Kita nganalisa Acer Travelmate X5 sing anyar, rekan kerja sing apik

Acer terus ngupayakake dheweke minangka salah sawijining pabrikan laptop utawa desktop sing paling kuat ing pasar, mulane cepet-cepet nawakake alternatif pelarut ing meh kabeh sektor, amarga ana macem-macem laptop lan kanggo kabeh selera. katalog perusahaan.

Ing wektu iki, kita wis nyoba Acer Travelmate X5 sing anyar lan pengin supaya sampeyan tetep bareng karo sampeyan nemokake kabeh fitur. Kita bakal nganalisa masing-masing aspek lan mulane sampeyan ora bisa ketinggalan baris review sing wis disiapake kanggo sampeyan. Ayo!

Kaya biasane, kita bakal ngetutake urutan sing cukup sederhana sing ngidini kita langsung menyang ciri sing paling disenengi saben dinane, saka desain lan materi kanggo kinerja multimedia lan mesthi karakteristik teknis, dadi sampeyan bisa lenggah lan maca analisis kanthi jero utawa langsung menyang bagean sing ngasilake pitakon sing paling umum lan sing mesthi sampeyan minati, mula tanpa luwih dawa telat ayo lunga mrana, Nanging yen sampeyan pengin ndeleng laptop iki ing Amazon dhisik, aja nganti ilang link iki.

Bahan lan desain: Yen bisa digunakake, kenapa diganti?

Ing level desain, kita kudu ujar manawa Acer durung milih nggawe inovasi, nanging kasunyatane ora ana sing njaluk ing produk kaya iki. Secara pribadi, aku mesthi mikir manawa laptop mandheg lancip, entheng, kompak lan cukup kuat, kabeh pribadine bakal ilang. Merek iki wis dianggep karo Travelmate X5 sing dirancang supaya sampeyan bisa menyang endi wae sing sampeyan karepake tanpa dadi beban. Kanggo iku kita duwe layar 14 ″, diiringi dhuwure 14,9 milimeter, jembaré 32,9 sentimeter lan jerone 229 milimeter kanggo bobot sing ora nganti sak kilo, luwih khusus 980 gram.

  • Ukuran: 14,9 x 329 x 229
  • Bobot: 980 gram

Ora diraguhi ing level bobot-bobot-bobot dheweke wis nindakake tugas sing cukup apik, Kaya sing sampeyan tingali ing foto, kita bisa nahan tanpa komplikasi kanthi tlapak tangan, lan iki pancen nduwe karya rekayasa sing penting banget. Iki digawe meh kabeh saka plastik, duwe keyboard backlit lan sistem kunci sing cukup kompak. Trackpad iki ora amba kaya sing dakkarepake, nanging ora angel digunakake uga, ing desain lan level material, kita duwe sawetara freckles, Aku ngerteni yen ora nggunakake plastik, mula kita ora bakal tekan bobote.

Karakteristik teknis

Spesifikasi Teknis Acer Travelmate X5
Brand Acer
Model Travelmate X5
Sistem operasi Windows 10 Pro
Layar 14-inci (35.6 cm) IPS Pro FullHD LCD
Prosesor Intel i5-8265U
GPU UHD Graphics 620
Ram 8 / 16GB DDR4 SDRAM
Panyimpenan internal 128/256/512 GB
Juru bicara Stereo 2.0
Sambungan 2x USB 3.0 - 1 USB 3.1 - 1x HDMI
Conectividad WiFi IEEE 802.11a / b / g / n / ac - Bluetooth 5.0
Fitur liyane Sensor bekas driji
Baterei 4.670 mAh saka rong sel (8h otonomi)
Dimensi 114.9 x 329 x 229
Bobot 980 gram
Rega saka 999 euro

Kaya sing bisa kita bayangake, Travelmate X5 Pro iki ora kekurangan apa-apa, nanging sing paling penting yaiku duwe 8 utawa 16 GB RAM gumantung pilihan, diiringi prosesor Intel i5 generasi kaping XNUMX kanthi reputasi sing kondhang.

Karakteristik sing luwih dingerteni kanggo sampeyan kabeh, kita ora bakal nemokake flaunting ing level kertu grafis, nanging luwih akeh seri komponen sing cocog karo tujuane supaya bisa menehi pengalaman sing paling stabil, ing kasus iki, kita duwe unit sing duwe RAM 8GB, generasi kaping wolu Intel i5 lan unit panyimpenan 256GB SSD, keseimbangan sing apik sing wis terbukti efisien ing tes saben dina.

Konektivitas lan konten multimedia

Ing level sambungan Bluetooth, kita duwe versi paling anyar sing ngidini supaya bisa ngirim file kanthi cepet, nanging ing ndhuwur kabeh transmisi audio tanpa ana kerugian utawa pedhot sambungan. Ing level WiFi luwih padha, babar pisan kompatibel karo jaringan 2,4 GHz lan 5 GHz sing paling umum ing negara kita, kita ora bisa nemtokake, nanging ing bagean iki, kasunyatan. Kita ngetung sapisan nganggo rong speaker stereo sing ana ing sisih ngisor notebook lan dheweke wis cukup, nanging dheweke ora bisa ngegungake awake dhewe, ora duwe bass nanging kontene cetha, bisa mbantu ngasilake film kanthi ati-ati. Layar FullHD sing ora nandhang bayangan lan ditampilake kanthi padhang sing cukup. Kita uga duwe webcam luwih saka cukup kanggo konferensi biasa.

Ing level sambungan kita duwe siji USB-C lan loro USB-A, dudu nanging ing bagean iki. Port HDMI uga ora bisa ilang manawa akeh merek sing milih mbasmi, miturut panemuku luwih seneng karo Travelmate X5, amarga HDMI kanggo aku isih dadi standar sing umum digunakake lan ora bisa diabaikan dening merek, sawetara samubarang Dheweke nggawe sampeyan luwih saka masalah tinimbang HDMI sing mulus, plus.

Otonomi lan pengalaman minangka alat kerja

Travelmate X5 iki nyebabake kita nggunakake pitung jam panggunaan terus-terusan kanthi padhang tombol kanthi kekuwatan medium nalika ngowahi teks ing prosesor sing beda, liwat WordPress kanthi Word Office sing padha. Barang bakal ganti nalika ngliwati alat editing gambar kayata Adobe Photoshop nalika para penggemar mulai urip lan otonomi mudhun dadi limang setengah jam dikombinasikake karo nyunting video, lan mung telung jam yen nyedhiyakake kanggo muter kayata Cities Skylines.

Ing level kinerja, luwih padha, mbelo kanthi terang-terangan nglawan alat panyuntingan gambar kayata sing kasebut ing ndhuwur lan bisa mindhah Cities Skylines kanthi grafis terintegrasi ing level medium sanajan nambah konsumsi energi. Owah-owahan bisa diowahi kanthi nyunting video utawa yen mbutuhake game sing luwih nuntut. Travelmate X5 iki pancen dudu laptop game, uga dudu alat sing bisa uga hebat, Luwih becik, kita bakal nemoni alat sing serba guna sing bisa dadi kanca plancongan saben dina sing hebat kanggo siswa lan kanggo wong-wong sing adhedhasar urip saben dinane ing nulis lan nyunting dokumen, Excel lan uga langkah-langkah pertama liwat Adobe Photoshop.

Pendapat editor

Kita bakal maneh ngadhepi produk sing cukup imbang sing ditampilake kanthi desain sing nyenengake minangka pilihan sing apik kanggo karyawan lan wong sing kudu lunga menyang endi wae nganggo laptop. Masalah kasebut kedadeyan nalika kita ana ing pasar sing akeh perusahaan kayata LG, Huawei, Xiaomi lan Apple berjuang kanggo judhul laptop sing paling bisa ditanggung, lan Acer nyelehake kertu kasebut ing udakara 900 euro (pranala), ilang kesempatan sing jelas banget kanggo nyetel rega lan mecah pasar. Iki minangka produk sing apik lan disaranake, nanging ora bisa mbedakake saka kompetisi.

Kita nganalisa Acer Travelmate X5 anyar
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
999,99
  • 60%

  • Kita nganalisa Acer Travelmate X5 anyar
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Bising
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%

Pros

  • Bahan lan desain wis bisa ditemokake
  • Bobot miturut 1Kg sing dadi kesenengan nyata
  • Dagang ing perangkat keras sing apik

Contra

  • Trackpad bisa nambah akeh
  • Dheweke bisa uga milih ngisi daya liwat USB-C
  • Ora inovasi ing pasar jenuh

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.