FreeBuds 4i: Huawei bali menyang kunci kualitas / rega

Produk swara lan utamane headphone TrueWireless (TWS) njupuk langkah-langkah raksasa kanggo nambah fitur kaya pembatalan swara aktif (ANC) lan sisa kapasitas sing umume ngundhakake kemungkinan lan regane. Nanging, Huawei kayane nemokake rahasia babagan rasio kualitas / rega.

Temokake kabeh ciri lan detail sing paling relevan ing analisis jero sing anyar sing bakal dikandhani kabeh babagan sing kudu sampeyan ngerteni. Kita nganalisa Huawei FreeBuds 4i anyar, headphone kanthi pambatalan swara, ngisi daya cepet lan desain inovatif.

Kaya sing wis kedadeyan ing acara liyane, kita mutusake melu analisis iki kanthi a video sing bakal nyebabake padha, Ing kono sampeyan bakal bisa nemokake kothak mlebu Huawei FreeBuds 4i, uga tutorial cilik babagan konfigurasi lan tes sing paling menarik sing bisa ditindakake, Pramila disaranake sampeyan ndeleng video kasebut lan njupuk kesempatan kanggo langganan saluran Gadget Aktualidad sing bakal terus dianalisis paling apik babagan kabeh jinis produk umume, apa sampeyan bakal kejawab? Kanthi cara sing padha, Yen seneng karo Huawei FreeBuds 4i anyar, sampeyan bisa tuku kanthi rega paling apik ing Toko Huawei.

Desain lan bahan: Napas seger

Akhir-akhir iki inovasi cilik sing ditindakake headphone TWS saka kabeh jinis merek nyebabake stagnasi ing sektor kasebut, lan kanggo kaping telulas Huawei nduwe sijine kabeh daging ing panggangan kanthi anyar sing nggawe produk sampeyan unik, utawa paling ora dibedakake. Huawei FreeBuds 4i nang ing kasus oval, rada luwih kompak tinimbang FreeBuds Pro lan kanthi punggung warata sing bisa ningkatake papan ing permukaan.

  • Dimensi Ukuran Kasus: 48 x 61,8 x 27,5mm
  • Ukuran Headphone: 37,5 x 23,9 x 21mm
  • Bobot kasus kasebut: 35 gram
  • Bobot headphone: 5,5 gram

Dheweke milih plastik "mengkilap" lan finish kualitas sing bakal ditampilake kanthi telung warna, abang, ireng lan putih (unit sing dianalisis). Taruhan "buntut" sing cukup dikompres, ing antarane FreeBuds 3 lan FreeBuds Pro, Uga sistem kuping lan tradhisional hibrida, headphone nggawe ing kuping kanthi resistensi, taruhan karet silikon sing nggawe sensasi "tekanan" ing kuping lan ngindhari gerakan sing ora dikarepake, saengga bisa ningkatake pasif pembatalan rame Persepsi kualitas kita nyata, lan kenyamanan sajrone panggunaan jam wis kabukten.

Kualitas swara lan ciri teknis

Huawei milih FreeBuds 4i kanggo Bluetooth 5.2 kanggo mesthekake konektivitas paling anyar ing pasar ing bagean iki. Kanggo bagean kasebut, kita bakal duwe frekuensi puter maneh saka 20Hz nganti 20.000Hz, nanggepi tactile sing bakal menehi sistem kontrol multimedia sing cukup sederhana lan sawetara Driver 10mm cukup loma. Iki diterjemahake langsung menyang volume maksimum sing cukup dhuwur, kaget yen dakkandhakake ing analisis.

Kualitas swara para pemain tengah lan paling dhuwur katon cukup, bisa disetel kanthi standar lan ora nandhang sangsara nalika muter musik sing mbutuhake jinis podo jinis kayata Ratu utawa Monyet Artik, ing endi kita wis mbedakake macem-macem instrumen lan vokal bedane. Bass saiki wis ana, kayadene umume headphone, lan musik komersial sing gedhe banget bisa nutupi sisa konten, sanajan sejatine sing digoleki ing genre kasebut. Ing babagan kualitas swara, bisa dibantah sing paling apik sing wis dakupayakake ing rega.

Umur lan kapasitas batere

Kita wiwiti ndeleng ing kene apa sing dadi mekanisme sing digunakake Huawei kanggo nyetel rega, lan prabédan karo FreeBuds Pro ing babagan biaya bisa uga apik sanajan bisa ngirit fungsine. Babagan pisanan sing ilang yaiku ngisi daya nirkabel, minangka respons nalika nemokake port USB-C sing mung dikenani biaya 10 menit, mula kita bisa muter maneh nganti pitung jam (tanpa ANC). Kabel USB-C kanthi ukuran murah kalebu ing bungkus.

  • 55 mAh kanggo saben earbud
  • Ana luwih saka 200 mAh kanggo kasus kasebut

Kanggo bagean kasebut, kita duwe otonomi sing dijanjeni karo merek puter maneh 10 jam tanpa pambatalan swara lan 7,5 jam kanthi pambatalan swara sing diaktifake, sing ing ulasan kita, udakara udakara 9,5 jam tanpa ana gangguan swara lan udakara 6,5 ​​jam kanthi pambatine swara. Iki minangka tokoh sing cedhak banget karo data sing dijanjekake dening merek, kanthi mempertimbangkan manawa kita wis nyoba volume sing luwih dhuwur tinimbang sing disaranake. Huawei wis nggunakake batre kanthi kepadatan tinggi lan perusahaan kasebut wis duwe reputasi sadurunge babagan otonomi piranti, ora ana keluhan ing bagean iki.

Pembatalan swara lan pengalaman pangguna

Persiyapan gampang banget thanks kanggo tombol sinkronisasi lan mesthine kanggo aplikasi kasebut AI Life kasedhiya ing Galeri Aplikasi Huawei. Ing kono kita bakal bisa nganyari firmware, ngatur tanggapan tutul lan liya-liyane. Babagan sing terakhir, kanthi nggawe macem-macem tutul ing sisih ndhuwur headset, kita bakal bisa njupuk / nutup telpon, muter utawa ngaso musik lan, kanthi tutul dawa, malah ngganti mode antarane pembatalan aktif lan ngrungokake njaba. Sing jelas, kanthi piranti Huawei sing nganggo EMUI 10.0 terus kita bakal duwe pengalaman sing luwih jero.

Pembatalan swara wis memuaskan, mula ana gandhengane karo karet silikon sing apik lan uga desain headphone. Isolasi ing lingkungan standar kayata kantor pancen apik banget, paling ora kanthi asil sing padha karo FreeBuds Pro, cukup apik babagan iki.

Pengalaman kita kepenak banget, ngelingi rega peluncuran ing Spanyol udakara udakara 89 euro, Aku angel golek alternatif sing nawakake kualitas swara sing luwih apik lan ANC sing luwih apik kanthi rega sing padha, wiwit saiki dheweke dadi rekomendasi babagan hubungane karo dhuwit kanggo macem-macem produk iki.

FreeBuds iza
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
89
  • 100%

  • FreeBuds iza
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kualitas swara
    Penerbit: 90%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros

  • Taruhan desain sing apik, kompak banget
  • Otonomi sing apik
  • Sensasi produk premium
  • Kualitas swara lan ANC sing apik

Contra

  • Ora ngisi daya nirkabel
  • Kontrol tutul winates
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.