ing MateBook D15 iki, dheweke yakin manawa wiwit kita pencet (tumindak minangka tombol daya) nganti PC bisa digunakake udakara 9 detik lan uga ora Kita kudu ngetik sembarang tipe sandhi, lan kudune (sampeyan bisa ndeleng ing operasi ing video). Sampeyan ora bakal sampah wektu ngenali dhewe amarga tumindak sing padha wis diaktifake, Kajaba iku, sawetara komputer ing sawetara rega kasebut kalebu langkah-langkah biometrik kualitas kasebut.

Otonomi minangka masalah kaping pisanan karo MateBook D15 iki, kita nemokake batere sing bisa luwih gedhe, sanajan regane cukup cepet lan minangka titik sing luar biasa Wis kabel USBC dobel lan adaptor 65W sing kompak (Iki ngelingake kita babagan Huawei Mate 30 Pro), aku durung bisa entuk luwih saka patang jam otonomi kanthi panggunaan campuran sing kalebu ngemot konten multimedia, nyunting fotografi, suite Office 365 lan sawetara game video.

Pendapat editor

Pengalaman karo Huawei MateBook D15 iki Wis cukup memuaskan, nawakake kinerja laptop sing samesthine ing kisaran rega iki, kalebu fitur tartamtu sing mbedakake kayata pamaca sidik jari, layar kualitas lan bahan premium, supaya bisa dadi posisi sing cocog ing laptop. sawetara produk, dadi salah sawijining alternatif regane-kanggo-dhuwit sing paling apik. Sampeyan bisa entuk saka 699 ing rega adol sing beda.

Huawei MateBook D15 Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
699
  • 80%

  • Huawei MateBook D15 Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 87%

Pros

  • Bahan sing apik, dibangun kanthi apik lan desain sing tenang
  • Iki minangka terminal sing cukup kuat lan cukup saben dina
  • Nduwe bagean multimedia sing apik
  • Fitur tambahan kayata Huawei Share, maca bekas driji utawa PC Manager nambah nilai

Contra

  • Otonomi minangka titik sing ringkih
  • Sanajan kinerja ora mudhun, laptop cenderung dadi panas
  • Aku bakal nambahake port USB-C liyane lan mbusak USB 2.0
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.