Dreame V9, mesin pembersih vakum sing regane larang banget

Wis suwe banget amarga kita ora duwe produk khusus kanggo ngresiki omah, robot cerdas, pembersih vakum tangan lan liya-liyane. Sampeyan ngerti manawa ing kene kita mesthi mbantu sampeyan supaya omah dadi cerdas supaya sampeyan bisa nggunakake wektu luang kanthi maksimal. Wektu iki kita bakal ngomong babagan pembersih vakum tangan serbaguna.

Kita wis ing tabel analisis ing Dreame V9, pembersih vakum genggem sing kebak aksesoris lan daya sing apik sing dadi salah sawijining rega paling larang ing pasar. Sampeyan wis mesthi nate krungu babagan pembersih vakum iki kaping pirang-pirang, mula dadi wektu sing tepat kanggo ngerti kekuwatane, lan uga kekurangane.

Desain lan bahan konstruksi

Babagan desain Nggawe jeneng jenengku dheweke ora duwe risiko apa-apa. Nanging tanpa mangu-mangu apa sing bakal dibahas dhisik yaiku bahan kasebut, kita duwe plastik putih matte sing tipis kanggo meh kabeh bahan, diiringi finish tartamtu ing aluminium sing disikat. Biasane cukup sithik yen dibandhingake karo kompetisi, iki ndadekake kita duwe rumangsa yen tiba saka panggunaan sing dhuwur, bisa uga bisa ngrusak piranti kasebut. Iki minangka salah sawijining prabédan utama karo produk sing regane bisa tikel kaping pindho. Ayo ngobrol babagan konten ing babagan aksesoris:

  • Sikat loro-siji
  • Sikat sikat loro-ing-siji ramping
  • Kepala khusus kanggo sofa lan gorden kanthi sikat bermotor
  • Serbaguna Kepala Rok Gulung
  • Dhukungan kanggo ngisi daya lan aksesoris
  • Extension (kanggo nggunakake sikat)

Nanging, nalika digunakake, kita ora nemokake titik negatif ing bahan kasebut, cocog banget, ora nari lan katon apik banget. Kajaba iku, ngombe langsung saka desain produk Xiaomi sing bisa ditemtokake. Aku mesthi kepenak karo konstruksi lan utamane karo desain minimalis sing ditawakake.

Karakteristik teknis lan gegayuhan

Salah sawijining aspek sing paling penting ing jinis produk iki yaiku tenaga sedhot, lan yaiku produk tartamtu sing padha karo produk iki, nanging kanthi rega murah, bisa uga ana kekurangan sing ndadekake meh ora migunani, tenaga sedhot sing murah. Kita gumantung ing iki Dreame V9 kekuwatan 22.000 Pa, cukup kanggo ngresiki jero ing kabeh aspek omah. Kita setuju manawa ora bisa nggayuh sing paling dhuwur, nanging regane meh separo. Kita kudu eling yen duwe kekuwatan 120 AW mung 1,5 Kg sing bobote total produk.

Minangka kanggo deposit, penting banget, kita nemokake setengah liter (0,5L), Kanthi sistem pambuka sing gampang, kanthi mung pencet tombol bakal nggawe kabeh rereget tiba, sing nggampangake perawatan. Iki minangka prekara sing uga ndhisiki produk saka merek liyane lan sing nggawe aku yakin karo panggunaan saben dinane. Tangki kasebut transparan supaya kita bisa kanthi gampang mirsani isine, kanggo ngerti kabutuhane, sanajan aku nyaranake nyingkirake sampah ing saben panggunaan.

Mode otonomi, reresik lan nyaring

Piranti iki nduweni Batere 2.500 mAh sing bakal nyedhiyakake panggunaan 60 menit ing level minimal, 30 menit ing mode medium lan 10 menit ing mode sedhot maksimum. Baterai lithium ion iki duwe sistem sing bakal ngidini kita ngganti manawa kita rada "angel" tuku ing portal kayata Amazon utawa Aliexpress. Iki bakal nambah umur sing migunani, sing uga ora diidini akeh merek. Temtunipun gesang pembersih vakum kasebut ora bakal diwatesi kanthi kinerja batere.

 

  • Mode minimal: 60 menit
  • Mode penengah: 30 menit
  • Mode maksimal: 10 menit

Kita duwe indikator LED ing pangkalan sing bakal ngandhani level muatan saben wektu nalika digunakake, uga prosedur pemuatan nalika dipasang ing pangkalane. Kita ora kudu nggunakake basis kanggo ngisi daya, soko sing kudu disorot, kita uga bakal bisa ngisi daya Dreame V9 liwat kabel kanthi langsung. Total wektu pengisian daya udakara udakara 3 jam yen wiwit 0% nganti 100%.

Babagan nyaring kita duwe sistem limang tank kanggo mungkasi a Filter HEPA gampang dicopot lan diganti ing sisih ndhuwur kanthi nggunakake sistem setengah utas. Iki minangka jaminan yen miturut Dreame nawakake filtrasi 99%. Ing tes, kita wis ndeleng manawa ora jenuh utawa mbuwang partikel bledug maneh ing ruangan, sing uga sebanding karo produk sing padha karo rentang sing luwih dhuwur. 

Aksesoris lan suku cadang

Filter iki uga bisa diganti kanthi gampang, uga roller adaptor sing wis dibahas sadurunge. Iki penting banget, ing portal kayata Amazon lan Aliexpress, kita bakal gampang nemokake sikat lan filter HEPA. Sawise maneh, iki ndadekake Dreame V9 serbaguna lan dirancang kanggo awet.

Apa sampeyan seneng? Tuku kanthi rega paling apik! > AMAZON

Pembersih vakum cukup bisu, swara maksimal nganti 70 desibel kanthi maksimal, sing dudu sing bakal digunakake kanthi rutin, mula pilihan liyane luwih sepi, maneh menehi asil sing meh padha karo kompetisi sing ana gandhengane karo jarak sing dhuwur. Kekuwatan sikat uga penting, bisa bebas mandhiri, sanajan sistem lampu LED ora bisa ditemokake kanthi gampang kanggo ngerteni rereget saka kadohan, ana sing bisa dadi titik sing positif banget.

Pendapat editor

Dreame V9 iki dipanggonke minangka alternatif penting kanggo pembersih vakum genggam inggil. Secara pribadi aku bakal mbuwang sawetara tawaran ing ngisor 100 euro sing ana ing pasar lan gampang ditemokake kanthi ulasan negatif ing akeh portal penjualan. Dreame V9 iki regane dhasar ana 199 euro, nanging sampeyan bisa kanthi gampang entuk rega 150 utawa 160 euro (BUY LINK) adhedhasar penawaran tartamtu, yaiku nalika nyaranake sampeyan entuk produk. Katon kaya produk bunder kanggo aku, utamane ngelingi jumlah produk sing padha sing wis liwat tangan kita lan rega Dreame V9 iki.

Ganti jeneng V9
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
135 a 200
  • 80%

  • Ganti jeneng V9
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 80%
  • Bising
    Penerbit: 80%
  • Aksesoris
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Daya lan aksesoris
  • Regane kanggo dhuwit

Contra

  • Bisa ngrusak
  • Ora nganggo LED sapu
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.