Oukitel C15 Pro, sawetara entri kanthi rega knockdown

Telephony seluler wis nggayuh rega sing biyen ora gampang digayuh, ora bisa tuku apa-apa mung kanggo 99 euro sawetara taun kepungkur, Lan yen sampeyan nemokake, kita ora bisa ujar manawa sampeyan bakal nemen nggunakake. Saiki sawetara entri wis didemokratis lan nawakake luwih akeh fitur kanthi rega sing luwih murah.

Merek sing ngerti kisaran entri kanthi tepat yaiku Oukitel, perusahaan China nawakake terminal kanthi rega murah sing dirancang kanggo pangguna sing kurang nuntut. Kita nganalisa Oukitel C15 Pro anyar, terminal murah sing dirancang kanthi apik, kanthi ciri sing imbang, bisa dingerteni.

Este Oukitel C15 Pro Kab Wis jelas kanggo nerangake manawa pasar kisaran entri ora tundhuk karo sawetara Redmi Xiaomi utawa perusahaan liyane kayata Motorola, sampeyan kudu menehi luwih akeh, lan wong-wong saka Oukitel ngerti sawetara wektu. Kita bakal nganalisa rincian sing paling relevan ing piranti kayata hardware, desain lan sing paling penting, kinerja sing bisa ditawakake kanthi rega murah, yen sampeyan wis ngerti lan jelas pengin tuku iku, Kita ngajak sampeyan tuku langsung saka Amazon kanthi rega sing paling apik lan kanthi jaminan sing paling apik OUKITEL C15 Pro 6.088 "19: ...(link) "/],

Desain lan bahan: Desain menarik lan bahan «murah»

Ing level desain, Oukitel wis mutusake kanggo ngetutake path sing ditemtokake dening merek liyane, ing sisih mburi kita duwe kamera dobel ing posisi vertikal lan maca bekas driji oval ing tengah. Kanthi bingkai plastik lan mburi digawe saka bahan sing padha, rasane tangan ora nyenengake. Iki pancen niru kaca, lan sejatine, nalika sampeyan tutul, sampeyan bakal ngerti yen plastik. Ora bisa narik banget sidik jari amarga plastik lan utamane amarga kita duwe edhisi ijo peteng sing duwe kauntungan ing babagan iki, uga nyoroti manawa kamera meh ora nonjol saka mburi, sing ora umum.

  • Ukuran: 155.6 x 73.3 x 8.9
  • Bobot: 222 gram
  • Werna: Ireng, Ijo, Violet, Biru.

Ing sisih ndhuwur, kita duwe Jack 3,5 mm kanggo headphone, ing sangisore garis berlubang kanggo speaker (mono) lan mikropon lan microUSB (ing taun 2019 lengkap, ora ...). Sampeyan bakal ngomong ... Kepiye babagan slot kertu lan kertu microSD? Dadi, kaget Oukitel terus milih batere sing bisa dicopot, saengga kita bisa mbusak casing kanthi gampang, ditambah resistensi lan ndandani sing isih disenengi para pangguna. Telpon apik banget amarga kita duwe bingkai ngisor sing cetha, uga kedudukan jinis drop ing sisih ndhuwur. Wis kaca sing wis dipasang pra-dipasang rada kurang, nanging uga bisa dihargai. Terminal kasebut ora sithik, nanging iki ora kekurangan kanthi rasio 19: 9.

Spesifikasi teknis Oukitel C15 Pro

Kita nyorot ing terminal iki yen kita duwe slot kertu SIM dobel lan slot independen kanggo kertu microSD, Kita ora kepeksa milih ing antarane rong kertu SIM utawa nggedhekake memori lan iki bakal dihargai, umume ing terminal murah. Dheweke mung duwe memori 16 GB bisa uga dadi sebab yen dheweke milih mekanisme iki.

Brand OUKITEL
Model C15 Pro Kab
Prosesor MediaTek Helio A22 Quad-Core 2 GHz
Layar HD-IPS 6.088 inci
Kamera foto mburi Ganda 8 Mpx + 2 Mpx
Kamera ngarep 5 Mpx
Memori RAM 2 GB
Panyimpenan 16 GB
Dual SIM SI
Slot kertu memori Micro SD
Pamaca sidik jari SI
Baterei 3.200 mAh kanthi muatan microUSB standar
Sistem operasi Android 9 Pie
Bobot 222 g
Dimensi 155.6 x 73.3 x 8.9
Rega 99.99 €
Link tuku OUKITEL C15 Pro 6.088 "19: ...OUKITEL C15 Pro »/]

Ing sisa paramèter, sanajan kita ora bisa ngerteni apa-apa, kita wiwit mikir manawa panyimpenan 16 GB akeh banget nalika kita nemoni, ora mung mung RAM 2GB sing bisa nemoni sawetara masalah. Cetha yen dirancang karo 6761 GHz Mediatek 2 kanggo panggunaan dhasar RRSS, ngobrol, browsing lan konsumsi multimedia, yaiku sing dingerteni minangka «telpon dhasar», luwih saka cukup kanggo akeh, nanging, yen sampeyan pengin takon akeh piranti, iku dudu pilihan sing apik.

Multimedia lan kinerja: Ora lara utawa mulya

Kita duwe panel saka 6,08 inci cukup loman, kita duwe IPS LCD kanthi sudut pandang sing apik lan resolusi HD standar, Mesthi resolusi "ora cukup" kanggo panel gedhe kaya ngono, nanging luwih saka cukup kanggo terminal sing ora tekan satus euro. Werna diatur kanthi apik, padhang luwih saka cukup kanggo ndeleng konten liwat YouTube, ngobrol lan kabeh jinis kegiatan klasik ing telpon kanthi karakteristik kasebut. Ukuran layar lan rasio nggawe penak kanggo nonton video kanthi gampang lan yen kita jelas babagan klaim kasebut, kita ora bakal nemoni masalah ing bagean iki.

  • Panel: Rasio IPS LDC 6.08: 19 9-inci
  • Resolusi: 600 x 1280 kanthi 232 DPI
  • Otonomi: 5-6 jam layar, sedina wae tanpa masalah

Ing kasus iki Memori 2 GB RAM lan Mediatek Helio A22 mindhah Android 9.0 Pie, kaya sing wis diandharake, kinerja klasik, ora kakehan cairan ing antarmuka panganggo sing disesuaikan karo MediaTek nanging ora ngganggu, nanging ora ngalangi tumindak dhasar. Masalah kasebut bakal owah nalika kita mainake, nyunting fotografi utawa tugas sing abot, terminal iki ora dirancang kanggo sing lan soko kurang dhasar saka Candy Crush Saga bakal nemu irungnya bingkai tetep Dene audio, kaya biasane kita duwe kekuwatan, swarane banter, kanthi meh ora ana total bass lan swara kalengan ing volume 30% pungkasan.

Kamera minangka kekecewaan pertama

Kita nemokake sensor dobel saka pabrikan sing ora dingerteni, kita duwe 8 MP lan 5 MP sanajan kita durung ngerti sebabe sensor loro kasebut. Bakal ngatasi masalah tanpa menehi asil sing luar biasa, fokus otomatis ora ala asil fotografi ora apik ing meh kabeh kahanan, luwih akeh yen kita duwe cahya sithik. Kita duwe aplikasi dhasar lan intuisi, nanging kita duwe mode kayata Potret sing ora kaya ngono, ora uga liwat piranti lunak, sampeyan kudu ndeleng dhewe ing foto sing ngemot cathetan iki.

Minangka sisih ngarep, 5 MP kanthi mode kecantikan sing ditonjolake lan umume ing terminal iki. Mesthi wae, terminal kasebut ora ditujokake kanggo wong-wong sing bakal nggunakake kamera kanthi rutin lan kanggoku mesthine sing paling ala, aku bakal wani ujar manawa meh nambah, ana piranti wiwit limang taun kepungkur sing entuk asil sing luwih apik.

Pendapat editor: Terminal panggunaan dhasar

Oukitel C15 Pro Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99
  • 80%

  • Oukitel C15 Pro Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 50%
  • Kamera
    Penerbit: 30%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 69%

Kita duwe terminal dhasar kanthi kabeh undang-undang, sing dirancang minangka smartphone sekunder, sing bakal ngidini kita nggunakake WhatsApp, YouTube, Facebook lan Instagram tanpa masalah, nanging saka kana kita ora bisa takon apa-apa maneh. Pitakonane yaiku ... apa sing bisa sampeyan njaluk telpon mung € 100? Ya, sabenere Oukitel C15 Pro iki menehi apa piranti sing duwe rega murah. Tuku ing Amazon kanthi rega paling apik: LINK.

Pros

  • Batere sing bisa dicopot lan slot triple kanggo microSD lan SIM dobel
  • Rancangane apik, ora katon murah
  • Regane kenceng banget

Contra

  • Kamera kuciwo
  • Lapisan kustomisasi kadang ngganggu
  • Mung ngidini panggunaan dhasar sing cukup dhasar

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.