FlashLED V16, luwih aman lan luwih nyaman [Review]

Minangka akeh sing ngerti, wiwit Februari pungkasan ing Spanyol iku bisa kanggo ngganti segitiga reflektif lawas karo V16 certified LED beacons anyar, sistem cahya sing sementara bakal dadi transisi antarane segitiga kasebut lan beacons geolocated mangsa sing bakal nggampangake pinggir dalan. intervensi bantuan dening panguwasa.

Apa beacon V16 minangka alternatif sing luwih aman tinimbang segitiga tradisional? Kita nguji suar FlashLED V16, salah siji merek pionir ing distribusi saka jinis produk ing Spanyol, kanggo ndeleng apa iku pancene worth nggunakake.

Model merek FlashLED iki nduweni desain sing bentuke kembang, digawe saka plastik ABS oranye kaku. Paket kalebu saliyane tas mawa empuk, baterei 9V kanthi durasi kira-kira 36 sasi.

Diwenehi noto sawijining LED, beacon iki Nduwe visibilitas 360 derajat kanthi jarak nganti 1 kilometer, saéngga nyukupi syarat sing dibutuhake supaya disertifikasi dening DGT minangka piranti V16, sing, disetujoni kanggo nggunakake ing substitusi saka segi telu tradisional.

Denda kanggo ora nggunakake segitiga kanthi apik

Ora mung wajib duwe segitiga lan rompi reflektif sing paling penting, dheweke kudu duwe sertifikasi E11 saka Uni Eropa babagan desain lan visibilitas. Nanging, segitiga kasebut ana ing batang lan ora bakal dilebokake.

Miturut Artikel 130 Peraturan Sirkulasi Umum, segitiga kudu diselehake 50 meter saka alangan lan kudu katon paling sethithik 100 meter. Yen ora dilebokake kanthi bener utawa ora ana bakal kena denda nganti 200 euro.

Cara sing "bodho" banget kanggo niru rasa ora seneng saka kacilakan utawa rusak kanthi sanksi administratif.

Panggunaan V16 FlashLED beacon

Wiwit tanggal 1 Juli 2021 sampeyan bisa nggunakake beacon kasebut V16 ngganti segitiga reflektif.

Model sing digunakake ing analisis kasebut, kaya sing wis dakkandhakake, Visibilitas 360 derajat nganti siji kilometer, Kanggo iki, nggunakake baterei 9V sing tahan nganti 36 sasi tanpa nggunakake, utawa paling sethithik telung jam cahya terus-terusan.

Ing kasus FlashLED, kita nemokake gampang digunakake amarga ora ana tombol kanggo ngaktifake, duwe magnet cilik sing nempelake mercusuar ing atap mobil kita, lan thanks kanggo nutupi karet nyegah goresan undesirable ing Paint sawijining.

Sanajan kita ora ngerti sertifikasi khusus padha duwe resistance kanggo banyu lan bledug, soko dingerteni considering sing lagi dirancang kanggo nemokake Laka utawa risak, lan iki luwih kondusif ing dina udan.

  • Disetujui dening DJP
  • Sampeyan bisa nyelehake saka njero mobil tanpa nyopot sabuk
  • Nyuda risiko kacilakan
  • Bener sinyal kacilakan lan risak

Kajaba iku, FlashLED nuduhake yen produk iki dibangun  FlashLED nduweni sistem cahya kanthi cahya putih yen kita pengin utawa kita kudu nggunakake mercusuar minangka senter kanggo nggunakake nang mobil utawa kanggo ngatasi risak sporadis.

Sopir, tanpa kudu metu saka kendaraan utawa nyopot sabuk pengaman, bisa nyelehake lampu darurat V16 amarga basis magnet.

Sawise tes kita wis teka menyang kesimpulan sing jinis iki beacon, sanajan wis "tanggal kadaluwarsa" diwenehi sing geolocated beacons teka menyang pasukan ing 2026 miturut DGT, bakal kontribusi sak wektu nggunakake sing kita menehi tambahan. keamanan lan kenyamanan, uga ngijini kita kanggo nyimpen akèh papan njupuk menyang akun ukuran suda dibandhingake segitiga biasanipun. Ing cendhak, pilihan menarik considering sing padha bisa dituku ing situs resmi sawijining saka 9,99 euro. Dheweke uga nampa macem-macem cara pembayaran kayata Apple Pay.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->